ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ… ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΙ , ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΦΡΙΣΤΑΝ. ΟΧΙ, ΜΟΝΟ , ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ!

1. Γεροβασίλη κατά Κασσελάκη στην ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ -«Δεν πήρε πίσω το εξώδικο, μίλησε για αλλαγή πολιτεύματος»

Η Όλγα Γεροβασίλη έξω από την Κουμουνδούρου

“Επιπρόσθετα, αναφερόμενη στη χτεσινή συνέντευξη του κ. Κασσελάκη, σημείωσε ότι μίλησε για αλλαγή πολιτεύματος και ότι ο μη σεβασμός του πολιτεύματος αποτελεί λόγο αποκλεισμού του κόμματος από εθνικές εκλογές.

Χαρακτήρισε, δε, τη δράση του Στέφανου Κασσελάκη διασπαστική κίνηση, σε αντίθεση με την αντίδραση του κόμματος απέναντι σ’ αυτή.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ραγκούσης σχολίασε, κατά πληροφορίες, ότι το εξώδικο είναι η μέχρι στιγμής κορυφαία πράξη ποινικοποίησης του κόμματος, σε συνέχεια άλλων που πρόσφατα προηγήθηκαν. Στόχος της ποινικοποίησης του κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη και τους/τις ομοίους του είναι το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση.

iefimerida.gr

2. Στ. Κασσελάκης: «Το συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι»

 

«Το συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι» είπε σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 ξημερώματα Παρασκευής ο Στ. Κασσελάκης. «Υποψήφιοι είναι όσοι εγκρίνει το Συνέδριο. Θα είμαι υποψήφιος, θα πάμε σε εκλογές προέδρου ό,τι και να γίνει. Το καταστατικό είναι ξεκάθαρο. Το Συνέδριο είναι το ανώτατο όργανο, μπορεί και θα όφειλε να εκφραστεί, κατά τη γνώμη μου, για αυτό

Ας πούμε ότι ισχύει ότι είμαι πρώην πρόεδρος. Ποιος είναι πρόεδρος σήμερα; Παραμένω και de facto και de jure πρόεδρος». Πρόσθεσε επίσης ότι: «Καταστατικά είναι ξεκάθαρο ότι όταν υπάρχει άρση εμπιστοσύνης, πάμε σε έκτακτο συνέδριο. Βεβαίως παραμένω πρόεδρος, διότι δε νοείται ένα κόμμα να μην έχει διαχειριστική και διοικητική ηγεσία».

 

*****

H πιο άτιμη πολιτικά πράξη είναι να…πετάς την μπάλα στην εξέδρα!

Απολύτως ευπρόσδεκτη ,ως  κατανοητή  από  έντιμους  πολιτικούς  και χρήζουσα  λογικής και νομικής απάντησης, αυτή η ΝΕΑ θέση, του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ  Στέφανου Κασσελάκη. .   ΄Όπως, ασφαλώς, έντιμος πολιτικά   δεν   είναι ο συρφετός των παλαιοκοματικών του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά,  ούτε και «πέτσα»  διαθέτουν  για μια, έστω  και  προσχηματική  απάντηση,   να δώσουν.  Για… την τιμή των όπλων, ρε γαμώτο!

Αντί για παράδειγμα ο Παύλος Πολάκης να μας  ξεκαθαρίσει τί πιστεύει εκείνος,    ποιος έχει στην Κουμουνδούρου τη διαχειριστική και διοικητή ηγεσία, ποιος  εν τέλει , είναι υπεύθυνος  απέναντι στο νόμο αυτή την ώρα  στο κόμμα… «πετάει την μπάλα στην εξέδρα»  με την ακόλουθη δήλωση… «άλλα λόγια να  αγαπιόμαστε»:

«Βαρετά πράγματα, άνευρα, κομπιάζοντα, τρικυμιώδη, πισω μπρος, χωρίς ειρμό χωρίς γραμμή και χωρίς πρόγραμμα. Κουβέντα επί της διαδικασίας για 25 λεπτά για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα! Κρίμας… Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αξίζει και χρειάζεται ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! Καληνύχτα, κουράστηκα σήμερα».

Μάλιστα! Αυτή η απάντηση τώρα,   δείχνει άνθρωπο με πολιτική εντιμότητα και νομική ευθύνη, Παύλο Πολάκη;  Καλά, οι άλλοι. Δεν αντέχει η…υποψηφιακή τους ιδιότητα και ύπαρξη σε καμιά σοβαρή κριτική.  Προπαντός σε  νομική  βάσανο.     Είναι μόνο …μιας χρήσης. Και συγκεκριμένα για θεατρικές επιθεωρήσεις και ανέκδοτα  με τον… Τοτό και το Γιωργίκα (όρα Γκλέτσος!)

Πέρα από τα αστεία.  Υπάρχει και κάτι άλλο, που αγνοούν  οι Κατσαπλιάδες  της Κουμουνδούρου  και  όχι μόνο όσοι τόλμησαν να βάλουν  ΠΑΡΑΝΟΜΑ  υποψηφιότητα για  την αρχηγία   του κόμματος, όντας στη θέση του ο, με νομική  διασφάλιση  και αναγνώριση,  πρόεδρός του .  Διέπραξαν με τον τρόπο που εμπόδισαν και τελικά κατάργησαν πραξικοπηματικά τη νόμιμη  ηγεσία του κόμματος,  αδικήματα  που αναγνωρίζει και τιμωρεί ως τέτοια   ο …μισός  ποινικός κώδικας!

΄Εχουν   συναίσθηση  και επίγνωση τί εγκλήματα διέπραξαν σε μια  Δυτικού  τύπου  Δημοκρατία και μάλιστα  σε  μια χώρα που είναι μέλος της Ε.Ε;  ΄Η  μήπως … διασκεδάζουν  τους φόβους τους για παραδειγματική τιμωρία  με τη γνωστή  φράση «καλά , τώρα!  Μπανανία  είμαστε,  ποιον πιάνει ο νόμος  για τέτοια”; 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ… ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΙ , ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΦΡΙΣΤΑΝ. ΟΧΙ, ΜΟΝΟ , ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ!