ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ. ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ !

Κασσελάκης κατά εσωκομματικής αντιπολίτευσης: Η σύγχρονη Αριστερά δεν ασχολείται με χαζομάρες -Δεξιά πρακτική το «αριστερόμετρο»

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο Κερατσίνι

 

Αν, Στέφανε Κασσελάκη, η Αριστερά είνα αυτή του Φίλη, της Αχτσιόγλου, του Ευκλείδη,  του Βαρουφάκη, το Λαφαζάνη και του Κουτσούμπα , αν σκέφτεσαι να την  αντιγράψεις και πασκίζεις να την ανταγωνιστείς, οφείλεις να γνωρίζεις πως  ουδείς σώφρων και συνετός   τη χρειάζεται πια σε αυτό τον τόπο .Μόνο μια  δράκα ανεγκέφαλων και φανατικών οπαδών που τους στηρίζει.

 Αυτή η Αριστερά εξεμέτρησε  το ζην.  Ζέχνει την αποφορά  του πολυφορεμένου και φθαρμένου  αμπέχονου.  ΄ Ομοια  με τη μούχλα,   του επίσης τριμμένου και  αστείου  κουστουμιού  της Δεξιάς, που μόνο στους  κλόουν πια  είναι χρήσιμο, για να βγάζουν γέλιο.

 

 

 

Η παράταξη που οφείλετε με το  νέο κίνημα  να ιδρύσετε,  είναι   Η ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ , Αυτή που  θα κρατήσει από την  παλιά, την ανθρωποκεντρική-ανθρωπιστική   και αγωνιστική  Αριστερά ,όσα η Δεξιά ούτε ήθελε ούτε μπορούσε ποτέ να προσφέρει σε άτομα  και λαούς.

«Μη βάζεις νέο κρασί σε παλιό ασκί». Δεν  αντέχει την  ορμή του . Θα το σπάσει   και θα διασκορπιστεί  στις ρύμες!