Η ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ;

1. Στον Άρειο Πάγο η “φάμπρικα” ψευδών γνωματεύσεων από παιδοψυχολόγο για ασέλγεια μπαμπάδων στα ανήλικα παιδιά τους

Ξεκίνησε έρευνα σε προκαταρκτικό στάδιο από το Ανώτατο Δικαστήριο, έπειτα από καταγγελία που υποβλήθηκε από 17 πατέρες.

Στα δικαστικά έδρανα δεν αποκλείεται να βρεθεί η παιδοψυχολόγος, που είχε στήσει “φάμπρικα” ψευδών γνωματεύσεων πιστοποιώντας ασέλγεια από πατέρες στα ανήλικα τέκνα τους και στη συνέχεια όπως έγραφε το dikastiko.gr, οι μητέρες τις χρησιμοποιούσαν για να καταθέσουν μηνύσεις και να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες σε βάρος των συζύγων τους.
Την υπόθεση διερευνά σε προκαταρκτικό στάδιο η εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έπειτα από καταγγελία που υποβλήθηκε από 17 πατέρες, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, στο οποίο μιλάνε πατέρες που βρίσκονται σε απόγνωση, πλήρως αποξενωμένοι από τα παιδιά τους.

Οι πατέρες ζητούν να δημιουργηθεί ένας ελεγκτικός μηχανισμός για τις γνωματεύσεις της συγκεκριμένης ψυχολόγου, καθώς και να κινηθεί πιο γρήγορα η Δικαιοσύνη για αυτές τις δίκες, έτσι ώστε να αποτραπεί η βλάβη στα παιδιά και η αποξένωση, να γίνουν μη αναστρέψιμες.

Όπως εξηγεί ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος, η συγκεκριμένη ψυχολόγος βγάζει γνωματεύσεις… φασόν, έπειτα από ένα συγκρουσιακό διαζύγιο, για λόγους συνήθως εκδίκησης της μάνας προς τον πατέρα, και ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτοί έχουν αθωωθεί αμετάκλητα από τις φριχτές κατηγορίες.

«Τα παιδιά έτσι γίνονται θύματα υποβολής και επιστημονικής χειραγώγησης προκειμένου τελικά να κατηγορήσουν τον πατέρα τους. Κανείς δεν ελέγχει τη συγκεκριμένη ψυχολόγο που κινείται εκδικητικά», αναφέρεται χαρακτηριστικά.]

“Φάμπρικα” ψευδών γνωματεύσεων: Μπαμπάδες ενωμένοι έναντι της ψυχολόγου

Ήδη, σύμφωνα με το dikastiko.gr υπήρχαν στο παρελθόν καταγγελίες για την έκδοση τέτοιων ψευδών γνωματεύσεων και δήλωναν αποφασισμένοι να διαμορφώσουν κοινό μέτωπο για να αναδείξουν την υπόθεση, όπως και έγινε.

Όπως είχε δηλώσει προ μηνών στο pelop.gr εκπρόσωπός τους από την Αθήνα, η συγκεκριμένη επιστήμονας εκδίδει γνωματεύσεις για δήθεν «ασέλγειες» μπαμπάδων στα παιδιά τους, και μέχρι σήμερα όλοι οι πατεράδες έχουν δικαιωθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη και έχουν παραδοθεί «λευκοί» στην κοινωνία.

Κάνουν λόγο για «βιομηχανία» γνωματεύσεων με μία τόσο σοβαρή – για έναν πατέρα- κατηγορία. Είχαν μάλιστα προαναγγείλει πως θα κινηθούν και νομικά εναντίον της, έχοντας ως όπλο τους τις αθωωτικές αποφάσεις δικαστηρίων.

Η νέα “φάμπρικα”

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ιδιαίτερη σημασία για τη διάσταση του φαινομένου με την «φάμπρικα» ψευδών γνωματεύσεων σε βάρος των πατέρων είναι το γεγονός ότι η παραπάνω υπόθεση είναι διαφορετική από αυτή που αναδείχθηκε πρόσφατα από το Newsbomb.gr.

Οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αφορούσαν μια διαφορετική «φάμπρικα» που έχει στηθεί, με σκοπό ουσιαστικά τη συκοφάντηση, καταδίκη, και τελικά άδικη εξόντωση διαζευγμένων πατεράδων, με θύτη τις πρώην συζύγους, οι οποίες, στοχεύουν να «κερδίσουν» τη μόνιμη κι αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ή ίσως κι άλλα οφέλη από διατροφές ή και αποζημιώσεις.

Όπως αναφερόταν, συνένοχοι, οργανωτές, αυτουργοί και συνεργοί σε αυτή τη «φάμπρικα» είναι δικηγόροι και ψυχολόγοι -πρόκειται και για αξιωματικό-ψυχολόγο που εργάζεται και στην ΕΛ.ΑΣ. – ο οποίος πολύ πρόθυμα, όπως προκύπτει από βουλεύματα της ελληνικής δικαιοσύνης και αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις σε ανώτατο επίπεδο- «κατασκευάζει» κατηγορίες περί… ασέλγειας του πατέρα προς το παιδί.

Σύμφωνα με κάποια πρώτα στοιχεία, ωστόσο, δεν αποκλείονται οι δύο ξεχωριστές «φάμπρικες» να σχετίζονται μεταξύ τους.

****

Μήνες, χρόνια  μιλάμε εδώ και καταγγέλλουμε τη βιομηχανία ψευδογνωματεύσεων από διψασμένους για χρήμα και δημοσιότητα  ανήθικους δράστες, κατ΄επίφαση επιστήμονες, που στέλνουν στην κόλαση, μανάδες σαν την Πισπιρίγκου και εκατοντάδες πατεράδες με την αισχρή και ταπεινωτική   κατηγορία  σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών τους (!) , για να παίρνουν επιμέλεια και παχυλές διατροφές κάποια αδίστακτα αρπακτικά, διαζευγμένες κυρίες .

 

Μόλις χτες  (21/4) γράφαμε:

Μια ανθούσα  πράγματι  τα τελευταία χρόνια βιομηχανία σεξουαλικών κακοποιήσεων ή  βιασμών και  μάλιστα πολλές  που καταγγέλθηκαν κατόπιν εορτής,  κάποιες μετά από  10  και 20 χρόνια!  Καθαρός εδώ ο  στόχος.  Η  ανάρσυση από την αφάνεια   μπαγιάτικων  σελέμπριτι. Η  απεγνωσμένη  αναζήτηση δημοσιότητας , ακόμα και μέσω   τέτοιων   επινοήσεων  που φαίνεται να απολαμβάνει και να υιοθετεί  μια κοινωνία άρρωστη  από  σεξισμό,όπως είναι η ελληνική.

Αλλά, ακόμα χειρότερο είναι το φαινόμενο (κι αυτό βιομηχανία πλέον) με  τις καταγγελίες μητέρων που μένεα πνέουσες εναντίον των συζύγων τους, είτε για εκδίκηση ή για να κερδίσουν την επιμέλεια του παιδιού, που συνεπάγεται και    διατροφή,  κάποτε, μάλιστα, παχυλή, δε διστάζουν να σκοτώνουν ψυχικά το παιδί τους, αφού το βάζουν να πιστεύει   και να λέει  σε μια  ηλικία ακόμα  και 4/5 ετών, πως  το κακοποίησε σεξουαλικά ο πατέρας του! Χειρότερο έγκλημα από τούτο δεν υπάρχει.

Και ακριβώς ένα χρόνο πριν (!) ξαναλέγαμε:

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΠΣΠΙΡΙΓΚΟΥ. “ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΕΜ” ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Παμφάγο τέρας, βρυκόλακα!» Η Παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή  μιλάει για τη μητέρα-δολοφόνο:  «ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ , Ω ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΣΜΗ ΕΧΕΙΣ! »!

