ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

                 ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  (ΑΠΟ 1/6/2015)
              1. “Θα πυροδοτήσει πανευρωπαϊκή κρίση
Ως προειδοποίηση πυροδότησης πανευρωπαϊκής κρίσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αν πιεστεί περισσότερο «μεταφράζει» η βρετανική εφημερίδα Telegraph το άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη γαλλική εφημερίδα Le Monde.  «Η Ελλάδα» άφησε να εννοηθεί  ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ., μπορεί να στρέψει την πλάτη στο δυτικό σύστημα ασφαλείας επιλέγοντας να μπει στη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας και της Κίνας”.
Ξανά στη Ρωσία ο Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση του Πούτιν
ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:Κλείνουμε συμφωνία με το κόμμα του Πούτιν

“Καμμένος:Κλείνουμε συμφωνία με το κόμμα του Πούτιν

Τη συμφωνία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πουτιν προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Προσυνέδριο του κόμματος στο Περιστέρι”.(9/3/2013)

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΝΑ  ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ  ΦΥΛΑΚΗ.

 _________________________________________________________

_________________________________________________________________________

Η κυβέρνηση απαντά στο τελεσίγραφο με μία πλημμύρα tweets του Δραγασάκη
Η κυβέρνηση απαντά στο τελεσίγραφο με μία πλημμύρα tweets του Δραγασάκη -Διαβάστε τα

Τις κατευθύνσεις για όσα θέλει να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση σε επίπεδο διαπραγματεύσεων έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μέσα από ένα μπαράζ αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Ως κυβέρνηση ούτε δεχόμαστε τελεσίγραφα ούτε υποκύπτουμε σε εκβιασμούς», έγραψε χαρακτηριστικά με φόντο τα όσα έχουν ακουστεί για κείμενο-τελεσίγραφο από το Βερολίνο, τονίζοντας πως η κυβέρνηση έχει «γραπτά διατυπωμένες προτάσεις για όσα ζητήματα έχουν τεθεί στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων».

Μάλιστα, ανέφερε ότι η «συμφωνία πρέπει να αποκαθιστά την ομαλότητα ως προς τη ρευστότητα και να είναι μακράς πνοής, να έχει μακροχρόνιο ορίζοντα», υπογραμμίζοντας την ανάγκη «να περιλαμβάνει σαφή οδικό χαρακτήρα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους».

Από το γραφείο της Αντιπροεδρίας πάντως αναφέρουν πως τα tweets του κ.Δραγασάκη είναι από ομιλία του σε εκδήλωση της ευρωομάδας της Αριστεράς.

“Ως κυβέρνηση ούτε δεχόμαστε τελεσίγραφα ούτε υποκύπτουμε σε εκβιασμούς»,
Tί λέει ο θρασύτατος συνεργάτης των “Ναζί χωρίς στολή”;  Ο εκπρόσωπος της χειρότερης μορφής  δημαγωγίας και λαϊκισμού στην πολιτική ιστορία της χώρας;  Με τί μούτρα στέλνει τελεσίγραφα σ΄εκείνους που όφειλε  να ζητάει συγγνώμη  (όπως κι από όλους τους Ευρωπαίους, πέρα από τον ελληνικό λαό) ,γιατί ανέλαβαν εργολαβικά , ως μέλη μιας  εξαγορασμένης κυβέρνησης,  την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης;
Οι σφογγοκωλάριοι και οι υπηρέτες του δικτάτορα Πούτιν,  οι προδότες της πατρίδας τους και της Ευρώπης, το μόνο καλό που μπορούν αυτή την ώρα να  προσφέρουν, είναι να παραιτηθούν. Η θέση τους είναι στη φυλακή, όχι στο “τιμόνι” της χώρας.
Πότε στην Ευρώπη και την Αμερική θα μιλήσουν καθαρά για το λόγο που η κυβέρνηση των εθνικιστών με άλλοθι τον  (ανύπαρκτο) αριστερό προσανατολισμό της, οδήγησε τη χώρα στο “χείλος του γκρεμού” και την Ευρώπη στη σύγχυση και την ανασφάλεια; Γιατί δεν κατονομάζουν τον ένοχο; Το δικτάτορα Πούτιν της Ρωσίας;

