Ο! TI KOSMOS BABA!

1.Κούγιας: «Χειρουργήθηκα για καρκίνο στους λεμφαδένες» -Τι ανακοίνωσε για την υγεία του

Αλέξης Κούγιας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:
«Ποτέ δεν περίμενα ότι η υγεία μου θα ενδιέφερε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους και θα ήταν πρώτη είδηση στη τηλεόραση, ολοσέλιδο πρωτοσέλιδο στον τύπο και στα site.

Δημοσιοποιήθηκαν ακραίες υπερβολές.

Η αλήθεια είναι η εξής:

Λόγω του γνωστού ατυχήματος με το αυτοκίνητο μου, που η ζωή μου σώθηκε από θαύμα, αντί του ετήσιου γενικού check up, υποβλήθηκα σε ένα έκτακτο έξι μήνες νωρίτερα του προβλεπόμενου.

Διαπιστώθηκε μετά από εξέταση πυρηνικής ιατρικής (PET SCAN) ότι ο καρκίνος είχε προσβάλει σε εμβρυακό στάδιο τους λεμφαδένες μου.

Το γεγονός απέκρυψα τόσο από τα δυο παιδιά μου όσο και από τους στενούς συνεργάτες του γραφείου μου και αποφάσισα να συνεχίσω την καθημερινή παρουσία μου στα δικαστήρια αλλά και να προεδρεύω συνεδρίων ποινικού δικαίου, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, μέχρι τις καλοκαιρινές δικαστικές διακοπές ώστε να διεξαγάγω σημαντικές ποινικές δίκες καθημερινής ρουτίνας κυρίως με κατηγορούμενους που έπρεπε να αποφυλακιστούν αλλά και ορισμένες εμβληματικές δίκες όπως η υπόθεση Τοπαλούδη, η υπόθεση της Μάνδρας, η υπόθεση του λεγόμενου Ψευτογιατρού, όπου εκπροσωπώ τέσσερα θύματα του, η υπόθεση της Follie Folie, όπου υπερασπίζομαι τον CFO του Hong Kong, η οικογενειακή αντιδικία του εφοπλιστού Γιάννη Λαιμού με το γιο του, η υπόθεση Μπόμπολα κατά Βενιάμη, η ολοκλήρωση της ανακρίσεως για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού αλλά και η ολοκλήρωση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, γιατί εάν εγχειριζόμουν όταν διαπιστώθηκε η βλάβη της υγείας μου όλες αυτές οι υποθέσεις θα έπρεπε είτε να αναβληθούν, είτε να διακοπούν με κίνδυνο παραγραφών και αποφυλακίσεων λόγω του δεκαοχταμήνου, δημιουργώντας αυτονόητα ακραία αρνητική εικόνα για την λειτουργία της δικαιοσύνης, αφού κανέναν δεν θα ενδιέφερε ο λόγος της αναβολής τους.

Με την ολοκλήρωση της δίκης Λιγνάδη, όπου η 24ωρη αγόρευση μου σε δυο μέρες επιδείνωσε τη κατάσταση της υγείας μου, χωρίς να ενημερώσω κανέναν, εισήχθην στο Νοσοκομείο METROPOLITAN και υπεβλήθην σε εξάωρη εγχείρηση όπου μου αφαιρέθησαν με ρομποτική μέθοδο, εκτός των καρκινογόνων, προληπτικά, τριάντα εννέα ακόμη λεμφαδένες.

Αυτό αποφάσισε ο θεράπων ιατρός μου Βασίλης Πουλάκης και οι συνεργάτες του και παρέμεινα στο Νοσοκομείο μέχρι και σήμερα 31/07/2022 με την απόλυτη διαβεβαίωση, μετά και από τα αποτελέσματα των παθολογοανατομικών εξετάσεων, ότι όχι μόνο πλέον δεν υπάρχει στον οργανισμό έστω και το παραμικρό καρκινικό κατάλοιπο, αλλά κυρίως ότι δεν υπάρχει και κανένας κίνδυνος εμφανίσεως νέου καρκινικού δείκτη σε οιοδήποτε μέρος του σώματος (μεταστάσεως) και γι’ αυτό εξήλθα άμεσα από το Νοσοκομείο με μόνη υποχρέωση την επί μόνο ένα μήνα ανάπαυση μου και την απουσία μου από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, χωρίς καν την επίσκεψη, σε αυτό το χρονικό διάστημα έστω για μια μέρα στο Νοσοκομείο.

