ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΩΝ. ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙOΛΟΓΗΤΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

 

Παγκόσμιος τρόμος: Τι θα πει ο Πούτιν τη Δευτέρα -Reuters: Θα απειλήσει με «τη συντέλεια του κόσμου»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν με παλαίμαχους του σοβιετικού στρατού σε παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία

1. Συλλάβετε τον ψυχοπαθή Νέο Χίτλερ. Είναι εντελώς παλαβός. Δεν είναι απλά  ανιστόρητος και ιμπεριαλιστής.Είναι ικανός  μόνο για να σκορπάει  θάνατο  και καταστροφή ΄Εχει αρρωστημένο πάθος για  αίμα. Το ίδιο και οι οπαδοί του.  Απειλεί με πυρηνικά!   Στο 2022!  Γυρίζει το ημερολόγιο στον Αύγουστο του  1945.

 

2. Διαλύστε την Ρωσία εις τα εξ ων συνετέθη.  ΄Ηταν και είναι  ο κακός δαίμονας του Κόσμου. Ανέκαθεν.

3.Καταργήστε τα έθνη, τις θρησκείες και τις γλώσσες.  Ενώστε τον κόσμο σε μια απέραντη   Πατρίδα.

 

Είναι ιστορική  αναγκαιότητα και επιταγή   να περάσει ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ  η ανθρωπότητα κι από τους τρεις αυτούς σταθμούς. Αλλιώς,  ο όλεθρος είναι κοντά.

____________________________________________________________

1. Θεσσαλονίκη: Πέθανε ξαφνικα 3χρονη στο Ιπποκράτειο . Μήνυση από τους γονείς

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

 2. Πάτρα: Αναζητούνται απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο της 12χρονης – «Ήταν υγιέστατη», λέει γιατρός

Το πώς δουλεύουν τα νοσοκομεία στην Ελλάδα, όλοι έχουμε προσωπική ή από κοντινά μας άτομα εμπειρία. Αν έχεις ατυχία να πάθεις κανένα έμφραγμα ή εγκεφαλικό,  την έβαψες σε εφημερεύον. Θα περιμένεις στο φορείο ή το  ράντσο  μέχρι  να πάθεις κι άλλα απανωτά  επεισόδια. Και…πάει το πουλί, πέταξε.

Τί να μας λένε τώρα οι συνδικαλισταράδες των  νοσοκομειακών  γιατρών,  αγροίκας και αρπακτικής  συμπεριφοράς και νοοτροπίας του γνωστού Πατούλη, έστω κι από Αριστερά, τα ακούμε  δωρεάν. ΄Ενα μέγα χάος τα ελληνικά νοσοκομεία. Χωρίς υποδομές, μηχανήματα, με ελλιπές ή ανειδίκευτο προσωπικό, ιατρικό και νοσηλευτικό.

Εξ ου και πολλά τα θύματα αυτού του συστήματος υγείας στη χώρα μας.  Κι αλλοίμονο αν δεν έχεις φράγκα να δώσεις φακελάκι ή να πας σε ιδιωτικό. Σε έφαγε η μαρμάγκα.

Για το φαγοπότι  με χρυσά κουτάλια,  τις μίζες, τους στημένους διαγωνισμούς, τα κονδύλια που   πάνε στους ημέτερους , με όλο γενικώς  το περιεχόμενο   που εμπερικλείει  ο  όρος ελληνική λαμογιά-διαφθορά και διαπλοκή, δε θα μιλήσουμε  εδώ σήμερα. Επιγραμματικά να πούμε πως ειδικά  και αποκλειστικά σχεδόν, πάντα  επί Δεξιάς και Πασοκικής αυτοκρατορίας, όλοι οι εμπλεκόμενοι στο  νοσηλευτικό και φαρμακευτικό  σύστημα της χώρας,   λαμβάνουν ΄Οσκαρ απάτης, προκλητικότητας και ξετσιπωσιάς. (πρβλ Novartis).

 

 

Στα Νοσοκομεία Παίδων ίδια και χειρότερα. Μόνο που εδώ, μιλάμε για νοσηλεία παιδιών πρώτα.  Και ύστερα γιατί από καιρό έχουμε σημειώσει  πολλά περιστατικά περίεργων και ανεξήγητων θανάτων σε συγκεκριμένα Νοσηλευτικά ιδρύματα.Τις τελευταίες  4 ημέρες   ,όπως λέμε παραπάνω ,έχουμε  2 παιδιά, ανεξήγητα νεκρά!

 Και φυσικά  το προσωπικό και οι   ιατροδικαστές,  συναδελφική αλληλεγγύη, δε βγάζουν τσιμουδιά για τέτοια ζητήματα.  Οι συνδικαλιστές τους  βγαίνουν για  κομματικές αντιπαραθέσεις  ή να διατυπώσουν  μόνο κλαδικά θέματα και ιδιαίτερα  εκείνα  της «ταμπακιέρας».  Πόσο  λεφτά τους οφείλει η κοινωνία επιπλέον για το μέγα λειτούργημα  που επιτελούν. (Δηλαδή, την αυτονόητη υποχρέωσή τους).

