“Αυτοδιοικητικές” (!) εκλογές 2023: ΑΓΓΕΛΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ

Βορίδης: Απόψε θα δούμε αν η αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ συνιστά αλλαγή πολιτικών συσχετισμών

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης

Αν  δεις κάτι, υπουργέ  «ΝεοΝαζί  ,χωρίς στολή», σε λίγες ώρες,   θα είναι ο θάνατος του   ολοκληρωτισμού   της “δημοκρατίας”σας, της οποίας σεμνύνεσαι πως είσαι  σημαίνον και διακεκριμένο  μέλος!   Αυτή , φυσικά,  που έχει σχέση με την πραγματική Δημοκρατία,   όση …ο   Φάντης  με το ρετσινόλαδο.

Η ΑΠΟΧΗ θα σπάσει πάλι ρεκόρ, όπως πάντα, βέβαια στις… κορυφαίες στιγμές  ,όπως ,λέτε στους δεκάρικους,πως   είναι οι εκλογές  στη «δημοκρατίας» σας.  Εσείς και… σεις πάλι.  “΄Ινα πληρωθή”, για άλλη μια φορά ,  το “ρηθέν”  πως  “Γιάννης κερνάει ,Γιάννης πίνει.

 Ασφαλώς ,όπως και οι ερχόμενες Ευρωεκλογές, και οι σημερινές των τοπικών αρχόντων (διάβαζε λαμόγιων) , δε θα δείξουν τίποτα  για τη  ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ   που   ξημέρωσε  στο ΣΥΡΙΖΑ.  Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, αφού  η πραγματική δεξαμενή των πολιτών απ΄όπου θα αντλήσει ο Νέος ΣΥΡΙΖΑ ψήφους,  δεν είναι αυτή των  οπαδών του κομματικού σας συστήματος,  σαν τους σημερινούς  που θα προσέλθουν για τις καθιερωμένες   αλλαξοκωλιές και το πελατειακό αλισβερίσι;

  Περίμενε το εσπέρας και θα δεις. Εμείς στο δηλώνουμε ήδη από τώρα. Μεσημεριάτικα.

 Εκτός, αν  βάλετε χεράκι ,όπως και στις τελευταίες …εθνικές εκλογές   και βγάλετε τα δικά σας αποτελέσματα. « Όποιος έχει το μαχαίρι, τρώει και πεπόνι» , άλλωστε. Μόνο που αργά ή  γρήγορα, όταν  βγουν  όλα τα άπλυτά σας στη φόρα,   θα σας βγει ξινό και άγουρο.  Εμείς,  εδώ θα είμαστε.