Αυτή η απρόοπτη εξέλιξη στη ζωή μου με βοήθησε να καταλάβω, δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο, ποιοι πραγματικά άνθρωποι με αγαπούν και ενδιαφέρονται για μένα και ποιοι, ειδικά τα τελευταία χρόνια, απλώς χρησιμοποίησαν την επιστήμη μου και την ακέραιη προσωπικότητα μου.

Ευτυχώς είμαι τυχερός άνθρωπος και με βοηθάει ο Θεός και η αγάπη των χιλιάδων ανθρώπων που έχω βοηθήσει.

***

Περαστικά, κατ΄  αρχήν.  Ο καθένας (οπωσδήποτε  και  ο Κούγιας)  δικαιούται  (και όλοψυχα) τέτοια ευχή.

΄Ομως, βρε άνθρωπε, ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ πια,  δε θα έβγαζε τέτοια και όμοιου περιεχομένου  ανακοίνωση!  Προ παντός ύφους. Τί  οίηση!  Τόσο αυτολιβάνισμα;

Και  το άλλο . Λέει  ο ,αν μη τι άλλο,  sui generis, δικηγόρος  : “Με βοηθάει ο Θεός και η αγάπη των χιλιάδων ανθρώπων που έχω βοηθήσει”. Αλλά,  τί σόι θεός είναι αυτός ο δικός σου , βρε Κούγια μας , με τέτοιο πια  αλισβερίσι αλληλοεξυπηρέτησης που διαθέτετε κάποιοι θνητοί ;  (Κάτι ανάλογα  κουφά περί…  παντοπώλη  θεού, ακούμε από ΄πολλούς . Παλιότερα ,όμοια, πέταγε  και ο έτερος διάσημος Καπαδόκης,  Γιώργος Νταλάρας).

Κι ακόμα. ΄Εχει σκεφτεί  ο “περίεργος” δικηγόρος το είδος,  την ποιότητα των ανθρώπων που λέει πως τον  αγαπούν και τον εκτιμούν;  Ας κάνει μια μικρούλα  έρευνα για  το επίπεδο όσων  τον  υπολήπτονται.  Μορφωτικό, ιδεολογικό, συνειδησιακό, ανθρώπινο.  Δε θα είναι, για μας τουλάχιστον,  έκπληξη , το εύρος  αυτού του επιπέδου.

Υ.Γ. Να εξηγούμαστε.  Μπορεί να του “τα χώνουμε” του Αλέξη Κούγια και ώρες-ώρες σκληρά, αφού διαφωνούμε… οριζοντίως  και καθέτως με πολλά κουφά που αμολάει και μάλιστα  επί  παντός επιστητού,  αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι εντελώς για πέταμα.  Τουλάχιστον,είναι  από τους λίγους  που ξεβρακώνουν ανελλιπώς  το μαφιόζικο συνάφι  των Γκέμπελς. Τους δίνει και καταλαβαίνουν.

΄Η μάλλον  δεν καταλαβαίνουν. Τους φτύνει και λένε  δροσιά. Και ξανά τρέχουν απο πίσω του για μια έστω  και… περί ασημάντων ,δήλωσή του. Βγαζουν το ψωμουλάκι  τους  με τον Κούγια.  Πουλάει, τελικά,  ο συνήγορος.