 ΄Ολα τα άλλα τα  βρίσκουν φυσιολογικά, ακόμα και τους  ανεξήγητους  θανάτους. Τον… εξηγούν με επιστημονικοφανή φληναφήματα.

Μόνο την τελευταία  εβδομάδα,λοιπόν,  είχαμε δυο θανάτους παιδιών.  ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ. Από εκείνους που μυρίζουν από μακριά  ανθρώπινο λάθος. Και εν προκειμένω  γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού. Και σε αυτά η Ελλάδα, είναι πρώτη.  Ας  μην υπάρχουν στατιστικά ή είναι πέτσινα και παραποιημένα τα στοιχεία.

 

 

Για να μην πούμε για την περίπτωση των παιδιών της Πισπιρίγκου, 3 τον αριθμό. Τα πεθαμένα παιδιά , έστω κι αν είχαν  προβληματική, επιβαρυμένη υγεία,  λευχαιμία, καρδιοπάθειες και παρεμφερή, και μόνο η γονιδιακή εξήγηση για την απώλεια ζωής τους,  δεν αρκεί.

 Ειδικά , το τελευταίο παιδί βρέθηκε στην εκταφή  με κεταμίνη, ναρκωτική ουσία, που της είχαν ξαναδώσει στο νοσοκομείο στη διάρκεια νοσηλείας του. Αλλά επί μήνες το απέκρυβαν.  Η  τελευταία  δόση που  φαίνεται να ήταν θανατηφόρα, (6 mg  )και αιτία του θανάτου , ήταν η μοιραία. Και ο θάνατος τότε , αποδόθηκε σε άλλα αίτια, όχι στη συγκεκριμένη ουσία.

Δεν περιμένουμε από τους εμπλεκόμενους γιατρούς, νοσοκόμους και ιατροδικαστές να μας πουν την αλήθεια. Πολλά τα ερωτηματικά και βαριές οι υποψίες . Για παράδειγμα:

 Γιατί επί τόσο καιρό απέκρυβαν πως στο νοσοκομείο υπήρχε κεταμίνη; Και μάλιστα τη χορήγησαν στο παιδί στη διάρκεια της νοσηλείας του;

Γιατί τη χορήγησαν μόνο μια φορά και όχι περισσότερες, αφού είχε πάντα  η ασθενής πήγαινε στο νοσοκομείο για τα ίδια προβλήματα; Γιατί ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;

Γιατί η συγκεκριμένη δόση , ενώ προερχόταν από φαρμακευτική αγορά, δηλαδή ήταν   νοσοκομειακή η προμήθεια   και όχι από την πιάτσα νοθευμένη,  απεκρύβη κι αυτη η πληροφορία   και ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ  ΜΕΡΕΣ  έγινε γνωστό, μετά από ασφυκτική πίεση των δικηγόρων;

Γιατί είναι η μάνα προφυλακισμένη και όχι οι γιατροί  και οι νοσοκόμοι της τελευταίας νοσηλείας του παιδιού,   αφού  έχουν απείρως  υψηλότερες πιθανότητες να έδωσαν από λάθος αυξημένη ποσότητα  στο παιδί και όχι  η μάνα που  ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ πως ούτε καν γνώριζε τί είναι αυτό το πράμα, η κεταμίνη. Ούτε ποτέ την αναζήτησε στο διαδίκτυο,  παρά ΜΟΝΟ την ημέρα που την κατηγόρησαν και τη συνέλαβαν με την (αστήρικτη) κατηγορία πως αυτή σκότωσε το παιδί της.

 Αν τολμούσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι να δώσουν έντιμες απαντήσεις , σήμερα θα έπρεπε να είναι εκεί  που βρίσκεται η μάνα. ΄Η να κρεμάσουν καμιά κοτρόνα στο λαιμό να πέσουν σε βαθιά νερά.

 Το χειρότερο, παράδωσαν ΨΕΥΤΙΚΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ  φάκελο νοσηλείας και αιτία  θανάτου  της  Τζωρτζίνας  στις μιντιακές ύαινες (με ποια  ιδιότητα;) που κατασπάραξαν τη μάνα  και ανάδειξαν την υπόθεση σε κότα με τα …χρυσά αυγά.

Και αντί σήμερα  να είναι μέσα μέσα όσοι  έκαναν το ιατρικό λάθος, να χορηγήσουν υπερδόση στο παιδί, αλλά και όσοι από τη μιντιακή μαφία έστησαν το θέατρο του παραλόγου που βλέπουμε με κατασκευασμένο ένοχο,  κρατούν φυλακή τη δύστυχη μάνα. ΣΥΝΗΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ . Δικάζουν  οι θύτες τα θύματα.

Μπανανία η χώρα.  Μπόχα παντού,   Αλλά, όταν πρόκειται για παιδιά, αλλάζει το πράγμα. Τότε οφείλουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να … τους πάρει και να τους σηκώσει.

 

(Ενημέρωση: Μια μίνι δημοσκόπηση- έκπληξη  διεξάγουμε σήμερα πανελλαδικά  από το πρωί.  Οι συμμετέχοντες δεν ξεπερνούν τους 100. Αλλά  ελπίζουμε να έχουμε την απάντηση που …υποπτευόμαστε. Προς το βραδάκι θα την ανεβάσουμε).