ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

                                      H  ΕΣΧΑΤΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
 Στ. Θεοδωράκης: “Η επιστολή, που έστειλε ο κ. Τσίπρας στην κυρία Μέρκελ, και αποκαλύπτουν σήμερα οι Financial Times, δυστυχώς επιβεβαιώνουν τους φόβους όλων  μας. Ο Πρωθυπουργός αποκαλύπτει στην καγκελάριο της Γερμανίας αυτό, που αρνείται να ομολογήσει στον ελληνικό λαό. Τα ταμεία είναι άδεια και ο κίνδυνος στάσης πληρωμών μεγάλος. Είναι δραματικό να ακούς από τον Πρωθυπουργό ότι ήρθε κιόλας η στιγμή, που η κυβέρνησή του θα πρέπει να αποφασίσει αν θα πληρώσει μισθούς και συντάξεις ή αν θα εξυπηρετήσει τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας”.

Αφήνουν τον κόσμο χωρίς ενημέρωση. Στην κυβέρνηση της συμφοράς,  “παλεύουν με νύχια και με δόντια” να κρατηθούν στις καρέκλες. Να κερδίσουν μέρες. Σαν τον  ετοιμοθάνατο  στην εντατική, που κρατιέται με μηχανική υποστήριξη.

Τσιμουδιά, δε βγάζουν για την επερχόμενη στάση πληρωμών οι πανάθλιοι. Να προετοιμαστεί έστω και ψυχολογικά ο πληθυσμός, αλλά και να κοιτάξει ο καθένας πώς θα βολευτεί στις δύσκολες ώρες.  Να κάνει το κουμάντο του.΄Οταν γίνει το κακό, θα είναι ήδη αργά. Θα επικρατήσουν από τη μια ως την άλλη άκρη της χώρας  πανικός, φόβος, οργή.   Ανεξέλεγκτες οι καταστάσεις συμπεριφοράς, που θα επικρατήσουν.

Πριν ο κόσμος  αρχίσει να αδειάζει τα ράφια των σούπερ μάρκετ και  τους λογαρισμούς στις τράπεζες, πριν  επακολουθήσουν  σκηνές  υστερίας και παράνοιας ,οφείλει η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ να βγει και να ενημερώσει υπεύθυνα τον κόσμο. Να συγκρατήσουν το πλήθος από ακραίες ενέργειες και συμπεριφορές. Την κυβέρνηση ουδείς την εμπιστεύεται πλέον, ούτε οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της.΄Αλλωστε,ό,τι και να λένε αυτοί, ψέματα θα είναι.

 Η αντιπολίτευση, αν πράγματι ενδιαφέρεται για τον τόπο και δεν περιμένει πώς και πώς αυτή την τελευταία ευκαιρία από τη  οδυνηρή και μη αναστρέψιμη πτώση της κυβέρνησης, για να δρέψει τις δάφνες της νίκης, ας συπειρωθούν οι αντιπρόσωποί της  Ευρωπαϊστές, ας καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και ήρεμα,νηφάλια,επίσημα, ας αποφασίσουν τί θα πουν στους ΄Ελληνες.Να μην αποκρύψουν πως είναι  πιθανή η  στάση πληρωμών και πως αν συμβεί το απευκταίο, οφείλει ο ελληνικός λαός να συμπεριφερθει λογικά και συγκρατημένα.

Από την άλλη, οι Ευρώπη κι αυτή οφείλει να αντιληφθεί πως τα αλλεπάλληλα χαστούκια στην κυβέρνηση, ουσιαστικά τα εισέπραξε ο ίδιος ο ελληνικός  λαός και πως   το τελειωτικό χτύπημα και η χαριστικη βολή, με την άρνηση να φανούν αυτή την κρίσμη ώρα γενναιόδωροι, θα τα  υποστούν  ως  συνέπειες άπαντες και το μεγάλο τμήμα του πληθυσμού που  έχει ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Δε θα την πληρώσουν μόνο οι ένοχοι, οι  ανόητοι ψηφοφόροι των εθνικστών.Και είναι άδικο για τους έντιμους και συνετούς ΄Ελληνες να υποστούν κι αυτοί τα δεινά.

