ΣΑΠΙΕΣ ΣΑΡΚΕΣ, ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ … “ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ (ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ) ΚΑΓΚΕΛΑ”

Ποιοι είναι οι δολοφονημένοι της Καλαμάτας με τα εθνικιστικά τατουάζ.

Φρίκη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η μαφιόζικη εκτέλεση των δύο νεαρών στην Καλαμάτα. Οι σοροί των δύο νεαρών, του Κωνσταντίνου Σγουρού και του Γιάννη Κομμάτη εντοπίστηκαν σε χαράδρα σε δασική περιοχή, ανάμεσα σε Καρδαμύλη και Καλαμάτα.

Και τα δύο θύματα, όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες από τα προφίλ τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετείχαν σε διαγωνισμούς body building, ενώ εμφανή είναι στο σώμα τουλάχιστον του ενός τατουάζ και σύμβολα, παρόμοια με αυτά που έχουν πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής και που παραπέμπουν σε εθνικιστικές και ναζιστικές πεποιθήσεις. Μεταξύ αυτών πολλά όπως «Ή ταν ή επί τας», «Ελλάς ή τέφρα», «Μολών Λαβέ», αλλά και ένας αγκυλωτός σταυρός.

Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος είχε βγει 2ος στην κατηγορία των Juniors στο Κύπελλο «Μr. Οδύσσεια» 2011 της WABBA-ΠΕΣΔ και εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής. Το έτερο θύμα , ο Γιάννης Κομμάτης, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ήταν υπαξιωματικός του ελληνικού στρατού με το βαθμό του δεκανέα και βρισκόταν σε άδεια.ή δολοφονία στην Καλαμάτα

Οταν ο 26χρονος που δολοφονήθηκε στη Μάνη απειλούσε τον Δημήτρη Παπαδημούλη

Μπορεί οι συγγενείς των δολοφονηθέντων νεαρών στη Μάνη να αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση των δύο αγοριών με τη Χρυσή Αυγή, ωστόσο τα τατουάζ με το εθνικιστικό περιεχόμενο και τις σβάστικες στο κορμί τουλάχιστον του ενός και οι απόψεις που εξέφραζαν μέσω Facebook τα θύματα παραπέμπουν στην ενθικιστική ιδεολογία.

Μάλιστα, ο 26χρονος ΕΠΟΠ Γιάννης Κομμάτης στις 7 Αυγούστου, με ανάρτησή του στη σελίδα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυε απειλές κατά της Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, είχε αναρτήσει ένα βιντεάκι με ύμνους της χούντας γράφοντας «αφιερωμένο στους αριστερούς» και σημειώνοντας: «Θα σε έχω στα υπόψιν όταν έρθει η ώρα έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στους Aριστερούς…» αλλά και «Η Αριστερά δεν θα κυβερνήσει και αν τότε (σ.σ. αν κυβερνήσει η Αριστερά) τότε θα αναλάβει ο στρατός…».

Και χρυσαυγίτες και αναβολικάκηδες. Συνήθως αυτά πάνε μαζί, αλλά μπορεί και όχι. Τα  “βιονικά τέρατα” που κυκλοφορούν ανάμεσά μας  έχουν στην κυριολεξία κατακλύσει και την ελληνική κοινωνία. 3 στους 5 άντρες,  ηλικίας από 18-45 ,λένε οι στατιστικές, κάνουν συχνή ή περιστασιακή χρήση αναβολικών ουσιών, για να  φουσκώσουν τους κοιλιακούς, τα μπράτσα και το πέος. “Απ΄έξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα”, σα να λέμε. Σάπια κρέατα, που τσιτώνονται από τα χάπια και πολύ γρήγορα χαλαρώνουν καί κρεμάνε, αν δεν τα ταϊζεις συνεχώς με ουσίες.

Αλλά δεν είναι μόνο οι άντρες.  Οι γυναίκες δε μένουν  πίσω (αντίθετα,μάλλον είναι πολύ μπροστά)στο “μαραθώνιο” της επίδειξης , για να μπορούν να βγάζουν στο σεργιάνι και στις παραλίες  σώματα προκλητικά,  που δε φτιάχνονται ,βέβαια, με υγιή γυμναστική ή χειρωνακτική εργασία, αλλά με πλαστικές και σιλικόνες. Σάπια κι αυτά κρέατα που καταρρέουν με τον καιρό και…”έσονται τα έσχατα χείρονα των πρώτων”.

Ο σεξισμός είναι μια από τις σοβαρότερες αρρώστιες των ημερών μας σε όλο τον κόσμο. Κατρύχει μεγάλα πληθυσμιακά κομμάτια  (και όχι μόνο άτομα νεαρής ηλικίας). Η Ελλάδα ακολουθεί κι αυτή κατά πόδας. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στα τσατ κάποιων διαδικτυακών “απόπατων” (π.χ Zoo.gr), για να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος. Χιλιάδες άρρωστα άτομα (πολλά  με ναζιστική, φασιστική νοοτροπία)   συμφύρονται στα σκοτεινά υπόγεια του συγκεκριμένου βρωμερού ιστότοπου, βωμολοχούν ασύστολα, ξερνούν οχετούς σεξιστικού υβρεολογίου, περιφέρουν τα… υπερμεγέθη προσόντα των πρησμένων οργάνων τους σε φωτογραφίες και κάμερες, επιδίδονται σε πλαστικές, εικονικές συνουσίες και αυνανισμούς στα σάιμπερ. Και όλα αυτά μέσα σε έναν ψεύτικο, πλαστικό κόσμο, κρυμμένοι κι από τον ίδιο τους τον εαυτό,καλλιεργούν αφύσικους τρομακτικούς χαρακτήρες, ανομολόγητα βίτσια και κατακλύζουν όλες τις ώρες τις 24ώρου   με βρώμικες, φαντασιακές εικόνες το παραζαλισμένο μυαλό τους. Ζουν σε έναν εφιάλτη,τον οποιον αρνούνται, όμως, να τον κοιτάξουν κατά πρόσωπο.

Είναι αλήθεια. Στενάζουν οι ΄Ελληνες στα γυμναστήρια των αναβολικών και στα τσατ των σάιμπερ.  Ελλειμματικές  προσωπικότητες, διχασμένα-ψυχοπαθητικά άτομα κουβαλούν το βαρύ “σταυρό” του σεξισμού τους, πορεύονται στα στενωπά αδιέξοδα του ατέλειωτου σκοτεινού λαβύρινθου των ενστίκτων,  που τους καταπίνει πατόκορφα  και   κάθε φορά παλεύουν να δραπετεύσουν,αλλά διαπιστώνουν πως η φαινομενική  έξοδος οδηγεί πάντα σε τοίχο.

Δυστυχώς, για πολλά  χρόνια μετά ,οι  ψυχίατροι θα κάνουν χρυσές δουλειές στις χώρες του λεγόμενου “πολιτισμένου” κόσμου.