 

 

2.Αρπάχτηκαν άγρια στο Twitter Χατζηνικολάου και Ζαραλίκος

Χατζηνικολάου - Ζαραλίκος: Τσακώθηκαν με άσχημους χαρακτηρισμούς στο Twitter - neolaia.gr

 

 

Είχε προηγηθεί το παρακάτω tweet του Χριστόφορου Ζαραλίκου: «Ρε παιδιά, σίγουρα ειπώθηκε αυτό στην βουλή γιατί μπαίνω στο έγκυρο enikos_gr του έγκριτου Νίκου Χατζηνικολάου και του διευθυντή του Μάνου Νιφλή, που κάνει ρεπορτάζ από κούνια και δεν το βρίσκω. Μήπως είναι fake news;». Αυτό που ρωτάει ο Ζαραλίκος αν ειπώθηκε στη Βουλή, είναι αυτό που είπε ο Διοικητής της ΕΥΠ κ. Κοντολέων, ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε το τηλέφωνο του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη. Στο αρχικό tweet του Νίκου Χατζηνικολάου ο Χριστόφορος Ζαραλίκος απάντησε, ειρωνικά, ως εξής: «Αγάπη μόνο». Ε, και μετά αρχίζει ένα νυχτερινός… διάλογος μεταξύ τους τον οποίον, αν και Σάββατο βράδυ, το Twitter παρακολουθούσε με προσοχή και ποπ κορν.

Ζαραλίκος: «Η σάτιρα τους κάνει όλους καλύτερους κι αυτό φαίνεται απ´ το γεγονός πως ανεβάσατε άρθρο μετά το σχόλιο, ενώ δεν υπάρχει ούτε καν η είδηση για τον δημοσιογράφο Κουκάκη. Ποιο κόμμα υποστηρίζει ο κωμικός θα πείτε; Κάνατε ρεπορτάζ;».
Χατζηνικολάου: «Δεν είναι σάτιρα η άκριτη υιοθέτηση μιας συγκεκριμένης κομματικής εκδοχής για ένα γεγονός. Και πάντως κανένας δεν σε διόρισε αρχισυντάκτη ή λογοκριτή μας. Δημοσιεύουμε τα ρεπορτάζ όταν είναι πλήρη και διασταυρωμένα».
Ζαραλίκος: «Εμένα σίγουρα δεν με διορίζει κάνεις πουθενά γιατί είμαι ανεξάρτητος και όχι υπάλληλος. Επίσης το σχόλιο δεν είναι λογοκρισία και δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε το άγχος της λογοκρισίας, μπορεί κάποιος να σας λογοκρίνει; Έχετε δεχτεί πιέσεις; Έχετε κάνει χατίρια; Μιλήστε μας»
Χατζηνικολάου: «Εξυπνάδες που δεν σου ταιριάζουν…»
Ζαραλίκος: «Ευχαριστώ που αναγνωρίζετε το υψηλό μου επίπεδο, για να ανταποδώσω είχατε τα προσόντα να γίνετε δημοσιογράφος αλλά…».
Χατζηνικολάου: «Ότι πείτε κύριε καθηγητά δημοσιογραφίας… Αφιππεύσατε πάντως κάποια στιγμή και μην παριστάνετε τον υπέρτατο κριτή, κρυπτόμενος πίσω από τη δήθεν σάτιρα. Δεν είναι σάτιρα η εμμονική στοχοποίηση όποιου έχει άλλη γνώμη. Έχω 40 χρόνια διαδρομής. Είναι ανέντιμο να τα διαγράφετε έτσι».
Ζαραλίκος: «Κοιτάξτε οι δημοσιογράφοι κρίνονται από τους αναγνώστες – ακροατές και οι ηθοποιοί – κωμικοί από το κοινό. Τώρα ποιος κάνει σάτιρα και ποιος κάνει δημοσιογραφία το κρίνει το κοινό εκτός αν κάποιος έχει αφεντικό, οπότε το κρίνει το αφεντικό. Εγώ δεν έχω αφεντικό».
Χατζηνικολάου: «Ενώ εγώ έχω; Ποιον; Εσένα;».
Ζαραλίκος: «Εμένα αποκλείεται δεν έχω τόσα λεφτά, επίσης το Χριστόφορος δεν είναι ταιριαστό όνομα για αφεντικό όπως, για παράδειγμα, Βαρδής, Δημήτρης, Γιώργος, Βαγγέλης».
Χατζηνικολάου: «Η λάσπη είναι… σάτιρα; Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Ό,τι έχεις να πεις να το πεις ευθέως και να αναλάβεις την ευθύνη! Αν έχεις λίγη τσίπα ακόμη. Περιμένω λοιπόν! Πες τα! Και θα κρίνει η δικαιοσύνη. Έχεις αρκετά για να πληρώσεις την αγωγή που θα σου κάνω άθλιε συκοφάντη. Περιμένω λοιπόν να μιλήσεις συγκεκριμένα».
Ζαραλίκος: «Τι θα κρίνει η δικαιοσύνη; Ποιο είναι καταλληλότερο όνομα για αφεντικό; Τι σας συμβαίνει;»
Χατζηνικολάου: «Τη λάσπη που πετάς άθλιε συκοφάντη. Δεν τα έλεγες αυτά όταν ήμουν αφεντικό σου. Τα λες από τότε που η αποτυχημένη εκπομπή σου κόπηκε από τον Real FM».
Ζαραλίκος: «Αλτσχάιμερ; Πριν 7 χρόνια είχαμε μια συμφωνία που δεν τηρήσατε και μετά με καλέσατε και στην ραδιοφωνική και την τηλεοπτική εκπομπή σας και ήρθα».
Χατζηνικολάου: «Αστείος ψεύτης! Ο μόνος τρόπος να μας κάνεις να γελάσουμε… Συκοφάντης, λασπολόγος, ψεύτης! Εμμονικός και επομένως θλιβερός».
Ζαραλίκος: «Εδώ που γελάτε με αυτά που λέω είχατε πιεί;» (σ.σ. βάζει ένα βίντεο με τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ τους στο Star ένα εκλογικό βράδυ του 2015)
Χατζηνικολάου: «Και τώρα γελάω μαζί σου! Πιο ψεύτης και πιο συκοφάντης πεθαίνεις!»
Ζαραλίκος: «Χαίρομαι που γελάτε, γιατί από τις απαντήσεις και τις βρισιές σας νόμιζα θα πάθετε κάτι και θα με φάνε οι τύψεις».
Χατζηνικολάου: «Δεν σε έβρισα. Χαρακτήρισα τα λεγόμενα σου. Έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και μιλάς και για την υγεία μου; Τέτοιο κατάντημα; Τέλος συζήτησης μαζί σου. Δεν είπες τίποτε συγκεκριμένο. Πετάς λάσπη. Όταν θα πεις, θα σου απαντήσω. Στη δικαιοσύνη».