Αυτή η στάση πληρωμών δε θα πρέπει να γίνει. Πάση θυσία είναι ανάγκη  να αποφευχθεί. Ουδείς μπορεί να προδικάσει τί θα επακολουθήσει σε  μια άτακτη χρεοκοπία. Ας συνετιστούν στην Ευρώπη και ας αφήσουν τη “βεντέττα”. Μόνο συμφορά θα προκαλέσει η κορύφωση της   και σε εκείνους και περισότερο σε μας.

΄Εσχατη ώρα για συνετές αποφάσεις από όλες τις  μεριές.
____________________________________________________________________
1.  Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ Ο  ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ.
2.”ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ”,

 

3. ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΠΑΝΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

 

4. “ΞΑΝΑΚΥΛΗΣΕ”  Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ!

__________________________________________________________

 

1. ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΗ
Η Ρωσία δείχνει τα δόντια της: Απειλεί ανοιχτά με πυρηνικό χτύπημα τη Δανία
Η Ρωσία δείχνει τα δόντια της: Απειλεί ανοιχτά με πυρηνικό χτύπημα τη Δανία

Με πυρηνικό όλεθρο απειλεί, πλέον, ανοιχτά την Ευρώπη η «ρωσική αρκούδα», όπως αποκαλύπτεται από δηλώσεις του πρεσβευτή της Μόσχας στην Κοπενχάγη.

Ο Μιχαήλ Βανίν σε συνέντευξή του στην δανέζικη εφημερίδα Jyllands-Posten, τόνισε χαρακτηριστικά ότι τα πολεμικά πλοία της Δανίας θα γίνουν στόχος των ρωσικών πυρηνικών όπλων, εάν η χώρα συμμετάσχει στο πρόγραμμα αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ.

Ο Μιχαήλ Βανίν δήλωσε πως πιστεύει ότι οι Δανοί δεν έχουν καταλάβει πλήρως ποιες θα είναι οι συνέπειες, εάν προχωρήσουν με την απόφαση να συμμετάσχουν στο νατοϊκό πρόγραμμα.

«Εάν συμβεί αυτό, τα πολεμικά πλοία της Δανίας θα είναι στόχοι των ρωσικών πυρηνικών πυραύλων», είπε ο Ρώσος πρεσβευτής.

Η Δανία ανακοίνωσε τον Αύγουστο ότι θα συμβάλει στο πρόγραμμα αντιπυραυλικής άμυνας με την παροχή υπηρεσιών ραντάρ επί ορισμένων πολεμικών της πλοίων.

Η ένταση ανάμεσα στη Μόσχα και τη Δύση έχει αυξηθεί μετά την επιβολή των δυτικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας για τον ρόλο της στην ουκρανική κρίση. Το ΝΑΤΟ έχει καταγράψει αυξημένη δραστηριότητα του ρωσικού πολεμικού ναυτικού και της αεροπορίας στην περιοχή της Σκανδιναβίας.

Τα σχέδια εφαρμογής του νατοϊκού προγράμματος αντιπυραυλικής άμυνας δεν περιλαμβάνουν ανάπτυξη πυραύλων στο έδαφος της Δανίας, αλλά ενδεχομένως μακροπρόθεσμα στη Γροιλανδία, σύμφωνα με την Jyllands-Posten.

Το σχέδιο αντιπυραυλικής άμυνας αποσκοπεί στην άμυνα της Ευρώπης από ενδεχόμενη πυραυλική απειλή που θα προέρχεται από το Ιράν. Η Μόσχα θεωρεί ότι το σύστημα θα υπονομεύσει την αποτρεπτική δύναμης της Ρωσίας, διότι θα δίνει στη Δύση τη δυνατότητα κατάρριψης ρωσικών πυραύλων.

«Η Δανία θα γίνει μέρος της απειλής κατά της Ρωσίας. Θα είναι λιγότερο φιλειρηνική και οι σχέσεις με τη Ρωσία θα πληγούν», δήλωσε ο Βανίν προσθέτοντας ότι η Ρωσία διαθέτει πυραύλους ικανούς να διεισδύσουν στη μελλοντική αντιπυραυλική ασπίδα.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Δανίας Μάρτιν Λίντεγκαρντ χαρακτήρισε «απαράδεκτες» τις δηλώσεις του Ρώσου πρεσβευτή.

