Επίσκεψη Μητσοτάκη στην ΄Αγκυρα. Μια…”αχρείαστη” δημαγωγία και μικρότητα , κόντρα σε μια χρειαζούμενη και επιβεβλημένη επίσκεψη.

“Μια αχρείαστη επίσκεψη Μητσοτάκη στην ΄Αγκυρα”

Σε πνεύμα… νατοϊκής συνοχής και μηδενικών παραβιάσεων η συνάντηση της Άγκυρας

kyriakos erdogan

 

 

efsyn.gr

Βγάζουν χολή τα αντικυβερνητικά  Μέσα, της αντιδεξιάς παραπληροφόρησης τούτα, γιατί αδυνατούν, λέει,  να αντιληφθούν τη σημασία της επίσκεψης του ΄Ελληνα πρωθυπουργού στην ΄Αγκυρα  για  συνομιλίες με τον Τούρκο  ομόλογό του. Οι “κόκκινες γραμμές” μας, πρώτα. Μη και τις διαβείτε,  γιατί σας έσκισε η μια ζωή ενοχική για μειοδοσία και …ελλιποπατριωτισμό,   Αριστερά.

 «Αχρείαστη επίσκεψη», χαρακτηρίζει    η  ναυαρχίδα της παραπληροφόρησης, η εφσυν, από «Αριστερά»  τούτη, τη μετάβαση σήμερα  του Κυριάκου  Μητσοτάκη στην Τουρκία. Μια… «Αριστερά» , βέβαια,  που  υπηρετεί,  πέρα απο τη δημαγωγία και μπόλικο  εθνικισμό, μισαλλοδοξία, φανατισμό και Τουρκοφαγία!

Κατά τα  άλλα ,  οι Γκέμπελς της προοδευτικούρας και της ιδεολογικής θολούρας  είναι…ειρηνιστές, αντι-εθνικιστές, αντι-φα, αντι-ναζί,  υπέρμαχοι της συμφιλίωσης των λαών και όλα τα ηχηρά –αντι, όπως τα κατάντησε η «Αριστερά» , η χωρίς ανθρωποκεντρισμό  και ιδεολογία.

Να μην ξεχνάμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, που  εξουσιοδοτείται πια με βάση τη λαϊκή βούληση, όπως λέει η ίδια η Κουμουνδούρου, να μονοπωλεί την παράταξη, ως γνήσιο αριστερό κόμμα,  εδώ και καιρό έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου  να οικειοποιηθεί το παραδοσιακό τρίπτυχο της Δεξιάς «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια». Και τα πάει…μια χαρά ως τώρα.

 Κάτι με την εμμονή  τους να  μην ξεπεράσουν οι “άλλλοι” τα πατριδοκαπηλικά   “εσκαμμένα”, κάτι με τα θαύματα του Αγίου  Τσαλίκη με τους σταυρούς στα κολυμπηθρόνερα,  αλλά και με την πιστή  τήρηση  της παράδοσης περί οικογένειας, γάμου και συναφών τελετών,  ο ΣΥΡΙΖΑ  δείχνει να αφήνει πίσω τη Δεξιά, που   αγκομαχάει πια  να τον πλησιάσει.  Και δεν αποκλείεται σε κάποια στροφή , να πεταχτεί  μπροστά  το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη,  να πάρει της σκυτάλη και να αφήσει κούτσουρο τη Δεξιά.  Γυμνή από τις παλιές, παραδοσιακές αλλαξιές  της.

 

 

 

Μην περιμένεις στη δημαγωγία που διαπρέπουν κόμματα  και κολαούζοι τους από το Γκεμπελιστάν, να βάλουν πρώτα το συμφέρον της χώρας και τις προοπτικές αυτού του λαού να ζήσει ειρηνικά με τους γείτονες. Τα «εθνικά» (διάβαζε ο εθνικισμός)  ζητήματα  έχουν πολύ ψωμί λαϊκισμού.   Και όταν  ο πρωθυπουργός  της χώρας πάει στην Τουρκία,  το καθήκον των υπολοίπων κομματικών αντιπάλων,  είναι να τον κατηγορήσουν για ενδοτισμό , έλλειψη πατριωτισμού και αφροσύνη!  Τα γνωστά. Τόσο πατριώτες, αυτοί, μιλάμε!

 ΄Εκανε τα ίδια ,κι ακόμα χειρότερα  ο Κυριάκος με τη συμφωνία των Πρεσπών. Και τώρα δρέπει τους καρπούς της πραγματική αφροσύνης και παράνοιας  των Μακεδονομάχων του.”΄Εχει ο καιρός γυρίσματα”!

Να τελειώνουμε. Καλώς, κάλλιστα και μπράβο του(!) που   πήγε  ο πρωθυπουργός στην ΄Αγκυρα. Και μακάρι να το κάνει πιο συχνά. Κι ακόμα πιο υπέροχα , θαυμαστά και ανυπόκριτα πατριωτικά, αν κάποια στιγμή τα καταφέρει  να τα βρουν με τον Ερντογάν.  Να πάνε επιτέλους  οι… αιώνιοι εχθροί   στο δικαστήριο της  Χάγης. ΄Οπως κάνει κάθε πολιτισμένος  λαός και άνθρωπος, όταν έχει διαφορές και αντιρρήσεις  με τον δίπλα.

 Κυριάκο  Μητσοτάκη, μην τους ακούς. Προχώρα  έτσι. ΄Ισια και… ευθεία. Μια «χρυσή» σελίδα στην Ιστορία περιμένει να γράψει και το δικό σου όνομα. Φτάνουν οι «μαύρες» που γέμισες ως τώρα. Καιρός να… αλλάξεις  σελίδα και χρώμα!