Αλήθεια,  σε ολόκληρες Σέρρες, δεν  υπάρχει τσίπα, σεβασμός, αυτογνωσία;

Καραμανλής: Πέμπτη κατά σειρά νίκη της ΝΔ -Στις Σέρρες έλαβε το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία

“Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πετυχαίνοντας την πέμπτη κατά σειρά νίκη, απέδειξαν ότι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη παραμένει η κυρίαρχη πολιτική και ευρωπαϊκή δύναμη της χώρας, έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο Κώστας Καραμανλής.

Ο Κ. Καραμανλής ανέφερε ότι στις Σέρρες η ΝΔ έλαβε το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία και ένα από τα υψηλότερα πανελλαδικά:

Ο Κώστας Αχιλλέας Καραμανλής στην Ολομέλεια της Βουλής

iefimerida.gr

***

Ω, τον πανάθλιο!  Μόνο ένα τέρας θα είχε το θράσος, όταν ακόμα   βοούν οι κραυγές των θυμάτων  των Τεμπών στ   αυτιά μας και οι θρήνοι των γονιών να σκίζουν καρδιές, να   βγαίνει προκλητικά ο παλιάνθρωπος, να φτύνει στις στάχτες τους και στα ματωμένα μαζώματα των χωραφιών.

Αν ήταν άλλες εποχές, θα τον είχαν κρεμάσει οι γονέοι στην πλατεία των Σερρών , απέναντι από το τζαμί . Σήμερα (και ευτυχώς),  δεν κρεμάμε. Ούτε παλουκώνουμε  εμείς κεφάλια, όπως οι ομοϊδεάτες  Χίτες των Καραμανλήδων παλιότερα.   Δε μοιάζουμε στους φονιάδες.

Αλλά…φτύνουμε!  Και, ίσως,  είναι ακόμα χειρότερος τέτοιος εξευτελισμός για αξιοπρεπή άνθρωπο.  Αλλά…  «ως χαρίεν ο άνθρωπος, όταν άνθρωπος ή». Λογαριάζεται για άνθρωπος, όμως και ο Καραμανλής;

Αλήθεια,  σε ολόκληρες Σέρρες, δεν  υπάρχει τσίπα, σεβασμός, αυτογνωσία; Να βγει ένας ακτιβιστής να ξαπλώσει  έξω από το Νομαρχιακό Μέγαρο σε συμβολική απεργία πείνας για το ανοσιούργημα  του κατάπτυσουν “ανιψιού” ,αλλά και για εξιλέωση του Νομού;

Ντροπή, Σερραίοι!