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Χαμός στο Twitter με το άγριο βλέμμα της - Το σκίτσο που έγινε viral

Η Μπογιατζή μίλησε στην ΕΡΤ  για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και διέγνωσε στοιχεία φόβου στο άτυχο 9χρονο κοριτσάκι, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

(https://www.iefimerida.gr/ellada/minymata-zografies-tzortzina-royla-pispirigkoy).

****

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Τζωρτζίνα: Η ζωγραφιά ...

Από την εποχή που ο ανεκδιήγητος εκείνος  Μωυσής, ασφαλώς από πλείστα όσα  σεξουαλικά, πλην των άλλων προβλημάτων.  κατατρυχόμενος, επέλεξε η Εύα να μην είναι εξ ολοκλήρου  ΄Ανθρωπος- γυναίκα,  αλλά Ανδρίς ( με προέλευση από τον άντρα, μισός άνθρωπος, εν τέλει), το κακό τζίνι βγήκε από το μπουκάλι. και… τα έκανε όλα λίμπα. Της έδωσε και κατάλαβε της…Ανδρίδος! Χρόνια αργότερα, τη σκυτάλη  απο το ίδιο ιερατείο, θα  την παραλάβει έτερος προβληματικός, ως άγαμος,  Φαρισαίος , Σαύλος-Παύλος. 

Τί ,ως αμαρτωλή και τιποτένια,  δε δίστασε να απολαύσει   με τον ίδιο το Σατανά…μήλα κόκκινα και ζουμερά, κάθε είδους στον Παράδεισο και πήρε από τότε και μετά τον κοσμάκη  όλο στο λαιμό της (κι αυτή μαζί).  Τί, ως μη έχουσα μούσκλια και μπράτσα δυνατά να παίρνει κεφάλια στα πεδία των μαχών, δεν είχε λόγω ύπαρξης ή δεν ήταν τίποτα παραπάνω από res.  Προσθέστε σε όλα τούτα και το χάσμα των   χαμένων ημερών των   έμμηνων και των πολύμηνων γεννοβολημάτων της ,  που την ταλαιπωρούν και της κλέβουν τη μισή  ζωή και έδεσε όλο το γλυκό.   

Με όλα αυτά  και άλλα πολλά , βγήκε εντελώς οφ  από τα πρωταγωνιστικά δρώμενα των κοινωνιών. Και ως ανάπηρη, ασθενές φύλο, συν σατανισμένη και πονηρή (πάντα με σεξουαλικό περιεχόμενο τέτοιοι χαρακτηρισμοί), τράβηξε η  ανδρίς  στους αιώνες των παθών της τον τάραχο.

Ακόμα και ανομβρίες,  ξηρασίες, λιμούς ,σεισμούς, καταποντισμούς πανούκλες και  θανατηφόρες πανδημίες, αλλά  και νικηφόρες  επελάσεις και  λεηλασίες  αντιπάλων της κοινότητας κι αυτά, πότε χώρια, πότε  πακέτο, τα χρεώθηκε η ίδια.  ΄Αλλοτε,  ως μάγισσα και δαιμονισμένη ,πότε ως πόρνη αμαρτωλή, ,ακάθαρτη και σιχαμένη, ακόμα και ως προδότης της φυλής,  «μηδίσασα,  πότε για τον παθιασμένο της  έρωτα και πότε για  να σώσει τα  παιδιά της.