«Η Ρωσία γνωρίζει πολύ καλά ότι η αντιπυραυλική άμυνα του ΝΑΤΟ δεν αφορά την ίδια», δήλωσε ο Δανός υπουργός Εξωτερικών στην Jyllands-Posten.

Ο δικτάτορας-τέρας της Ρωσίας, απειλεί τον κόσμο με πυρηνικά και ο  πανάθλιος Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τη Μόσχα, ως φίλος και σύμμαχος του εγκληματία  Πούτιν.Ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδας και η “κομπανία” του είναι απίστευτα ανήθικοι και παράφρονες.

Δε θα αντιμετωπίσουν μόνο τα ειδικά δικαστήρια της Ελλάδας για τον όλεθρο που προξένησαν στην οικονομία, αλλά και για  την αισχρή  συμπεριφορά που καλλιέργησαν   σε μια μερίδα του πληθυσμού . Το Διεθνές ποινικό Δικαστήριο θα τον καθίσει μια μέρα στο “σκαμνί”, ως συνεργάτη και σύμμαχο του κτήνους που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα εντελώς ανώριμο άτομο, που δεν έχει συνειδητοποιήσει το κακό που κάνει στη χώρα και στην Ευρώπη. Τον διακρίνει τέτοιας μορφής  ανωριμότητα που συμπεριφέρεται σαν να είναι  ακόμα πρόεδρος 15μελούς.   Είναι  μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα.  Πρέπει γρήγορα και με προσοχή να  του την  πετάξουμε   μακριά. Είναι  ικανός να διαπράξει κάθε κακό και ανίκανος  να κάνει  οποιοδήποτε  καλό.

_______________________________________________________________________

2..» Άμεση σύνδεση της υπόθεσης Κατρούγκαλου με το ταξίδι Τσίπρα βλέπει η κυβέρνηση
Η χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία, τονίζουν κυβερνητικές πηγές, προσθέτοντας πως γίνεται μια συστηματική προσπάθεια αποδυνάμωσης της κυβέρνησης μια μέρα πριν τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ.»

Πρέπει να έχεις εξάσκηση , μακρόχρονη θητεία στο ψέμα, την απάτη, το λαϊκισμό ,τη δημαγωγία, για να λες αυτά που λένε οι λαϊκιστές της κυβέρνησης και να έχουν την απαίτηση, εμείς οι αφελείς, να τα δεχτούμε ως αλήθεια. Και έχουν πράγματι  καλή εκπαίδευση στην κοροϊδία. Τώρα θα κώλωναν;

«Τσακωτός»  έγινε αυτός ο άθλιος  Κατρούγκαλος. Ανεξακρίβωτος ο αριθμός ιδιωτικών  συμφωνητικών   διαπλοκής  που υπέγραφαν  με το γραφείο του οι κομματικοί πελάτες, για να  επαναπροσληφθούν  στο δημόσιο με… υπογραφή  του υπουργού και πάλαι ποτέ δικηγόρου-συνταγματολόγου Κατρούγκαλου   .  ΄Ενα εκατομμύριο υπολογίζουν πως θα κονόμαγε απ΄αυτή την μπίζνα!

 Τώρα, έρχεται ο Τσίπρας  και  με μοναδική θρασύτητα μας λέει  πως τον… παρεξηγήσαμε. ΄Οχι πως τον «πιάσανε στα πράσα». Δεν κάνουν τέτοια οι Συριζαίοι.

Σαν την «άπιστη»   σύζυγο.   Την πιάνει, λέει, γυμνή με τον εραστή της στο κρεβάτι ο αγαθιάρης κερατάς  κι εκείνη, τσαντισμένη  κιόλας ,του ρίχνει την παντόφλα στο κεφάλι  και  του πετάει στη μούρη την ατάκα:  «δεν ντρέπεσαι να νομίζεις αυτό που… νομίζεις;  Σου βάζει ο κόσμος λόγια και τα πιστεύεις;»

 Θράσος που σκοτώνει το έντιμο άνθρωπο. Αλλά αυτοί, εκεί. «Μιθριδάτες»!

