Κυριάκος κι αν εγέρασε κι ασπρίζουν τα μαλλιά του, Μητσοτάκης εγεννήθηκε και Μητσοτάκης θα πεθάνει!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκης

Για τη συνάντηση με Ερντογάν
Είναι θετικό ότι συνομιλούμε με την Τουρκία και μπαίνουμε σε μία κανονικότητα.
Η αντιπολίτευση ύψωσε σημαία φθηνού πατριωτισμού χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις
Για Βόρεια Μακεδονία
Το βίντεο με τις δηλώσεις μου είναι η καλύτερη απάντηση στα ψέμματα του κ. Κασσελάκη, οποίος υιοθετεί τις χειρότερες συνήθειες του προκατόχου του.
Για τα μνημόνια μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε να καταθέσει τα μνημόνια. Θέλουν τώρα να κυρώσουμε τα μνημόνια και να απωλέσουμε όποιο διαπραγματευτικό όπλο έχουμε. Αγγίζει τα όρια του παραλογισμού αυτό που ζητάει.
Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια όσο η άλλη πλευρά δεν συμμορφώνεται. Δικαιώθηκε απόλυτα η θέση μας.

.iefimerida.gr”

***

‘Ασμα  ηρωικό  (και καθόλου πένθιμο), αφιερωμένο στους δυο υψηλούς  Μακεδονομάχους, τον    πρωθυπουργό της Ελλάδας και την  πρόεδρο της Β. Μακεδονίας

Στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία Θεσσαλονίκης η ...

 

 

Σκόπια: Τοποθετήθηκε πινακίδα που λέει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Έλληνας

Πρόκληση από τη νέα πρόεδρο των Σκοπίων: Έκανε λόγο για ...

 

Δεν κόπασαν οι ιαχές και οι θρίαμβοι  από την επίσκεψη στην  ΄Αγκυρα για την ελληνοτουρκική προσέγγιση και τη φιλία  των δύο, τάλε κουάλε  «ηγετών» (διάβαζε,  φιλολογικώς  φληναφήματα αμφοτέρων και   λαϊκά  (για  πιο καταληπτά και πλούσια) , δημαγωγίας  φούμαρα ή  παρλαπίπες) και…

 -να’ τος να΄τος ο πρωθυπουργός

 -ως το κόκαλο Μητσοτακικός

  -και ο πατέρα του φτυστός!

  Και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς; “Το αίμα νερό δε γίνεται”. Ούτε η απάτη  μπορεί αν αφαιμαχθεί με… καλαμάκι  από το  DNΑ  της φαμίλιας.

Ο πρώην (και νυν, κατά περίσταση) Μακεδονομάχος και ηθικός αυτουργός  (πλην των άλλων χιλιάδων )  και του εγκλήματος στο Μάτι, ο μέχρι χτες ειρηνοποιός , πατριώτης, αλλά όχι εθνικιστής, σήμερα πετάει τη μάσκα, ξαναβάζει την περικεφαλαία, παίρνει το σπαθί και μεταμορφώνεται σε Μέγα Αλέξαντρο .  Μάλιστα, χειρότερης τύφλας  και εθνικιστικής  παράνοιας  από εκείνα της…Σκοπιανής (τη λέμε έτσι για να σκάσει) προέδρου της Β. Μακεδονίας.

 ΄Ελληνες και  συμπατριώτες, όσοι κουβαλάτε κουκούτσι μυαλό και δεν έχει καεί η φλάντζα  της κεφαλής σας,  γνωρίζετε πολύ καλά πως τον Κυριάκο Μητσοτάκη  (κατά κόσμο Κούλης), δεν  τον βρίσκεις,  ούτε τον πιάνεις  πουθενά.  Αλλά κι αν  τον πιάσεις κι  από όπου τον πιάσεις …λερώνεσαι.

 Μην το ψάχνετε. ΄Αβυσσος η ψυχή του Μητσοτακέικου!