1961, 2019, 2023. Οι εκλογές βίας και νοθείας!

1.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Εθνικές εκλογές –Ιούλιος  2019

Ν.Δ 39.85% .Συμμετοχή 57,78%

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Εθνικές εκλογές – Ιούνιος 2023

Ν.Δ  40. 56%. Συμμετοχή 53.74%

2.

iefimerida.gr

“Εκπλήξεις και ανατροπές περιέχει η δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, καθώς η ΝΔ αυξάνει τα ποσοστά της, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ υποχωρούν.

Στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 30,2% (έναντι 29,8% στην προηγούμενη μέτρηση), το ΠΑΣΟΚ είναι στη δεύτερη θέση με 15,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει κι άλλο, από 9,5% στο 8,8%. Τρίτο κόμμα είναι το ΚΚΕ με 10,6% και στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ελληνική Λύση, που υποχωρεί στο 9%, χάνοντας σχεδόν δύο ποσοστιαίες μονάδες” .

*****

Με όλο το… σεβασμό που  έχουμε  για τους κατ΄ επάγγελμα  και συνήθεια ψεύτες ΠαναγοπουλοΦαναροΓεράκηδες,  γιατί οι δικές τους    απάτες ,τρέφουν   τελικά τη δική μας εδώ εγκυρότητα και κατ΄ επέκταση και την επισκεψιμότητα (όχι πως κοπτόμαστε ιδιαίτερα για αριθμούς) , τούτη τη φορά δε θα διστάσουμε  να τους  αποκαλέσουμε πέρα από απατεώνες και εντελώς ρεντίκολα . “Νούμερα”, «ρόμπες» τους λέει ο λαός.

Ο λόγος απλός. Κι ασφαλώς,  αν , όπως λέμε πάντα , είχαμε στην Ελλάδα   ανεξάρτητη  δικαιοσύνη και σοβαρή αντιπολίτευση, θα ήταν επίσης λόγος , σήμερα να μην είναι οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ για αρχηγούς  η κυρίαρχη επικαιρότητα ,αλλά η βία και η νοθεία που παίχτηκε, αλά  1961 επί Κων. Καραμανλή ,στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις με τα …σαραντακατό, του Κυριάκου Μητσοτάκη τώρα .

΄Ένα απλό ερώτημα  με την πανεύκολη και οφθαλμοφανή απάντησή του, κολλάει στον τοίχο όλη εκείνη την «επίσημη», κρατική,  ηλεκτρονική  απάτη που διαπράχτηκε στις εκλογές, αλλά και τους συνενόχους για το ίδιο έγκλημα,  τους ιδιοκτήτες των εταιρών των πέτσινων δημοσκοπήσεων, σαν την παραπάνω.

 

 

Πρώτα οι  διευκρινίσεις   και ακολουθεί  η ερώτηση!

1.    Το εκλογικό σώμα στην Ελλάδα υπολογίζεται  να είναι κοντά στα 10  εκατομμύρια  (το κρύβουν κι αυτό στα…Εσωτερικά και  σκοτεινά  υπουργεία τους, τα νούμερα που δίνουν είναι εντελώς φέικ). Να  δεχτούμε,όμως, αυτούς τους αριθμούς και  να προσθέσουμε πως κατά μέσο όρο στις δύο τελευταίες , εκλογικές αναμετρήσεις, δεν υπερέβησαν οι ψηφίσαντες τα 6 εκατομμύρια.

2.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  έλαβε (πάλι κατά μέσο όρο  τα νούμερα, που δεν αλλοιώνει, όμως ,την ουσία),  2 .100.000  ψήφους.  Πάντα κατά τη δική τους την επίσημη-κρατική   εκδοχή.

3. Αν  στην έρευνα που είχαμε ξεκινήσει παλιότερα πανελλαδικά ,που δεν ολοκληρώθηκε, λόγω έλλειψης    έμπειρων συνεργατών, όπως έχουμε ενημερώσει (θα την τελειώσουμε, πάντως, ο κόσμος  να χαλάσει) ,από το σύνολο των ερωτηθέντων,  είχαμε:

α.  600  δανειολήπτες ( με κόκκινα δάνεια)

β. 594  απ΄αυτούς,  ψηφίσαντες  στις τελευταίες εκλογές

γ.  587  από τους ίδιους που    στο ερώτημα ,  αν ψήφισαν  Νέα Δημοκρατία ,  απάντησαν αρνητικά

4.   Το σύνολο των δανειοληπτών στην Ελλάδα υπερβαίνει τα 2.400.000 που βρίσκονται στο έλεος των  Funds,  ελέω Κυριάκου Μητσοτάκη και Ντογιάκου που  παράδωσαν στα αρπακτικά  τα σπίτια του κοσμάκη

Τότε  (το ερώτημα):

Πώς προέκυψαν αυτά τα …σαραντακατό σε ποσοστά ψήφων του Κυριάκου που έλαβε και …κατήγαγε περιφανή νίκη  σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις το 2019 και το  2023;

΄Οσο και να τα τραβήξεις από …μαλλιά και  γένια  δε βγαίνουν σε καμιά περίπτωση τέτοια τρελά ποσοστά της ΝΔ , παρά μόνο με  ηλεκτρονική  «νοθεία», που καταγγείλαμε εδώ από την  πρώτη στιγμή.

Εισαγγελείς,  βέβαια, δεν περιμέναμε να υπάρχουν   στον ΄Αρειο Πάγο,  δοθέντος πως  α. δεν τα πάνε καλά με την αριθμητική και β.   έχουν  (εκ)δηλωθεί , ως  παιδιά  Ντογιάκου!    ΄Οσο για Αντιπολίτευση, όλοι γνωρίζουν  (και οι ίδιοι) πως δεν είναι μόνο  ανύπαρκτη, τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια,αλλά και φαιδρή.

Συμπέρασμα;  Αλλοίμονο σε μια χώρα που   λαός  και κυβερνήτες  ζουν και τρέφονται  μια ζωή  από  το ψέμα, την απάτη, τη δημαγωγία  , το δηθενισμό και τα…δανεικά!