_____________________________________________________________________

3.” ΒΟΜΒΑ”   ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ  ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ.
“Ανοίγουν οι κρατικές διαφημίσει ΚΕΛΠΝΟ…Κάθε πληρωμή στο διαδίκτυο και επίθεση στην τότε  αντιπολίτευση..”.

Για πληρωμένους ιστότοπους γράφει στο τουίτερ του ο Ελληνάρας υπουργός ΄Αμυνας. ΄Επαιρναν λεφτά από τις κρατικές διαφημίσεις στην προηγούμενη κυβέρνηση, για να γράφουν κατά τις τότε αντιπολίτευσης .  Τους κάλυπταν μάλιστα και τις αγωγές, αν γίνονταν εναντίον τους.

Αποκαλύψεις εντυπουσιασμού. Σιγά, που έχει την πολιτική εντιμότητα και τον ανδρισμό ο Καμμένος να  βγάλει στη φόρα τις κομπίνες και τις διαπλοκές  της  βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Εμείς από δω, πολλέςφορές,  έχουμε αποκαλύψει και καταγγειλει  τη διαφθορά και τις διασυνδέσεις των κυβερνήσεων με την εμπορική βιομηχανία και στο διαδίκτυο.

Ας τολμήσει, λοιπόν,  ο Καμμένος να μας δώσει πλήρη λίστα και θα του το ανταποδώσουμε με εύσημα.

 

_________________________________________________________________

4. «ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ»
Γλέζος: Για έναν χρόνο να παγώσουν τα πάντα αν…

Έναν χρόνο μορατόριουμ, εφόσον υπάρξει διαφωνία μεταξύ Ελλάδας και εταίρων, προτείνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.

Γλέζος: Για έναν χρόνο να παγώσουν τα πάντα αν...

“Έναν χρόνο παγώνουν τα πάντα, δεν έχουμε ανάγκη λέμε εμείς από τα χρήματά σας, θα τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Έχω γράψει ειδικό βιβλίο που λέω πώς θα τα βγάλουμε πέρα. Ύστερα από έναν χρόνο ελάτε να συζητήσουμε πάλι”, ανέφερε ο κ. Γλέζος, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”.

“Αν δεν θέλουν να το δώσουν, να το επιβάλουμε εμείς. Είμαστε ανεξάρτητο κράτος, πρόσφατα ο ελληνικός λαός μας έδωσε την ψήφο. Δεν θέλουμε μνημόνια, δεν θέλουμε δάνεια”, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς σχετικά με τις διαφωνίες που είχε εκφράσει πρόσφατα απάντησε ότι “ισχύει το κρέας ψάρι”, ωστόσο σημείωσε ότι στηρίζει την κυβέρνηση παρά τις διαφωνίες που έχει σε ορισμένα ζητήματα. Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον κ. Τσίπρα, όπως είπε, “διαπιστώθηκε που είναι οι διαφορές και θα το κρίνει η ιστορία ποιος έχει δίκιο”.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, την υπόθεση Κατρούγκαλου είπε ότι ο αναπληρωτής υπουργός “δεν χρειάζεται συνηγόρους, είναι ικανός να αντιμετωπίσει τα πράγματα πολύ καλά” και ότι εχει “πειστεί ότι αυτά που λέει είναι αλήθεια”.

Χτες λέγαμε πως συνέρχεται ο Μανώλης Γλέζος και σήμερα ξανακύλησε και μάλιστα  η κατάστασή του είναι  πιο βαριά, αφού έφτασε στο σημείο να δώσει “συχωροχάρτι” ακόμα και στον ανεκδιήγητο Κατρούγκαλο.

Λέτε να είναι μη αναστρέψιμη η  ασθένεια του πάλαι ποτέ ήρωα της αντίστασης κατα των να Ναζί και να πάει απ΄αυτή; Κρίμα θα είναι!