Ο διάλογος συνεχίστηκε όμως, δεν σταμάτησε εδώ:

Ζαραλίκος: «Εδώ που γελάτε με αυτά που λέω είχατε πιεί;» (σ.σ. το βίντεο με την τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ τους στο Star που λέμε παραπάνω)
Χατζηνικολάου: «Βλέπω αυτογνωσία… Μπράβο! Θεωρείς ότι μόνο αν πιεί κανείς μπορεί να γελάσει με όσα λες;».
Ζαραλίκος: «Για σας μιλούσα όχι γενικά. Με μέτρο τα ποτά».
Χατζηνικολάου: «Έρχεται η μήνυση».
Ζαραλίκος: «Μπράβοι να μην έρθουν κι όλα τα άλλα θα τα αντέξω».
Χατζηνικολάου: «Αυτά αλλού. Όχι σε μένα. Ποιος πίνει άραγε και έχει ξεφύγει;»
Ζαραλίκος: «Κοιτάξτε ποιος πίνει δεν ξέρω, αφού με ρωτάτε όμως να σας πω πως η ψυχοθεραπεύτρια μου λέει πως οι άλλοι είναι καθρέφτες μας».
Χατζηνικολάου: «Εσένα ο καθρέφτης σου αποκλείεται να σε αντέχει. Έχει και η αλητεία όρια».
Ζαραλίκος: «Παρατήρησα πως χρησιμοποιείτε πολύ τις λέξεις ψεύτης, συκοφάντης, αλητεία και λάσπη. Δωρεάν συνεδρία με αγάπη».
Χατζηνικολάου: «Δωρεάν συκοφάντης. Και δωρεάν ψεύτης. Δηλαδή Ζαραλίκος».
Ζαραλίκος: «Επίσης σας ενοχλεί και το δωρεάν παρατηρώ. Εντάξει μερικοί δεν χρεώνουμε για όλα, ζούμε λιτά».
Χατζηνικολάου: «Το δωρεάν αναφέρεται στη φτήνεια σου… Όποιος διαφωνεί μαζί σου πίνει και χρειάζεται ψυχίατρο; Τόσο άθλιος είσαι; Τόσο αλήτης;»
Ζαραλίκος: «Αν μπερδεύετε τον ψυχίατρο με τον ψυχοθεραπευτή, μετά από 40 χρόνια διαδρομής στην δημοσιογραφία, παραδίνομαι».
Χατζηνικολάου: «Κρίμα Χριστόφορε… Μη συνεχίσεις. Δεν θα σου απαντήσω ξανά».
Ζαραλίκος: «Αν ήμουν στην θέση σου ούτε εγώ θα απαντούσα. Φιλιά από την μητέρα μου».
Χατζηνικολάου: «Φιλιά από τα τέσσερα παιδιά μου που διαβάζουν όσα γράφεις για μένα και απορούν».
Ζαραλίκος: «Μπορούν να με ρωτήσουν αν έχουν τουίτερ, η μητέρα μου πάλι δεν μπορεί, λόγω ηλικίας και ακούει ραδιόφωνο».
Χατζηνικολάου: «Το ραδιόφωνο μας είναι ανοικτό στους ακροατές πάνω από δέκα ώρες την ημέρα.