 

_________________________________________________________________

1. Γ. ΛΟΥΛΗΣ.  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ  “ΟΜΕΡΤΑ”  Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑ.
 2. Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ!
3. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ.  “ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ… ΑΝΑΤΟΛΗΝ”.
4.  ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ  ΚΡΥΒΟΥΝ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ .
5. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ   “ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ”
_______________________________________________________
1. Ο Γιάννης Λούλης «θάβει» τον ΣΥΡΙΖΑ και αποθεώνει τον Τσίπρα
Ο Γιάννης Λούλης «θάβει» τον ΣΥΡΙΖΑ και αποθεώνει τον Τσίπρα

Tο έργο που βλέπουμε ανακυκλώνει τον εαυτό του στο τέλμα και στη θλίψη, γράφει ο Γιάννης Λούλης σε άρθρο του στην Ημερησία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην σύμβουλος του Κώστα Καραμανλή έχει τα καλύτερα λόγια για τον πρωθυπουργό.

“Τον Τσίπρα τον πάω” ήταν η ιστορική  φράση-“ομερτά” του Κ. Καραμανλή, που επισημοποίησε και δημόσια την κουμπαριά ΣΥΡΙΖΑ -Κεντροδεξιάς  με αντάλλαγμα να θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση και κυβέρνηση, στο απυρόβλητο τον πρώην πρωθυπουργό και την παρέα του. Ως γνωστό, η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή  οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία και  το “σκάφος”  στα “βράχια”.

Ο εξ απορρήτων σύμβουλος του Κ. Καραμανλή, ο περίφημος Γιάννης Λούλης, γνωρίζει πολύ καλά το παρασκήνιο, αλλά και τις δοσοληψίες του πρώην πρωθυπουργού με το δικτάτορα Πούτιν, που λίγο έλειψε να του στοιχίσουν τη ζωή. Ο ίδιος, πέταξε έξυπνα την  “καυτή πατάτα” στο Τσίπρα, που τώρα τρέχει και δε φτάνει. Ξέρει πως δε γλιτώνει από το δικτάτορα, αν του κάνει νερά. Και ήδη άρχισε να αποστασιοποιείται απο τα συμπεφωνημένα. Αν φτάσει ως το τέλος και συνταχθεί με την Ευρώπη, οι Ρώσοι μαφιόζοι θα τον βάλουν πλέον για καλά  στο “στόχαστρο” τον Τσίπρα. Ας προσέξει ο πρωθυπουργός. Είναι άπειρος και ανιστόρητος. Κανείς δεν παίζει με τους Ρώσους μαφιόζους.

_________________________________________________________________________

2. Αγρίεψε» η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών με τη σύλληψη δύο Τούρκων δικαστών
Σε ψήφισμά της η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών (και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που είναι μέλος της) με αφορμή τη σύλληψη και την προσωρινή κράτηση δύο Τούρκων δικαστών, καταδικάζει, με ψήφισμα, τη σύλληψη και κράτηση κάθε δικαστή.Ειδικότερα, στη σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Γκντάνσκ της Πολωνίας, τέθηκε προς συζήτηση το θέμα της σύλληψης και της προσωρινής κράτησης (30.4.2015) στην Κωνσταντινούπολη δύο δικαστών της Τουρκίας, του Metin Özcelik και του Mustafa Basar.Στο ψήφισμά της η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών υπογραμμίζει ότι «κάθε απόπειρα υπόσκαψης της ελευθερίας των δικαστών να καθορίσουν τα πραγματικά περιστατικά και να εφαρμόσουν τον νόμο σε μια συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση της αρχής της δικαστικής ανεξαρτησίας».Ακόμη, η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών «καταδικάζει τη σύλληψη και κράτηση κάθε δικαστή για απόφαση που αυτός έλαβε κατά την άσκηση της δικαστικής του λειτουργίας και ζητεί την άμεση απόλυση των δικαστών Metin Özcelik και Mustafa Basar».

