Αυτόχειρας ο ίδιος και ένοχος μιας , μη αναστρέψιμης, “γενοκτονίας” ο ΄Ελληνας, αντιδεξιός ψηφοφόρος!

Οι άνθρωποι, τα  απλά  πράγματα , πολλές  φορές,   τα κάνουν ή δύσκολα ή ..απλοϊκά.  Είναι κι αυτό από τα  μεγάλα ελαττώματα της ανθρώπινης φύσης.   Να  μην αντιλαμβάνεται  την ανάγκη  του μέτρου , του λογικού, του απαραίτητου, του… «εκ των ων ουκ άνευ» .  Αντίθετα, να  ρέπει στην υπερβολή ή τη…στέρηση.

Οι ΄Ελληνες είναι πρωταθλητές στο… άθλημα. Κι ας υποστηρίζουν  (και πολλοί μετά φανατισμού) πως είναι απόγονοι των αρχαίων. Κι ας είναι ρητή και κατηγορηματική η εντολή  «ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ»   της αρχαίας Ελλάδας στη Νέα. Ο…μπαινάκης και  ο βγαινάκης»  για το ΝέοΕλληνα.  Η  χρυσή (κι  αυτή) ρήση από τον πλούτο της αρχαίας ελληνικής σοφίας, είναι μόνο για  μπούγιο στα σχολικά τους βιβλία .

Ακόμα χειρότερα. Οι ΄Ελληνες κάποτε  είναι εντελώς  ανίκανοι … να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρο.  Σκοντάφτουν και  πέφτουν στα φωτισμένα, την ίδια ώρα που κάποιες φορές (περίεργα)  ,μένουν όρθιοι στα σκοτεινά και άφεγγα! Το μέτρο, το απλό,  το λογικό, το πασιφανές, εν τέλει,  για τους άλλους ,είναι γρίφος για τον ΄Ελληνα.

Να πάμε στην πολιτική.  Τί έγινε σε δύο από τις  «θυγατέρες» της    αρχαίας αθηναϊκής δημοκρατίας,  της  γηραιάς Αλβιώνος πρώτα (χρονικά)  και της  γαλλικής υστερότερα;

Μόλις, πρόσφατα, στις ευρωεκλογές  «πήρε κεφάλι» (που δεν πήρε στην πραγματικότητα, τουλάχιστον, όπως το παρουσίασαν οι Γκέμπελς)  ο πεντακάθαρος φασισμός  και υφέρπων ΝεοΝαζισμός  της Λεπέν, σήμανε συναγερμός στους Γάλλους ψηφοφόρους. Σύμπασα η αντιΛεπενική Γαλλία, συνέτριψε …εν μια νυκτί  το «αυγό του φιδιού» και απέδειξε πως , αν μη τι άλλο, σε μια Γαλλία, με όλα της τα παλιά αποικιοκρατικά  κουσούρια, που υπήρξε για χρόνια καταφύγιο, αντιστασιακών,  πολιτικά   διωκόμενων  σε ολοκληρωτικά καθεστώτα , δε χωράνε τέτοια.

΄Ιδια και οι ΄Αγγλοι.  Πριν λίγες εβδομάδες,  και μάλιστα σε «εθνικές εκλογές» , έδωσαν ένα ηχηρό χαστούκι στους αντιευρωπαϊστές  συμπατριώτες τους, κυρίως στους εθνικιστές, τους φαν του απομονωτισμού  της χώρας και της διολίσθησης στην ακροδεξιά και μάλιστα της φασιστικής-πουτινικής.

Να έρθουμε  στη  «χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας» (στη νεότερη πάντα, γιατί  η αρχαία, μόνο φαιδρή δεν ήταν).  Από συστάσεως ελληνικού κράτους να  πιάσουμε το γαϊτάνι.  «Η καλή ημέρα, φαίνεται από το πρωί», άλλωστε.