***

“‘ Αμα τα βουβάλια  πλακώνονται  στη λίμνη , την πληρώνουν τα βατράχια”. Εν προκειμένω η ενημερωση.

΄Ωστε ήταν υπάλληλος του Χατζηνικολάου και ο Ζαραλίκος! Πόσα πράγματα δεν ξέρουμε . Και τί μαθαίνει ο άνθρωπος!   Κι  έκανε,λέει,  ραδιόφωνο! Δηλαδή ,τί έλεγε  ο τύπος και με ποια ιδιότητα;  Γελωτοποιός  ξέρουμε πως είναι. Ανεβαίνω εγώ στη σκηνή να παίξω ΄Αμλετ; Θα το κάνω και δε θα γελάσει και η… παρδάλα;

Κατακαημένη ενημέρωση!   Σε τί χέρια έχεις πέσει.Γι αυτό  και  κυκλοφορείς  χρόνια τώρα ταλαίπωρη, βρώμικη, κακοποιημένη. Ο Χατζηνικολάου αφεντικό και ο Ζαραλίκος υπάλληλος στη βιομηχανία παραπλάνησης! Φωτιά στα μπατζάκια μας.

Επιμένουμε. Με ποια ιδιότητα,  δε μας είπαν.   Αλλά γιατί να το κάνουν; Οι άλλοι τί είναι, δηλαδή; Εδικοί; “Στραβοί κουτσοί, όλοι  στον Αγιο Παντελεήμονα”.

3. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με sparkly μαύρη τουαλέτα στο πολυτελές σαλόνι της, το 1979


Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν απλώς μια μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, ήταν ένας μύθος

H Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Δόλωμα»

iefimerida.gr

 ***

“΄Ηταν ένας μύθος”!

΄Ηταν απλώς ένα σούργελο.  Ετρεφε για χρόνια  με τόνους  σκουπίδια της  βιομηχανίας θεάματος το ελληνικό πόπολο, αλλά  και δίδασκε με τη ζωή της, τί σημαίνει  να είσαι μπαγαπόντης, αριβίστσας, να μην έχεις ιερό και όσιο, να μη σε νοιάζει τί μηνύματα  και τρόπο ζωής περνάς  στις γενιές, μέχρι σήμερα ακόμα. Για την κονόμα , την αναγνωρισιμότητα και γκλαμουριά.

Η τέχνη και όχι μόνο  στην Ελλάδα είναι 90% βιομηχανία -εμπόριο .   Και  το υπόλοιπο ελάχιστο, πολιτισμός.  Από τα πρώτα αρρωστήματα  που θα ισοπεδωθούν   στις  νέες κοινωνίες,  θα είναι κι αυτή η  μπίζνα.