Και γιατί, παρακαλώ,  “κάτω τα χέρια” από τους δικαστές; Τί συντεχνία  ” τεκτόνων” είναι τούτη που  τα μέλη της μένουν  ατιμώρητα;  Κάποτε ήθελαν τις εξουσίες… άνωθεν καταβαίνουσας. Ελέω θεού! Δεν ξεκόλλησε ακόμα το συνάφι των δικαστών από εκείνες τις εποχές; Τους  βολεύει αφάνταστα το γεγονός πως δε λογοδοτούν πουθενά, δεν τιμωρούνται και  στην ουσία είναι υπεράνω νόμων και κανόνων.

Στο μεταξύ, οι κρίσεις και οι αποφάσεις κάποιων  “δικών” τους , εξαιτίας ακριβώς της ατιμωρησίας τους,   έχουν καταστρέψει κόσμο και κοσμάκη. Αναρίθμητοι  έχουν καταδικαστεί άδικα ακόμα και σε θάνατο και εκτελεστεί από  εσφαλμένες ή κατευθυνόμενες κρίσεις δικαστών.

΄Ηρθε η εποχή να αναλάβουν οι “μηχανές” την απονομή της δικαιοσύνης.  Οι άνθωρποι απέτυχαν .Λέγαμε σε πλαιότερο κείμενό μας εδώ:

ΗΓΓΙΚΕΝ Η (ΑΓΙΑ) ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΟΤ
25.02.14
«Εξυπνότερα τα ρομπότ από τον άνθρωπο το 2029»
Νέα “προφητεία” του διάσημου επιστήμονα και μελλοντολόγου Ρέι Κουρτσβάιλ.O διάσημος επιστήμονας, εφευρέτης και μελλοντολόγος Ρέι Κουρτσβάιλ συγκεντρώνει ξανά την προσοχή των ΜΜΕ με μια νέα… προφητεία του. Όπως υποστηρίζει σε 15 χρόνια από σήμερα τα ρομπότ θα έχουν ξεπεράσει σε νοημοσύνη τον δημιουργό τους, τον άνθρωπο! Θα είναι σε θέση να μαθαίνουν, να κάνουν αστεία και να… φλερτάρουν…”
                                     ***
 ΄Οσο πιο γρήγορα αναλάβουν τα ρομπότ να ασκήσουν “ευαίσθητες ” λειτουργίες” (ειδικά τις λεγόμενες θεσμικές) στα ανθρώπινα κράτη αρχικά και στις “αντιεξουσιαστικές” κοινωνίες με το χρόνο, λειτουργίες στις οποίες σήμερα μόνο ο άνθρωπος έχει πρόσβαση και δυνατότητα και θεωρούνται πως δεν υποκαθίστανται από “πράγματα”, τόσο το καλύτερο για τη ζωή, το άτομο, τις κοινωνίες.
 Η πολιτική, η δικαιοσύνη και η εκπαίδευση είναι οι πρώτοι και θεμελιακοί τομείς που θα κατακτήσουν  τα ρομπότ   και δεν είναι λίγοι oi συνειδητοποιημένοι πολίτες που περιμένουμε πώς και πώς να ζυγώσει αυτή η ώρα. Οι άνθρωποι ,δυστυχώς, μέσα στους αιώνες δεν κατάφεραν ποτέ ούτε την πολιτική ( επιστήμη της διακυβέρνησης) να ασκήσουν σωστά ,ούτε να αποδώσουν φυσική-έλλογη δικαιοσύνη ή δικαιοσύνη του αγαθού συνειδότος). Διαπλοκές, εξαρτήσεις, συμφέροντα, εγωισμοί, ιδεολογίες-ιδεοληψίες, στενότητα πνεύματος, εν ολίγοις αδυναμία κατάκτησης της περίφημης υπέρβασης από τη ζωώδη στην ανθρώπινη κατάσταση (ανικανότητα του ατόμου να αρθεί σε υψηλά επίπεδα “ενανθρώπισης”), εμπόδισαν  την παγίωση στην ατομική και συλλογική συνείδηση εννοιών φυσικών και αυτονόητων, όπως είναι η ενάσκηση καθηκόντων έντιμης πολιτικής, η απονομή “δίκαιης” δικαιοσύνης, το θησαύρισμα της απαραίτητης γνώσης.
Απέτυχε παταγωδώς ο άνθρωπος στους αιώνες να ανταποκριθεί επιτυχώς στους ρόλους που του ανέθεσαν να ενσαρκώνει στις κοινωνίες των ανθρώπων. Για αυτό το λόγο, φαίνεται πως καθίσταται  επιτακτική πλέον η ανάγκη να τον υποκαταστήσουν τα ρομπότ σ΄αυτό το έργο. Καλούνται οι μηχανές να επιτύχουν εκεί που απέτυχαν οι άνθρωποι. Και είναι σίγουρο πως θα πετύχουν, γιατί η τεχνολογία, όταν θέλει (όταν μένει αναξάρτητη) ,μπορεί να παρακάμψει ή  να εκμηδενίσει όλα τα ελαττώματα του ανθρώπου και να προμηθεύσει την  κοινωνική “αγορά” με είδη-προϊόντα βασικής ανάγκης στα οποία παρατηρείται σοβαρή έλλειψη (διάβαζε π.χ, έργο από καλό δάσκαλο, δικαστή, πολιτικό κ.α).
Αρκεί,βέβαια, να διέπεται ο προγραμματισμός και η χρήση των μηχανών από  τις αρχές που ,όπως είπαμε, δεν αξιώθηκε ο άνθρωπος να βιώσει και να υπηρετήσει, όπως εκείνες που εμπερικλείουν οι βασικές έννοιες  της ισοτιμίας, της ισονομίας, της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας. Και φυσικά στη διάρκεια της λειτουργίας τους να μην έχει δυνατότητα αυθαίρετης-ανθρώπινης παρέμβασης ο “χειριστής” των μηχανών-ρομπότ  για “σκοπούμενη” (με τη νομική έννοια του “δόλου”) αλλαγή ή τροποποίηση του προγραμματισμού για τον οποίον κατασκευάστηκε και “εξανθρωπίστηκε” με τις κυρίαρχες αρχές που μνημονεύσαμε.