΄Εχυσαν αίμα και  έχασαν  «βιός» για χρόνια και αιώνες  οι Μαυρομιχαλαίοι,  οι Πλαπούτες ,  οι λοιποί  καπεταναίοι της ελληνικής επανάστασης, για να έρθει «φυτευτός»  ο άκαπνος και  τσιράκι του Τσάρου, ο δικτάτορας  Ιωάννης Καποδίστριας ,  να  χώσει φυλακή, να δολοφονήσει, να ασελγήσει στα  ζεστά ακόμα πτώματα   των αγωνιστών,  να οδηγήσει ακόμα και ένα Μιαούλη να γίνει…αντάρτης πόλεων στην ΄Υδρα!

΄Ιδια και  σχεδόν μαζοχιστικά στερεοτυπικά σε όλους τους κομβικούς, πολιτικούς-κυβερνητικούς σταθμούς της πορείας της ασύνετης και τραγικής αυτής χώρας.  Μέχρι σήμερα. Κοντά 2 ολόκληροι αιώνες! ΄Ομοια ανιστόρητη, παρανοϊκή,  ανεγκέφαλη,  κατάληξη.

Να σταθούμε στο σήμερα. Κυβερνά ,εδώ και πέντε χρόνια,  μια  διεφθαρμένη συμμορία, τα μέλη της οποίας  υποδύονται τους πολιτικούς. Μια κυβέρνηση με όλα τα χαρακτηριστικά ολοκληρωτικού  καθεστώτος  με στελέχη  και οπαδούς, που  κατακλέβουν τη χώρα, φτωχοποίησαν το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού, πέρασαν    τη θανατηφόρα θηλιά του  τεράστιου (σε παγκόσμια σύγκριση) χρέους στις γενιές που έρχονται  (τουλάχιστον για τα επόμενα πενήντα χρόνια), δολοφονούν, ελέγχουν ασφυκτικά όλους τους θεσμούς με πρώτο εκείνον τη δικαιοσύνης.

Και πώς ανταποκρίνεται, πως διαχειρίζεται το τεράστιο αυτό έγκλημα που διαπράττει  το αισχρό Μητσοτακικό καθεστώς ο ΄Ελληνας ψηφοφόρος ,που δεν ανήκει στη διεφθαρμένη πελατεία της “γαλάζιας ακρίδας” ;  Δεν αναφερόμαστε στους αρχηγούς και τα κόμματα. Ο   Κουτσούμπας, ο Τσίπρας, ο  Ανδρουλάκης, όλοι οι επικεφαλής της «επαγγελματικής Αριστεράς» , τη δουλειά τους κάνουν.  ΄Άλλη δουλειά,   δεν ξέρουν ,πέρα  απ΄ αυτή που τους κληροδότησαν    οι πατεράδες , οι θείοι τους  ή όσοι τους έχρισαν , ως  κομματικά ιερατεία,  αρχηγούς και γραμματείς κομμάτων.

Μιλάμε για  σχεδόν 7 εκατομμύρια ΄Ελληνες ψηφοφόρους!  Πώς στα κομμάτια όλος τούτος ο κόσμος ,ΣΗΜΕΡΑ  έκανε   χαρακίρι;  Γιατί δολοφόνησε  τα παιδιά του;   Γιατί δε διαθέτει ίχνος λογικής,  μέτρου, όρασης,  μια στοιχειώδη διάκριση  και επιλογή του ουσιώδους, εκείνου που αν δεν προηγείται των «άλλων»,  ως  το  sine qua non,  δεν ακολουθούν, δεν υφίστανται τα «άλλα»;

Ο αντιδεξιός ΄Ελληνας, είναι ο δολοφόνος των ίδιων του των παιδιών. Και ασφαλώς τραγικός αυτόχειρας ο ίδιος.  Μέχρι εδώ ήταν.

