Κυριάκος Μητσοτάκης: Κάποιοι επιθυμούν να μετατρέψουν το συλλογικό πένθος σε νέα ευκαιρία εθνικού διχασμού
Για να καταλάβουμε στη δική μας, ανυπόκριτη και ξάστερη γλώσσα. Δεν είναι διχασμένος αυτός ο λαός από καταβολής ελληνικού κράτους σε προνομιούχους και μη, σε βολεμένους και “απ΄ έξω”, σε…κλέφτες και αστυνόμους;
Αυτή η καραμέλα της ομοψυχίας, Δεξιάς και Αριστεράς, είναι σίγουρο πως δε θα σταματήσει ποτέ, ιδιαίτερα στα δύσκολα των κυβερνήσεων , πλην των άλλων , γιατί η δημαγωγία και ο λαϊκισμός είναι τα μοναδικά εργαλεία εκμαυλισμού της κομματικής τους πελατείας.
Αν υπάρχουν τάξεις στην Ελλάδα, αυτές είναι δύο. «Οι μεν» που μισούν «τους δε»… έως μυελού οστέων και μέχρι θανάτου! Οι εξοντώνοντες και οι εξοντωμένοι.. Οι ..πλασμένοι και οι χ#σμένοι. ΄Ετσι ήταν πάντα, έτσι είναι και σήμερα.΄Ισως θα είναι έτσι και αύριο.
Κατά τα άλλα , τον ελληνικό λαό και την …εθνική του ομοψυχία, αφήστε τα για τους δεκάρικους των εθνικών επετείων!
ους δεκάρικυς τβ εθνικων εοετειβ