 

Κάποιοι ισχυρίζονται πως οι μηχανές δε θα μπορέσουν ποτέ να αντικαταστήσουν τον άνθρωπο, ειδκά σ΄αυτές τις κοινωνικές διακονίες που προτάξαμε (παιδεία, πολιτική, δικαιοσύνη) για πολλούς λόγους. Ιδιαίτερα, γιατί θα τους λείπει ο συναισθηματισμός. Τα μηχανήματα, λένε, δε διακατέχονται από αισθήματα. Δεν κλαίνε,ούτε γελάνε. Είμαστε σε θέση να διαβεβαιώσουμε, όμως, ιστορικά πως περισσότερο κακό παρά καλό έκανε στον άνθρωπο ο ανεξέλγκτος, ο υπερτροφικός ή ο ατροφικός συναισθηματισμός του, καθώς και η εκτός του ελέγχου της λογικής λειτουργίας του, απότοκα είτε της κακής  συμπεριφοράς των ορμονών του είτε της αφύσικης ,κοινωνικής διαχείρισής του ή και των δύο μαζί. Αλλά, και πάλι, όσον αφορά το συναίσθημα, οι τεχνικοί επιστήμονες δεν αποκλείουν καθόλου να εμπλουτίσουν τα ρομπότ με τα βασικά συναισθήματα, τα οποία θα προσομοιάζουν στα ανθρώπινα και θα προκαλούνται μόνο από ερεθείσματα απαραίτητα για την εξυπηρέτηση του κεντρικού προορισμού- στόχου της μηχανής.
Η φύση,όπως έχουμε αναπτύξει εδώ, έχει αρχέγονους και απαρασάλευτους νόμους. Παράλληλα, η ίδια δώρισε στον άνθρωπο το κορυφαίο δώρο του ΝΟΥ. Το φυσικό, το λογικό, το αυτονόητο είναι απολύτως ορατά στους ανθρώπους και …”δια γυμνού οφθαλμού”, όταν δεν εγκαταλείπεται η συνείδησή του να στρεβλωθεί. Είναι πασιφανή, προφανή και απολύτως ευκρινή. Αυτά ακριβώς τα δώρα της φύσης θα είναι εκείνα που θα διαφεντεύουν τις αποφάσεις των ρομπότ την ώρα της λειτουργίας τους , ενισχυμένα φυσικά και από τις αρετές του νόμου, τους κανόνες δικαίου και τις άλλες κατακτήσεις του ανθρώπινου πνεύματος (πολιτισμού).
Πορευόμαστε ολοταχώς στον “αστερισμό” της κυριαρχίας του έλλογου ρομπότ, υψηλών προδιαγραφών για προσφορά ανώτερου, ποιοτικού έργου στο ανθρώπινο είδος. Είναι αυτό, ακριβώς,  που εκτός των άλλων, θα συντομεύσει το δρόμο προς την κατάκτηση της αταξικής, ακηδεμόνευτης, αντιεξουσασιτικής ανθρώπινης “κοινότητας”, στην οποία κυρίαρχο-θεμελιακό γνώρισμα του ατόμου θα είναι η ατομικότητα, ως το αντώνυμο της μαζικότητας, όπως τη γνωρίζουμε στους ιστορικούς αιώνες.