Την πιο σκληρή της μοίρα, της επιφύλαξαν οι Θρησκείες, όλων των ειδών και των εποχών. Ο δε Μεσαίωνας κυριολεκτικά την εξόντωσε. Ο μισός και παραπάνω γυναικείος πληθυσμός της γης διαχρονικά  για την “Αγία ΄Εδρα” ,  ήταν ήδη,  ή εν δυνάμει,  μάγισσες,  πόρνες και ξορκισμένες    Εύες,   με τις  πυρές έτοιμες, αναμμένες να εξαγνιστούν  για  να σωθούν οι  ζωντανοί  από την κατάρα του Θεού.  Μαζί με τις μαύρες γάτες και τις νυχτερίδες (ένα  σκαλοπάτι  πιο πάνω οι γυναίκες , από τα ζώα,  ως υπάρξεις),  ήταν υπεύθυνες για τα χρόνια που  ο  Χάρος, ως Μαύρος Καβαλάρης,  θέριζε με  πανδημίες-τιμωρίες   τους αμαρτωλούς.  Και ο Παντοδύναμος   έστελνε  τις συμφορές,   ακριβώς γι΄αυτό.  Εξαιτίας των αμαρτιών και της φορτωμένης στο γενετικό ,  θηλυκό της  σύστημα , προδοσίας και απιστίας . Μαγάριζαν το κόσμο  οι απανταχού    “ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΕΜ”!

Σήμερα,  τα πράγματα άλλαξαν για τις ανθρώπινες κοινωνίες και μάλιστα… επί παντός επιστητού. Και επιτέλους  η γυναίκα απόκτησε την ιδιότητα του Ανθρώπου που της την είχαν κλέψει αιώνες. (Και μόνο  οι# ΜΕΤΟΟ-ΔΕΣ επιμένουν πια ,ως τα πλέον   ανθεκτικά  γρανάζια της   βιομηχανίας πορνοθεάματος και μόδας ,  να  θέλουν  τη  γυναίκα, θηλυκό και όχι ΄Ανθρωπο. Και μόνο  για  κείνες που   «το μνί  σέρνει και  καράβι»!).

΄Όμως , όπως συμβαίνει πάντα , η συλλογική μνήμη των ανθρώπων κοιμάται , δεν πεθαίνει. Είναι σαν να  κουβαλάει τις αναμνήσεις στο DNA τους. Και όταν δοθεί για όποιο λόγο η ευκαιρία, το έναυσμα  το τζίνι ξαναβγαίνει από το μπουκάλι.

Στην υπόθεση Πισπιρίγκου  το βούλωμα το έβγαλαν  τύποι σαν τις γνωστές , εγκληματικές  φυσιογνωμίες των Γκεμπελιστών  και των  τάχα μου ειδικών. Θύμα τους η γυναίκα πάλι   και ως  μάνα , φονιάς τώρα.  Αλλά και άπιστη,  μοιχαλίδα, τρελλαμένη , αλλοπρόσαλλη,   πανούργα.

Αρχικά,  χρεωμένη  και τους τρείς  φόνους των παιδιών της. ΄Υαινα,  Μέγαιρα, βρικόλακα,  Μήδεια, επί  μήνες  την  ανέβαζαν και την κατέβαζαν . Αυτή την ώρα  απ΄ό,τι  δείχνουν τα πράγματα , οι κατηγορίες αφορούν το θάνατο της μιας   μικρούλας της .  Και  μόνο πια ο ανεκδιήγητος σύζυγός της και πατέρας των χαμένων παιδιών, συνεχίζει να την κατηγορεί  πως είναι μητροκτόνος εις τριπλούν!

 Και είναι τώρα η σειρά σου  να μας ρωτήσεις ,  φίλε, επισκέπτη  εδώ και συνδαιτημόνα  στις  «Χίες τράπεζες» της ιστορικής δημοσιογραφίας. «Βγάζεις κι εσύ  απόφαση αθωότητας της μάνας, έστω για το θάνατο του ενός παιδιού;»

 Το είπαμε εξ αρχής. Τώρα  το  επαναλαμβάνουμε,  αλλά ενισχυμένο. Μέσα μας,  στο βάθος του μυαλού και της συνείδησης,  με όσα διαβάζουμε, ακούμε  και αποκαλύπτονται καθημερινά,   είμαι σχεδόν  βέβαιος πως δε σκότωσε  η μάνα το παιδί της. Πόσω μάλλον  και τα τρία.

