ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΖΗΛΟΥΣΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ NΟΟR 1 ! Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΡΙΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΜΟΡΑ;

 

Νεκρός βρέθηκε βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντώνιου

Αιφνίδια τροπή λαμβάνει η υπόθεση του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου πατέρα Αντώνιου μετά τη νέα εξέλιξη με τον θάνατο ενός εκ των βασικών μαρτύρων υπεράσπισης στη δίκη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 53χρονο Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Ζακάκη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός στο κρεβάτι του. Οι αρχές αναφέρουν ότι πιθανότατα «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του. Φαίνεται να μην αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, απ’ όσα λένε οι οικείοι του, και ο θάνατός του ήταν αιφνίδιος.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Ανδρέας Καραγιάννης, από το ekklisiaonline.gr, ο οποίος ήταν επίσης φίλος του πατήρ Ιγνάτιου.

«Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος είχε δώσει το παιδί του στον πατέρα Αντώνιο πριν από πολλά χρόνια και τον είχε φιλοξενήσει στην Κιβωτό και τελικά το παιδί αυτό σπούδασε και πέτυχε στη ζωή του. Ήταν ο άνθρωπος που αρνήθηκε να μπει εκκλησιαστικός ανακριτής εις βάρος του πατέρα Αντωνίου όταν του το ζήτησαν από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος με πολύ σημαντικό και πολυσχιδές έργο και κοινωνικό και φιλανθρωπικό. Είναι σοκαρισμένη και η πλευρά του πατέρα Αντώνιου», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήταν ο πρώτος ο οποίος έθεσε εαυτόν υπέρ του πατρός Αντωνίου, ο πρώτος μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση της Κιβωτού και κατέθεσε πως όλα όσα αναφέρονται ήταν ψέματα. Ήταν ο πρώτος μάρτυρας που βγήκε μπροστά και είπε από μόνος του έρχομαι και καταθέτω. Αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό».

***

Από την αρχή φάνηκε  πως … ήταν  πολλά τα λεφτά, παπα Αντώνη,  για να σε αφήσουν να τα σκορπάς  στη φτωχολογιά. Και εν μια νυκτί ,σου τα άρπαξαν.  Μαζί  και σένα ,  για να ξεμπερδεύουν  μια και καλή.   Προγραμμάτιζαν να σε χώσουν μέσα  για χρόνια  με τη … σύγχρονη, γνωστή  μέθοδο  που λάνσαραν  τα κορίτσια-μαινάδες  του ΜΕ ΤΟΟ.

΄Οταν στράβωσε το σχέδιο,  γιατί  βγήκαν μπροστά άνθρωποι έντιμοι   που ήξεραν από  μέσα την αλήθεια και  σε  έσωσαν   από την προφυλάκιση που την περίμεναν πώς και πώς,  η γαλάζια ακρίδα της Κιβωτού, πανικοβλήθηκε και ως φαίνεται , δε δίστασε να αντιγράψει μεθόδους …Νοοr1.

΄Αντε και καλή συνέχεια!

  _______________________________________

1. α.  ΕΡΝΤΟΓΑΝ:  “Ο θάνατος εκατοντάδων ανθρώπων δεν βρήκε θέση στην επικαιρότητα, όσο ο θάνατος πέντε πλουσίων που πήγαν να δουν τον Τιτανικό”

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Οι ρατσιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις δεν στρέφονται μόνο κατά των μουσουλμάνων, αλλά στρέφονται κατά των εβραίων, των Αφρικανών των Ασιατών των Ρομά και των προσφύγων» είπε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πρόσθεσε ότι: «Την προηγούμενη εβδομάδα, γίναμε μάρτυρες σε αυτό στην τραγωδία με το πλοίο που βυθίστηκε στα ανοιχτά της Πελοποννήσου και έγινε τάφος σε εκατοντάδες πρόσφυγες.

Ενώ δεν γίνεται καμία προσπάθεια για την σωτηρία της ανθρωπότητας,  κατέληξε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που  ο Ερντογάν δίνει μαθήματα (διάβαζε σφαλιάρες σβουριχτές)  στη…χριστιανική και ευσπλαχνική-ανθρωπιστική  Ευρώπη που κινδυνεύει  από…εξισλαμισμό.