 

 

 

_______________________________________________________________________

 

3.«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ»
Λαφαζάνης: Η Ελλάδα δεν είναι οικόπεδο κανενός -Δεν υπογράφουμε συμφωνία που θα έχει σκληρά μέτρα
Λαφαζάνης: Η Ελλάδα δεν είναι οικόπεδο κανενός -Δεν υπογράφουμε συμφωνία που θα έχει σκληρά μέτρα

                                 “Εναλλακτικοί δρόμοι”.

Η χώρα δεν είναι οικόπεδο,αλλά …διατίθεται  ΜΟΝΟ  αντί ρουβλίων σε τσέπες και κομμματικά ταμεία  σε συμφέρουσα τιμή.

΄Ετσι, μεγάλε, επαναστάτη-κομμουνιστή(!), Λαφαζάνη;

_______________________________________________________________________

4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Νέα ερευνητικά στοιχεία για τη μετάδοση του HPV!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Νέα ερευνητικά στοιχεία για τη μετάδοση του HPV!

O ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) ευθύνεται περίπου για το 5% των περιστατικών καρκίνου παγκοσμίως, κυρίως…
για καρκίνους του τραχήλου και του λάρυγγα.

Νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention διευκρινίζει ποιοι είναι οι μηχανισμοί μετάδοσης του HPV, τονίζοντας πως η λοίμωξη δεν είναι εφικτή μόνο με τη σεξουαλική επαφή.
Ερευνητές από τον Καναδά υποστηρίζουν ότι ο HPV μεταδίδεται και με την επαφή του στόματος με τα γεννητικά όργανα αλλά και με το φιλί.

«Η κατανόηση των πιθανών τρόπων μετάδοσης του HPV είναι απαραίτητη προκειμένου να εντοπίσουμε ποιες ακριβώς είναι οι ομάδες υψηλού κινδύνου και πώς μπορούμε να προστατευθούμε από τη λοίμωξη», εξηγούν οι ερευνητές σχολιάζοντας τα αποτελέσματα στο δίκτυο Medical News Today.

Εξέτασαν 222 άντρες και τις συντρόφους τους. Ζητήθηκε από καθέναν από τους συμμετέχοντες να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο που αφορούσε στο σεξουαλικό ιστορικό του. Το ερωτηματολόγιο περιελάμβανε (αδιάκριτες) ερωτήσεις όπως το πόσο συχνά επιδιδόταν ο σύντροφος σε στοματικη συνουσία προς την κοπέλα του. Επίσης, οι συμμετέχοντες έδωσαν δείγμα σάλιου και σωματικών υγρών από τα γεννητικά τους όργανα.

Τα αποτελέσματα των αναλύσεων έδειξαν ότι το 7,2% των αντρών είχε μολυνθεί από τον ιό στη στοματική κοιλότητα. Από αυτούς τους άντρες, σε ποσοστό 28,6% η σύντροφός τους είχε επίσης μολυνθεί από τον HPV στο στόμα και σε ποσοστό 11,6% η σύντροφός τους είχε μολυνθεί από τον HPV στα γεννητικά όργανα.