 Δεν τολμώ να βγω, όμως,  και να το στηρίξω δημόσια. Γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ. Θα το πουν οι φυσικοί της  δικαστές, αν είναι ένοχη ή αθώα.΄Οχι εγώ. Ούτε κανείς χωρίς θεσμική ιδότητα και ευθύνη.  

Νικολούλη, Κατερινο-Λαμπρόπουλοι, Σφακιανάκης  και Μπογιατζή  δε θα γίνουμε. Κατάπτυστοι ανθρωποφάγοι,  μέικερ ενόχων… δια τας ανάγκας της καλής μπάζας, της κονόμας και της αναγνωρισιμότητας.   

 Και γίνομαι ακόμα πιο έξαλλος,  όσο βλέπω στο  YouTube ένα  φαιδρό , μεν, μούτρο, αλλά  εγκληματικής στόφας και συμπεριφοράς , να βγαίνει με ύφος χιλίων   Σέρλοκ Χόλμς  και να αποφαίνεται ως  εισαγγελέας  αφ΄ έδρας  πως   «η  παιδοκτόνος έψαχνε ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΤΑΜΙΝΗ».  Και  ο δικηγόρος  της κατηγορουμένης στη συνέχεια  να του απαντά και να διαβεβαιώνει το πανελλήνιο   πως  οι ουσίες αυτές είναι αναισθητικές και η ίδια,  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ  ΑΡΧΕΣ , δεν έψαχνε  θανατηφόρες ουσίες, ούτε καν γνώριζε τί είναι  η  κεταμίνη, πριν την κατηγορήσει ο Λαμπρόπουλος και Νικολούλη  πως σκότωσε με τέτοια ουσία τα παιδιά της.

 Κι  εκείνος,  αμετανόητος, ασεβής  και   πωρωμένος ξερόλας ,αντί να ζητάει να ανοίξει η  γης και να τον καταπιεί ,  να απαντά  θρασύς  και προκλητικός  «μη βιάζεσαι, υπάρχει συνοδευτική κασέτα, αλλά δεν αποκαλύπτουμε το περιεχόμενο»!   Τότε, ναι , είμαι  100% με  την Πισπιρίγκου και τη δική της εκδοχή. Αλλά, πρωτίστως,  όμως, είμαι  με το δικαίωμα του ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ.  Τέλος ,οι παλαβομάρες ,  οι παρλαπίπες και οι σκοπιμότητες  της γκεμπελικής μαφίας.  Δεν αποπατεί πια παντού όπου βρίσκει. ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΨΩ ΚΙΟΛΑΣ!

 

Τσιμουδιά όμως,από την ίδια μιντιακή  φαμίλια  για το  δολοφόνο  ολόκληρης οικογένειας   με δυο μωρά στην αγκαλιά.  Αλβανικής καταγωγής τούτοι. Ξένοι και πάροικοι στην Ανδραβίδα.    Χρυσαυγίτης , εθνικιστής και ρατσιστής ο δράστης.

Πέρασε στο ντούκου η εκτέλεση  δυο μικρών παιδιών και των δυο γονιών τους. Και το τρίτο μεγαλύτερο παιδί  που  ξέφυγε από τον ντελίριο του Νέο Ναζί, ως εκ θαύματος,  θα είναι θύμα  στη  ζωή  μιας απαίσιας  και φρικτής   ανάμνησης .

Τούτη η υπόθεση δε  συγκλόνισε ποτέ μια ελληνική κοινωνία .  Κράτησε,  ως  είδηση,   1-2 ημέρες. Η…παιδοψυχόλογος  Μπογιατζή δε βγήκε να σκιαγραφήσει την ψυχή του τέρατος και ποια ισόβια τραύματα έμειναν στο … Αλβανόπουλο (!)  που επέζησε. Δεν τράβηξε η τηλεθέαση  στα μηχανάκια τους, όπως με την Πισπιρίγκου.

