Παραδειγματίσου,  Παύλο  Πολάκη από το ήθος, τη  γενναιοκαρδία και τη σύνεση του “Γέρου του Μωριά”

Δεν μπορέσαμε να μπούμε σε επί της ουσίας συζήτηση, λέει ο Πολάκης στη συνάντηση σήμερα  με το Στέφανο Κασσελάκη.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μπορέσαμε να μπούμε σε επί της ουσίας συζήτηση, λέει ο Πολάκης – Έρευνα για τη διαρροή ζητά ο Κασσελάκης

«Προς κάθε κατεύθυνση δηλώνω ότι το πολιτικό σχέδιο για ενα ΣΥΡΙΖΑ του 5 τοις εκατό που θα ασχολείται με τα δικαιώματα ή προσάρτημα σε άλλους δεν με αφορά»  τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα είπε ότι «θα χαλάσουμε τα σχέδια για αυτά τα δύο σενάρια. Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν, θέλω να τους νικήσω”

****

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης : O θρυλικός όσο και ιστορικός λόγος ...

Ο  “Γέρος του Μωριά”,  αν και καταρρακωμένος από τη δολοφονία το Νοέμβριο του 1824 του πρωτότοκου παιδιού του,  αποφάσισε να θέσει τέλος στον αιματηρό εμφύλιο πόλεμο  και συμφιλιώθηκε με τους αντιπάλους”.

Παύλο Πολάκη,

αδίκησες και συ, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Με τα όποια λάθη του («ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω») δεν ήταν,όμως,  για… κρέμασμα. Κι εσύ το έκανες!

Καλά, οι άλλοι.   Δε σε θεωρούμε  “Γεροβασίλη” και “Φάμελο”.   Παλαιοκοματικοί καριερίστες  που ζουν από τον αριστερισμό. ΄Εχεις άλλο ήθος και αγωνιστικότητα  και σου τα αναγνωρίζουμε.

΄Εσφαλες,  όμως  στον τρόπο που  αντέδρασες στα   λάθη του Στέφανου Κασσελάκη. Ειδικά η συνοδοιπορία σου με τέτοιους αισχρούς και ανήθικους  επαγγελματίες της πολιτικής, που δε δίστασαν παλιότερα (και θα το ξανακάνουν) να  κρεμάσουν και σένα,  ήταν επιεικώς απαράδεκτη !

΄Ηταν απολίτικη  στάση  η  συμμετοχή σου  στο πραξικόπημα  και  η αναγνώριση της έκπτωσης από το αξίωμά του ,ενός έντιμα και με πολιτικά κριτήρια εκλεγμένου προέδρου του κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν και παραμένει  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τον «προήγαγαν» σε αυτό το αξίωμα ,όσοι είχαν δικαίωμα και καθήκον.  Δεν πήρε τα παράσημα  …επί τιμή και από χαρτογιακάδες. Το κόμμα, κάθε κόμμα. στηρίζεται στον κόσμο του,τη βάση. Και αυτός αποφασίζει. Όχι οι  καρεκλοκένταυροι και οι  παλιάτσοι.

 

 

Δώσε το χέρι μετά τις εκλογές προέδρου στο Στέφανο Κασσελάκη. Να θυμάσαι. Θα  εκλεγεί εκ νέου  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τον «τίτλο» που  αδίκως τους στερήσατε εσείς. Εκείνοι, όμως, που έχουν το δικαίωμα να «ανεβάζουν και να κατεβάζουν» προέδρους, συνεχίζουν να τον αναγνωρίζουν τέτοιον.    Και θα τον  επανεκλέξουν.

Του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του σκότωσαν το παιδί στον εμφύλιο.  Επέδειξε, όμως, σύνεση και γενναιότητα  ψυχής για το καλό του τόπου. Ο “Γέρος του Μωριά”, όπως έκανε πάντα,  δείχνει και σήμερα το δρόμο. Παραδειγματίσου από έναν αγνό και ιδεαλιστή για την εποχή του, αγωνιστή.

 Συμφιλιώσου για το  συμφέρον της χώρας. Για τα δίκαια εκείνου  του μεγάλου  τμήματος του λαού, του χιλιοπροδομένου πάντα από εκείνους που εμπιστεύεται.  Μην καταντήσεις «μικρός και ασήμαντος» στην Ιστορία.

Στο κάτω κάτω, δεν έχασες… παιδί!  Απλώς, δε θα εκλεγείς πρόεδρος, γιατί δεν πρέπει να γίνει αυτό σήμερα.  “Αύριο” ,ίσως. Τώρα ,συνεργάσου και “κάπνισε  την πίπα της ειρήνης” με το νεοεκλεγέντα (σε λίγο)  πρόεδρο  του ΣΥΡΙΖΑ .  Του  ουδέποτε εκπεσόντος,   Στέφανου Κασσελάκη.