ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΨΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ … ΨΥΛΛΙΑΣΜΕΝΟΥ.

Μετά  από μια προσεκτική ματιά και σύγκριση των χτεσινών αποτελεσμάτων των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών με τις πρόσφατες “εθνικές” , μας προέκυψε  αβίαστα ένα ερώτημα,  το οποίο με τη σειρά του,  φαίνεται να επιδέχεται μόνο μια ρελαστική  απάντηση. Οποιαδήποτε άλλη, θα είναι εκ του πονηρού και …άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.  Ψάξτε  το λίγο πιο αναλυτικά και θα καταλήξετε στο ίδιο συμπέρασμα.

Δεδομένο:

΄Οντως, στις χτεσινές επαναληπτικές εκλογές  υπήρξε σύμπλευση και στήριξη των υποψηφίων του Αντιδεξιού Μετώπου.  Αυτό, όμως,  δε δικαιολογεί από μόνο του τη συντριβή  Μητσοτάκη, δοθέντος, όπως δείχνουν καθαρά οι αριθμοί, οι ψηφοφόροι, που υποτίθεται πως ψήφισαν στις εθνικές εκλογές τη Ν.Δ, σε αυτές τις  εκλογές…εξαφανίστηκαν, ως δια μαγείας  ή ψήφισαν το αντίθετο στρατόπεδο!   Το  επίσης  περίεργο,  είναι  και τούτο.  Βαμμένοι οπαδοί του ΚΚΕ δεν πειθάρχησαν στο Περισσό και ψήφισαν…άλλα αντί άλλων! Και μιλάμε για ελάχιστους μήνες μετά τις εκλογές του  Μαϊου.

Απορία: 

Μπορεί να μας εξηγήσει η  κυβέρνηση   πώς συνέβη αυτό το παράδοξο και σπάνιο φαινόμενο για την ελληνική κομματική πραγματικότητα; Υπάρχει προηγούμενο.  Για παράδειγμα.  Ποιος  και γιατί έκανε δωρεά  στο ΚΚΕ   τέτοια ποσοστά στις εκλογές Μαϊου και ξαφνικά τα χάνει χτες;

Συμπέρασμα:

Επειδή εύκολα  δεν  μπορεί …εμβόλιμος χειρ (λέγε με νοθεία)  να  κλέψει ψήφους σε τοπικό επίπεδο  εκλογών, αλλά πολύ εύκολα, όμως,  μπορούν τα  μηχανήματα με τα πονηρά λογισμικά τους,   τύπου Predator να αλλοιώσουν αποτελέσματα και δεδομένα, ακόμα και σε επίπεδο    εθνικών εκλογών, εμείς θα επιμείνουμε να συμφωνούμε  με τους ειδικούς   πως στις τελευταίες «εθνικές» εκλογές που το καθεστώς Μητσοτάκη εισέπραξε  ένα θριαμβευτικό…σαραντακατό  (με τη μισή Ελλάδα απούσα  από τις κάλπες,  βέβαια, είναι συντριπτική  ήττα του συστήματος) ,  ΕΓΙΝΕ…ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!

Υ.Γ.  Η  ιστορική μας   πεποίθηση  είναι πως αυτή  η κυβερνητική συμμορία με επικεφαλής  το γόνο της φαμίλιας , είναι ικανή  για όλα. Αδίστακτη, διεφθαρμένη, υπότροπη.  Και με πολύ αίμα ΑΘΩΩΝ στα χέρια τους!