Από το συνολικό δείγμα ανδρών που συμμετείχαν στη μελέτη, ποσοστό 2,3% είχε μολυνθεί από το επικίνδυνο στέλεχος 16 του ιού (ευθύνεται για δυσπλασίες στα γεννητικά όργανα αλλά και στοματικά κονδυλώματα). Από τους 33 άντρες που η σύντροφός τους είχε μολυνθεί από το στέλεχος 16, είχε μολυνθεί το 6,1%.

Τα παραπάνω στατιστικά οδήγησαν τους ερευνητές στο συμπέρασμα ότι οι άντρες έχουν διπλάσιο κίνδυνο να μολυνθούν κάθε φορά που επιδίδονται σε στοματικη συνουσία στη σύντροφό τους, εάν αυτή έχει μολυνθεί από τον ιό.

Ο σεξισμός έχει   χτυπήσει κόκινο εδώ και πολύ καιρό.  Δεν είναι, βέβαια,  φαινόμενο της εποχής μας μόνο.Και σε άλλες ιστορικές περιόδους είχαμε  όμοια και χειρότερη έξαρση σεξισμού.

Οι  βιομηχανίες του σεξ σε όλες τους τις δραστηριότητες είναι μια από τις σοβαρότερες αιτίες της καλλιέργειας και της συντήρησης της σεξουαλικής -βουλιμίας- αδηφαγίας. Φυσικά για το κέρδος.

Το τραγικό είναι πως πολλοί επιστήμονες εξαναγκάζονται από διάφορα συμφέροντα να αποσιωπήσουν έρευνες  σχετικά με τη μετάδοση ιών με διάφορες συνήθειες  στη σεξουαλική δραστηριότητα των ατόμων. Από το σάλιο και τα άλλα υγρά για παράδειγμα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μόλυνσης.Το υποστηρίζουν σοβαροί επιστήμονες.

Πρόσφατα, αμερικανός ηθοποιός , σεξομανής και “ωραιοπαθής”  παραδέχτηκε πως έχει καρκίνο στο λάρυγγα, εξαιτίας της   αιδοιολειχίας που είχε εθιστεί. Λίγο μετά, αναγκάστηκε από εταιρίες και “αφεντικά” να πάρει πίσω όσα είπε.

Είναι τραγικός ο αιώνας μας γιατί ο πολιτισμός ακόμα σε πολλές εκφάνσεις του  βρίσκεται στο Μεσαίωνα.

__________________________________________________________________________

5. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανακαλείται από την αγορά γνωστό ελαιόλαδο!Την ανάκληση νοθευμένου ελαιολάδου ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

 

Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με την Χημική Υπηρεσία Μακεδονίας Θράκης – Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε ότι προϊόν το οποίο πωλείται ως «εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο» βρέθηκε να περιέχει σπορέλαιο σε πολύ μεγάλο ποσοστό, τεχνητά χρωματισμένο, ως φυτικό έλαιο ξένο προς το ελαιόλαδο.

Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «ΜΑΝΗ», συσκευασίας του 1 λίτρου και ημερομηνίας λήξης 30-12-2016, που εμφανίζεται να παράγεται από την ΕΛΑΚ ΑΕ με έδρα ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ και διακινείται από την ΜΑΝΑΚΟΝ ΑΕ, με έδρα το Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω μη κανονικό-νοθευμένο προϊόν, από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Παράλληλα, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Προσοχή: Αν έχετε αγοράσει αυτό το λάδι, μην το καταναλώσετε. Είναι νοθευμένο λέει ο ΕΦΕΤΑ

 Αφιερώνεται στους… Κατσαπλιάδες, που λέγαμε χτες με την προκήρυξη-σεντόνι για τη δολοφονία Καλλιμάνη.

Τούτα εδώ τα λαμόγια του εμπορίου  και άλλα καμιά….πεντακοσαριά χιλιάδες στη χώρα  σε διάφορες δραστηριότητες, δεν είναι ,πουλάκια μου, Καλλιμάνηδες  και μάλιστα χίλιες φορές χειρότεροι ; ΄Η τούτοι είναι στο απυρόβλητο, γιατί δεν είναι μπάτσοι ή δικαστές;