Τέτοιας θηριωδίας και  βαρβαρότητας μέτοχος   είναι η ελληνική μας  κοινωνία.  Επειδή, ακριβώς , εμείς οι άλλοι, υγιείς στο μυαλό και τη συνείδηση,   αφήνουμε να διαμορφώνει τις αξίες και τις αρχές της  ,αλλά ακόμα και πότε να κλαίει και πότε να γελάει,  η Μιντιακή  Αυτοκρατορία του εγκληματικού Κέρδους.

Καιρός να μην επιτρέπουμε  να κατασκευάζουν και να    ρίχνουν στην πυρά  πια  «Μάγισσες».   Να  μάθουμε στους νέους ανθρώπους  να  κυνηγάνε τους Ιεροεξεταστές . Σε όποιους χώρους και λαγούμια κι αν κατοικοεδρεύουν.

΄Ολους κείνους που  κατασκευάζου  «μάγισσες» , για να τις οδηγήσουν  στην πυρά.  Θυσία στο μόνο Θεό που λατρεύει η Μιντιακή Βιομηχανία. Το Μαμωνά του Κέρδους και της απληστίας!

 

2. Άννα Διαμαντοπούλου στη Le Figaro: Επικίνδυνη μια διακυβέρνηση από συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25<p>Πηγή:Iefimerida.gr

 Άννα Διαμαντοπούλου πρόεδρος της Επιτροπής της Ε.Ε. για το μέλλον του κοινωνικού κράτους.Μιλάμε για ένα από τα πλεον αισχρά στελέχη  του ελληνικού, κομματικού συστήματος. Διαπρέπει και στην Ενωμένη  Εσπερία λόγω αναμφίβολα και της  ευρύτερης παθογένειας που  έχει διαπεράσει και επεκταθεί  σε όλους τους ιστούς  της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Τραγική ειρωνεία, η π.υπουργός Παιδείας που συγκάλυψε την πριν απ΄αυτή ομόλογό της  Μαριέττα Γιαννάκου για τη δολοφονία του καθηγητή Γιώργου Τριάρχη στην Τασκένδη, είναι επικεφαλής της επιτροπής για το …Μέλλον του κοινωνικού κράτους!  Και όχι μόνο. Από κοντά και το γεκμπελικό σύστημα (εδώ με άριστο εκπρόσωπο του τη Figaro) να επιβραβεύει το  εγκληματικό  παρελθόν αυτής  της αισχρής κυρίας , να  την αναδεικνύει σε κήνσορα και τιμητή της δικαιοσύνης,  να την παραδίδει άσπιλη και τούτη  στην κοινή γνώμη που σιτίζεται  σε τέτοιες χωματερές.

Γράφαμε για αυτή την ανεκδιήγητη και ανήθικη κυρία: (12/5/2015):

…Από την άλλη, όμως,   να μιλάει και η αμαρτωλή  π.υπουργός Παιδείας ΄Αννα Διαμαντοπούλου  ,που τα έκανε  επιεικώς θάλασσα, όσο αφέντευε το ίδιο υπουργείο, αν μη τι άλλο είναι θράσος. Κι απύθμενο.

Ας σιωπά η κυρία. Είναι πολλά τα λάθη της.΄Ενα απ΄αυτά εγκληματικό: Συγκάλυψε την ανεκδιήγητη προκάτοχό της υπουργό Παιδείας  Μαριέττα Γιαννάκου, ηθική αυτουργό  στη δολοφονία του καθηγητή Γιώργου Τριάρχη και  αποσιώπησε το έγκλημα, αντί να το στείλει στον εισαγγελέα.

Τα έχουμε πει πολλές φορές για την  “Αννούλα”. Δε θα τα επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που βγαίνει μπροστά, για να ακουστεί.