β. Προειδοποίηση Κοτζιά: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται για μεγάλες υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ - CNN.gr

****

Τί τα θέλετε; Ο Σουλτάνος, αν είχε απεκδυθεί τον Οθωμανικό του εαυτό και τις ανιστόρητος φαντασιώσεις του από τη μια μεριά και από την άλλη η Ελλάδα διέθετε  έναν Αλέξη Τσίπρα, απαλλαγμένο από εθνικιστικές αγκυλώσεις (αριστερά σύνδρομα  εθνικής μειοδοσίας)  και ειδικά από την  προκλητική  παρουσία  ενός σεσημασμένου πουτινιστή-εθνικιστή Νίκου Κοτζιά,  σήμερα, αν μη τι άλλο,  η χώρα μας θα είχε  στον κουμπαρά της 15 ολόκληρα δισ. αποταμιεύσει και ο Κούλης, φυσικά, θα είχε στερήσει τις επόμενα 10 γενιές  του  από το γνωστό  φαγοπότι  με χρυσά κουτάλια.

΄Ολα στραβά  και ανάποδα έρχονται σε αυτό τον τόπο!

 

2. Τρεις μηνυτές για ΝεοΝαζι

Ηλίας Κασιδιάρης : Το αληθινό πρόσωπο του πρωτοπαλίκαρου του ...

Ο συντονιστής της οργάνωσης «Mediterranea Saving Humans», Ιάσονας Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, Τζαβέντ Ασλάμ, και ο συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου, ζητούν την ποινική δίωξη του «ακροδεξιού, νεοναζί και φανατικού οπαδού του Ηλία Κασιδιάρη», που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με το όνομα Γρηγόρης Τσούλος και καλούσε «να βρεθεί ένα ευλογημένο άγιο χέρι (…) να επισπεύσει το βιολογικό τέλος τους».

«Ας ελπίσουμε αγαπητοί μου συνέλληνες ότι εις το εγγύς μέλλον θα βρεθεί ένα ευλογημένο, ένα άγιο χέρι ενός ελεύθερου σκοπευτή το οποίο θα υλοποιήσει τα δέοντα εκπληρώνοντας τον διακαή πόθο κάθε σκεπτόμενου κάθε ουσιαστικού Ελληνα. Ητοι… να επισπεύσει το βιολογικό τέλος των εικονιζομένων… Αρκετάααααα!!!! Αρκετά πλέον αγαπητοί μου!!!!».

 

 

Μια και οι ΝεοΝαζί θυμήθηκαν τους αρχαίους Σπαρτιάτες και  πλαστογράφησαν την ταυτότητά τους, με τους οποίους ασφαλώς  καμιά  ιδεολογική σχέση δεν έχουν (με τους αρχαίους Αθηναίους και κάποιους φιλοσόφους τους έχουν περισσότερα κοινά), θα προτείναμε κι εμείς μια και ζητούν το βιολογικό τέλος των αντιθέτως από δαύτους σκεπτομένων ,ως Ναζί και  ανάπηροι στο μυαλό ,  να τους εκτοξεύουν  σε  Καιάδα. ΄Όπως, όμως  (ΔΕΝ) έκαναν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες, παρά τις σχολικές  μυθιστορικές διαβεβαιώσεις.

3. Πήρε πίσω την προσφυγή της κυβέρνησης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου

Τρέμει η  Δεξιά κυβέρνηση Κούλη  τη δεύτερη χρεοκοπία στην οποία πλέουμε σε..πελάγη ευτυχίας.  Τρέχει να κλείσει το στόμα του επόμενου «Γεωργίου» που έχει σειρά  μετά τον πρώτο, να αποκαλύψει το οικονομικό έγκλημα  της κυβέρνησης των αφρόνων . Εξ ου και το κυνηγητό του  Ανδρέα  Γεωργίου.

Τους τράβηξαν, όμως ,  σκληρά το αυτί από Ευρώπη.  Με αποκαλύψεις  συγκλονιστικές  για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και   την κατάσταση πτώχευσης που περιήλθε πάλι.

Οι απειλές   έκαναν τελικά καλή  δουλειά . Εξ ου και σκίστηκε ο Κυριάκος  να πάρει  πίσω την προσφυγή .

Τί βρώμικοι! Πιο κάτω πάτος δεν υπάρχει.