Η χώρα βρίσκεται  στην τροχιά κατάρρευσης.  Η καταστροφή είναι δεδομένη .  Μη αναστρέψιμο το κακό .Κανένας πια  «Κασσελάκης»  ή όμοιος επίδοξος δεν μπορεί  να τη σώσει.

Το επαναλαμβάνουμε από την πρώτη στιγμή που  με ύπουλο τρόπο, βία, νοθεία και απάτη  κάθε είδους , ο γιος του πλέον διεφθαρμένου  «πολιτικού» της σύγχρονης  Ελλάδας , και ο ίδιος χειρότερος   από τον πατέρα  του, έκλεψε την εξουσία. ΄Ο,τι ακολούθησε ήταν, ακριβώς, η νεκρική πορείας της χώρας στο κοιμητήριο.

Με μαθηματική, ιστορική  ακρίβεια φαινόταν  τα τελευταία  πέντε χρόνια πως η Ελλάδα  δε βρίσκεται  σε κώμα, όπως νόμιζαν πολλοί.΄Ηταν σεσηπός και όζον πτώμα ήδη από τις 100 επόμενες ημέρες που ο διεφθαρμένος «γόνος» της φαμίλιας, έγινε  πρωθυπουργός . ΄Ηταν θέμα χρόνου η κηδεία της Ελλάδας.

Η χώρα , αυτή την ώρα , είναι «Μπαγκλαντές»!  Επαναλαμβάνουμε. Κανείς Κασσελάκης ,και ας λέει, δεν μπορεί να τη σώσει .Γιατί απλά, δε σώζεται.

Το τραγικό ,εξωφρενικό και παρανοϊκό είναι πως τα παιδιά μας δεν τα δολοφόνησε στην πραγματικότητα  η Δεξιά. Κανένας δεν μπορεί να σε δολοφονήσει,  αν έχεις εσύ το όπλο στα χέρια και όχι εκείνος.

Στους ίδιους και στα παιδιά τους, εγκλημάτησαν  7 ολόκληρα  εκατομμύρια ΄Ελληνες.΄Οσοι εγχείρισαν το όπλο του εγκλήματος στο δολοφόνο τους.   ΄Οσοι  δεν μπόρεσαν ως ανόητοι, ανιστόρητοι, φανατικοί και  ,υπερφίαλοι να σκεφτούν το κακό που κάνουν  και να συνετιστούν. ΄Όπως, ακριβώς,  έκαναν πρόσφατα οι Γάλλοι και οι Εγγλέζοι.

Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως η Ελλάδα δεν ανήκει στην Ευρώπη.  Δεν υπάρχουν άλλες «Μπανανίες» στη γηραιά ήπειρο . Τουλάχιστον στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, που ξιπάζεται  πως ανήκει η  η  χώρα του μαζοχισμού ,της αφροσύνης και της ιστορικής  λήθης και αμνημοσύνης.

Αύριο , θα βγείτε στους δρόμους. Οργισμένοι,  αγριεμένοι και επικίνδυνοι.  Θα είναι, όμως, αργά. Ο φυσικός αυτουργός του φόνου, το καθεστώς Μητσοτάκη, θα έχει δραπετεύσει.  Η «γαλάζια ακρίδα»   και οι   πραιτοριανοί του  θα λουφάζουν μπροστά στον Αρμαγεδώνα, που ενέσκηψε.

Και είναι τότε, που , αντί οι  ίδιοι  οι αυτόχειρες και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας των παιδιών τους   να «κρεμάσουν στο  Σύνταγμα» τους «Κουτσούμπες»,  θα τους καλέσουν πάλι  να  τους… σώσουν. ΄Όπως έσωσε την Ελλάδα ο Κων/νος  Καραμανλής, όταν  μετά τη συμφορά, ο, επίσης τότε, φυσικός αυτουργός της καταστροφής  της χώρας,   επέστρεψε ως σωτήρας και εθνάρχης!

΄Αξιος ο μισθός σας! Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αλλάζουν μόνο πρόσωπα  και χρόνοι.