Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: ΝΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΑΜΕ ΚΕΤΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΜΑΝΑΣ!

1.α. Θεσσαλονίκη: «Επί 11 ημέρες δεν είχαν καταλήξει σε διάγνωση», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 3χρονης που πέθανε στο Νοσοκομείο”

β. Ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, μίλησε στο Mega

. Ο κύριος Ηλιάδης δήλωσε συγκεκριμένα πως, «τα φάρμακα που έχει αναφέρει ο δικηγόρος αφορούν δοσολογίες που περιγράφονται στο διάγραμμα επειγόντων φαρμάκων της μονάδας… Η Τζωρτζίνα είχε λάβει κεταμίνη μία φορά αυστηρά σε θεραπευτική δόση τα ξημερώματα της 14ης Απριλίου του 2021 και για τη διατήρηση της καταστολής ενώ βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και υποστηριζόμενη μηχανικά μέσω αναπνευστήρα κατά την προσπάθεια διάσωσης του εγκεφάλου της από το κυτταροτοξικό οίδημα που δημιούργησε η καρδιακή ανακοπή».

β.  “Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στο σώμα της Τζωρτζίνας”

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στο σώμα της Τζωρτζίνας (Video)

 

“Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Star, η ουσία που βρέθηκε στο σώμα της 9χρονης Τζωρτζίνας ήταν τελικά καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη. Αποδεικνύεται δηλαδή πως ήταν φαρμακευτικής προέλευσης. Μετά την επανεξέταση της ποσότητας των ουσιών, όλες οι ουσίες ήταν εντός ορίων, εκτός από την κεταμίνη, η οποία χορηγήθηκε στη θανατηφόρα δόση των 6mg/ L.

Συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα είναι καθαρή κεταμίνη φαρμακευτικής προέλευσης, χωρίς παραφαρμακευτικά ή παρασυστατικά στοιχεία. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι για την κεταμίνη που υπάρχει σε σκόνη στη μαύρη αγορά και διαλύεται σε νερό, την οποία χρησιμοποιούν συχνά οι τοξικοεξαρτημένοι.

Συνεπώς, απομένει να εξακριβωθεί ο τρόπος με τον οποίο χορηγήθηκε η κεταμίνη στο 9χρονο παιδί.”

***

Ηλίου φαεινότερο πως  τη φαρμακευτική κεταμίνη τη χορήγησαν γιατροί ή νοσηλευτές στη θανατηφόρα δόση των   6mg.  Οπότε,  ΟΛΑ τα σενάρια για αναζήτηση και αγορά από  τη μάνα στο  google  και “πιάτσα” , ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ!  Καιρό τώρα  έπαιζαν αυτό το έργο ,άπαντες. Γιατροί, Ιατροδικαστές και αλητήριοι Γκεμπελίσκοι.

Μήνες τώρα , απέκρυπταν όλοι οι εμπλεκόμενοι,  πρώτα πως στο νοσοκομείο υπάρχει κεταμίνη και το σημαντικότερο πως την είχαν δώσει παλιότερα στο παιδί. Μόλις ξεβρακώθηκαν, πριν λίγες ημέρες,  βγήκε ο Διευθυντής του Νοσοκομείου παραπάνω  και παραδέχτηκε και τα δύο. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΚΕΤΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ .

Και σήμερα, μάθαμε πως η κεταμίνη  που βρέθηκε  στο νεκρό παιδάλι, ήταν φαρμακευτική. Δηλαδή Νοσοκομείου!

Ποιον θα  “κρεμάσουμε ανάποδα” αύριο στον… Πλάτανο της Πάτρας;  Θα μας πουν   οι ιατροδικαστές  που κρέμασαν τη μάνα και οι εγκληματίες  αχυράνθρωποί τους ΝικολουλοΚατερινόπουλοι;

Περιμένουμε. Θα είμαστε εμείς από εδώ που θα ρίξουμε το “σκοινί στο πλατάνι. Και για όλους φυσικά τους αισχρούς μιντιακούς  απόπατους.

Οπότε… στο δρόμο που άνοιξε η Πάτρα και η  Θεσσαλονικη. Η μάνα σκότωσε κι εκεί το παιδί της.΄Αντε , για να αλλάξει λίγο το σενάριο,  ο πατέρας ή η γκόμενά του για εκδίκηση το δολοφονησαν.

  Οι γιατροί ΠΟΤΕ.  Δεν κάνουν λάθη.  Ούτε  και  κάτι ξεμυαλισμένοι με το …μυαλό στα σκέλια από το  νοσηλευτικό προσωπικό.

Τί αίσχος! Τί έγκλημα διαπράτεται!