3. Φιλικό πρόσωπο Χρονοπούλου στο iefimerida: Υπήρχαν και άλλες καταγγελίες κατά Γεωργούλη, το ήξεραν όλοι στις Βρυξέλλες

****

Εδώ ο κόσμος καίγεται και  η… πορνοφυλλάς χτενίζεται.   Με  πρωτοσέλιδα ,  μεγαλογράμματα και χρωματιστά   αφιερώματα   από την κλωτσοπατινάδα κάτω από τη μέση  Χρονοπούλου- Γεωργούλη .  Στη συνέχεια μετά την έκφραση φρίκης και αποτροπιασμού (!) του Χρήστου Ράπτη για   τους  βιαστές  και παιδοβιαστές Συριζαίους,   ξεβράκωτα ή βρακωμένα, σύμφωνα με τις επιταγές της  μόδας, σούργελα,  ξαπλάρουν   από τη μια ως την άλη άκρη στους καναπέδες των σαλονιών της  όζουσας κιτρινισμό,  μπόχα  και  δημοσιογραφικό κρετινισμό, ιστοσελίδας.

ΓΥΝΑΙΚΑ  21/04/2023
H Ιρίνα Σάικ με μαύρο μπικίνι και στιλάτα μποτάκια βάζει «φωτιά» στο Instagram -Άγρια ομορφιά και σέξι κορμί

iefimerida.gr

Ιρίνα Σάικ

“΄Αγρια ομορφιά και σέξι”!

Εμείς λέμε  μια αηδία   να βλέπεις κάποιον σε στάση αποπάτησης ή  ούρησης . Αλλά,  οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου  Ράπτη έχουν πάθει πια  ανοσία  στη γεύση και την όσφρηση από το πολύ σκουπίδι που τους ταϊζει  ο Μέγας εκδότης και ορντινάντσα  του Κούλη τους. Δεν καταλαβαίνουν …Χριστό.

Σιχαμένη όλη η φάρα. Λούμπεν, υπόκοσμος …περιωπής.

ΖΩΗ  21/04/2023  15:00
Η Ντέμι Μουρ με μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι- Στα 60 της, αγκαλιά με τον σκύλο της [εικόνες]  iefimerida.gr</a> –

H Ντέμι Μουρ με μικροσκοπικό λεοπάρ μαγιό

Είδηση πως η Χολιγουντιανή σταρ της αμερικάνικης υποκουλτούρας διανύει την 6 δεκαετία της ζωής της και παραμένει εν σεξιστική λειτουργία.

Πώς το έλεγε ο άλλος μεγαλοδημοσιογράφος της σχολής Τράγκα και κολλητός του,  εν ζωή, ο πολύς Νίκος  Χατζηνικολάου;   Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι, αν η Ντέμι Μουρ  πετάει ακόμα προσοδοφόρο μπούτι.

Τί περίεργο; Αυτή ήταν ανέκαθεν  η δουλειά της. Και ως συνεπής επαγγελματίας , πρώτα φεύγει το κερδοσκοπικό χούγι και μετά η ψυχή.

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους με ψηλόμεσο παντελόνι από τα Zara και κομψά φλατ -H σικάτη εμφάνισή της [εικόνα]

iefimerida.gr – Ειδήσεις και νέα – Η κορυφαία εφημερίδα online</a></p>

Εγχώρια σταρ τούτη. Γνωστή …προπολεμικά και  ως γυφτοπούλα  που ηράσθη  εμμανώς  παντελονάτο  μπαλαμό.  Κι εκεί που είχε κάψει όλες τις  καλλιτεχνικές της φλάντζες, πετάει ένα μπαγιάτικό βιασμό  και νά τη, πάλι,   στα πρωτοσέλιδα των πορνοέντυπων , είτε ως μαινόμενη   Μιτού,  είτε, όπως παραπάνω, ως   σιτεμένο μοντέλο σε Γκραν γκινιόλ -φοβιστική  παρουσία.