 

4. ΕΕ: Οι ηγέτες των πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου καταδικάζουν τις ρατσιστικές δηλώσεις του Β. Ορμπάν

 

Βίκτορ Όρμπαν: Ένας νέος Χίτλερ κάνει πραξικόπημα και η Ευρώπη τον ανέχεται | SDNA

Στην έντονη καταδίκη της «ανοιχτά ρατσιστικής δήλωσης» του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, περί ανθρώπων «μεικτής φυλής» προχώρησαν οι ηγέτες των πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Τέτοιες απαράδεκτες δηλώσεις, οι οποίες σαφώς συνιστούν παραβίαση των αξιών μας, που κατοχυρώνονται επίσης στις Συνθήκες της ΕΕ, δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας» τονίζουν και προσθέτουν ότι «ο ρατσισμός και οι διακρίσεις, σε όλες τις μορφές, πρέπει να καταδικαστούν απερίφραστα και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά σε όλα τα επίπεδα».

***

Αυτή η χώρα, η Ουγγαρία, χρόνια τώρα είναι στα βήματα  της Ναζιστικής Γερμανίας. Μια  μεγάλη ακροδεξιά  πληθυσμιακή  μάζα τρέφεται με κάθε είδους εθνιστικά και ρατσιστικά σκουπίδια από μια  ναζιστική,  “χωρίς στολή”,  κυβερνητική συμμορία. Επικεφαλής ένα ανθρώπινο τέρας, ονόματι ΄Ορμπαν.  Και  ουδείς είναι σε θέση ούτε στην ίδια  τη χώρα ,ούτε στην Ευρώπη να συντίψει το κεφάλι του φιδιού.

Βέβαια,  το πιθανότερο με την εξελιξη των καιρών και τη βιασύνη της Ιστορίας, η ακροδεξιά αυτή μάζα θα αυτοδηλητηριστεί από το ίδιο της  το κεντρί. Η μοίρα των ηττημένων. Αν χαθεί ο Χίτλερ, διαλύονται όλα στα εξ ων συνετέθησαν,

5. Ξετρελαμένοι στη Νορβηγία με τον θαλάσσιο ίππο Freya – Λιάζεται σε σκάφη και βυθίζει βάρκες

O θαλάσσιος ίππος Φρέγια λιάζεται σε σκάφος στη Νορβηγία

Νορβηγία.  Οι  δραστηριότητες ενός θαλάσσιου ίππου ονόματι Freya βάρους περίπου 700 κιλών, που σκαρφαλώνει σε σκάφη στο φιορδ του Όσλο για να λιαστεί και να ξεκουραστεί, αλλά τα βυθίζει με το βάρος του.

***

Ωραίος ψαροτυπάς!  Από κορμί πάντως η Freya,  ούτε ο    Elon Musk  να ήτανε!

 

 

6. Συνταγή για τα αυθεντικά κεφτεδάκια του Τσελεμεντέ

Συνταγή για κεφτεδάκια

***

Παρδοσιακό,ελληνο-τουρκικό έδεσμα , συχνής και ευρείας  γευστικής απόλαυσης πολλών, που εξηγεί γιατί και στην Ελλάδα με την   επίσης παραδοσιακή-υγιεινή,  μεσογειακή διατροφή  (όσπρια και ψάρια), έχουμε ανεβασμένο  δείκτη παχυσαρκίας , αρτηριακής πίεσης  και εγκεφαλικών.

Κεφτέδες  που τηγανίζονται  σε  καυτό ,κοχλάζον λάδι!     Βάζεις  μέσα σου   διατροφική μπόμπα, έτοιμη να εκραγεί.

Βγάλε τέτοιες νοστημιές,  τάχα,  για πάντα από  τη ζωή σου.  Λυπήσου την.  Οι γονείς και οι παππούδες μας δεν ήξεραν. Και διέπρατταν συχνά αυτά τα  διατροφικά εγκλήματα. Αλλάξαν οι εποχές.