ΑΠ.ΓΚΛΕΤΣΟΣ … ΜΠΑΛΑΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ ΣΤΥΛΙΔΙ!

 

«Κεραυνοί» Γκλέτσου: Να ρωτήσεις τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο .

 

Κινδύνεψε η ζωή ενός παιδιού από ηλεκτροπληξία στις Ράχες, από καλώδια που προεξείχαν σε χαλασμένη κολόνα φωτισμού.

Η αστυνομία έστειλε έγγραφο στο Δήμο Στυλίδας και ο Δήμαρχος απάντησε ότι εδώ και 3 χρόνια δεν έχει ηλεκτρολόγο και για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθεί στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Φωνάζω τρία χρόνια τώρα ότι είμαστε χωρίς ηλεκτρολόγο στο Δήμο. Κάποια στιγμή θα γίνει το μοιραίο. Δεν είναι δυνατόν ένας ολόκληρος Δήμος να μην έχει ηλεκτρολόγο και να μην μπορεί να πάρει, γιατί κάποιοι όταν υπέγραφαν τις δεσμεύσεις απέναντι στη τρόικα δεν σκέφτηκαν ότι θα καταρρεύσει το σύστημα…. Για τις κολόνες οι οποίες έχουν υποστεί φθορές στείλαμε πάλι εθελοντές και ερασιτέχνες ηλεκτρολόγους για να τις φτιάξουν. Έτσι λειτουργούν σήμερα οι Δήμοι, οι οποίοι ουσιαστικά είναι αφημένοι στο έλεος του Θεού…», δήλωσε ο Απ. Γκλέτσος στο LamiaReport, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

Για τον τηλε-αστέρα Γκλέτσο,που ζήλωσε τη δόξα του έτερου Καπαδόκη τηλε-παρουσιαστή Στ. Θεοδωράκη (Το… θολό “Ποτάμι”) και έφτιαξε κι αυτός  το τηλε-κόμμα του, συμμαρτυρούσης της (επίσης) σουπερ-τηλε-περσόνας Σεμίνας Ακρίτα,τα είπαμε, όταν παρουσίασαν την… “Τελεία” και..παύλα τους. Δε θα πούμε περισσότερα.

Για το παραπάνω συμβάν, όμως, έχουμε μόνο μια ερώτηση . Απευθύνεται στον πατέρα του παιδιού:

 Κόντεψε,φίλε μου, να πεθάνει από ηλεκτροπληξία το παιδί σου λόγω κακοσυντήρησης στις κολόνες φωτισμού . Στο χωριό σου ο  Γκλέτσος το “παίζει” ο τοπικός..άρχοντας ( μάλλον νομίζει πως ακόμα  παίζει στο γυαλί,  τον… μπαλαμό δήμαρχο τούτη τη φορά, αντί τον γκόμενο).΄Οταν,λοιπόν, ο τύπος,αντί να κρυφτεί, ως όφειλε, όπως θα έκανε κάθε έντιμος και υπεύθυνος  Δήμαρχος, σου είπε αυτά που σου είπε, πόσες σφαλιάρες της δίκαιης αγανάκτησής σου εισέπραξε ο αμετροεπής και ανήθικος θεατρίνος ;(΄Η έστω σάπιες ντομάτες στη μάπα;)