Νίκος Νικολόπουλος : “Παρα φύσιν” οι γκέι”. Σα να λέμε… “Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”!

 

“Κάποιοι επιχειρούν το «παρά φύσιν» να το κάνουν κανονικό”, επιμένει ο Νικολόπουλος

Με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε μετά τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπέτελ, ο Νίκος Νικολόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως “δεν μπορεί να μεγαλώνουν τα παιδιά μας με τέτοιες παραδοχές, ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά”.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής, είχε χρησιμοποιήσει βαρύτατους χαρακτηρισμούς με αποδέκτη τον Λουξεμβούργιο πρωθυπουργό, με αφορμή την απόφαση του τελευταίου να αρραβωνιαστεί τον άνδρα σύντροφό του.

Με ανακοίνωσή του, αναφέρει πως δεν καταδικάζει πρόσωπα αλλά συμπεριφορές και κρατά σκληρή στάση, αφού χαρακτηριστικά αναφέρει πως “δεν δέχομαι το διαστροφικό να προβάλλεται ως εφάμιλλο με το φυσιολογικό. Κάποιοι επιχειρούν το «παρά φύσιν» να το κάνουν κανονικό”.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ν. Νικολόπουλου

Το tweet που

 

«Κάποιοι στη Ευρώπη, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας προσπαθούν “βιαίως” και ποικιλοτρόπως – νομοθετικά και “διδακτικά” – να “φυτέψουν” στο συλλογικό μας υποσυνείδητο την αρσενοκοιτία ως φυσιολογική. Δεν δέχομαι να προσχωρήσω στην λογική της gay ατζέντας, την οποία θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν.

Δεν καταδικάζω πρόσωπα αλλά συμπεριφορές.Αυτή η επιχειρούμενη ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας, αφενός συνιστά βλασφημία προς το Θεό – Δημιουργό και προς τους Πατέρες της Εκκλησίας και αφετέρου υπονομεύει τη φύση της ανθρώπινης κοινωνίας .

Δεν μπορεί να μεγαλώνουν τα παιδιά μας με τέτοιες παραδοχές, ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Άλλο πράγμα η ανοχή απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές και άλλο η απαξίωση της ηθικής αποδοχής των μη φυσιολογικών συμπεριφορών .

Η απάντηση του Ξαβιέ Μπέτελ - Φωτό - Twitter ‏@Xavier_Bettel

Επίσης είναι καιρός να απαντήσει ο κ. Σαμαράς εάν μετά την ψήφιση της έκθεσης Λούνατσεκ και του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, έχει συμφωνήσει με τον προτεινόμενο Πρόεδρο Δημοκρατίας να αλλάξει τους θεσμούς Δικαίου, αντιγράφοντας εκείνους του Ευρωπαϊκού Βορρά, προωθώντας δηλαδή για ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων, το «Σύμφωνο Συμβίωσης» των λεγόμενων «ομόφυλων ζευγαριών» και εν συνεχεία την παιδοφιλία και την κτηνοβασία, όπως συμβαίνει στην Ολλανδία και στην Γερμανία.

Αυτό θα είναι «βόμβα» στα θεμέλια της πατρίδας μας.

Επιτέλους είναι ώρα να μιλήσουμε ειλικρινά ως κοινωνία».

Νικολόπουλος: Δεν ψηφίζω Κουβέλη, ακόμα και αν μείνω μόνος με τον Καμμένο

Λοιπόν, πρωτοξάδελφε (ή  μήπως ετεροθαλής αδελφός) του Μιχαλολιάκου, όπως λες κι εσύ “επιτέλους είναι ώρα να μιλήσουμε ειλικρινά ως κοινωνία” για το σεξ (εσείς, δηλαδή, εμείς το έχουμε κάνει πολλές φορές εδώ κατά καιρούς). Επαναλαμβάνουμε:

1.”Παρά φύσιν”  είναι η αποχή από το σεξ και η “παρθενία”,όπως την προπαγανδίζουν οι δάσκαλοί σου,  ο απόστολος  Παύλος και οι “Πατέρες” της εκκλησίας. Αυτό είναι καραμπινάτη ασέλγεια, ύβρις και “παρά φύσιν” κατάσταση. Υπ΄αυτή τη ένοια και συ εκθειάζεις (αν δε ζεις κιόλας) την “παρά φύσιν”, τη διαστροφική στάση ζωής. Επομένως, δε δικαιούσαι…δια να ομιλείς εσύ για ανωμαλίες και αφύσικες καταστάσεις.

2. Η ομοφυλοφιλία, όταν δεν είναι απότοκο αναζήτησης σεξουαλικών εμπειριών, περιέργειας και  “ποικιλίας” (ως “παιχνίδι”), αλλά  καθίσταται μοναδικός τρόπος σεξουαλικής ικανοποίησης είναι ΣΕΞΙΣΜΟΣ. Δεν είναι διαστροφή, ούτε αρρώστια, ούτε γενετική ανωμαλία. Καλλιεργείται σε διάφορες εποχές και για διαφόρους λόγους (π.χ ελληνική αρχαιότητα ). ΄Ομως, καταντάει βαριάς μορφής σεξισμός, όταν γίνεται αποκλειστική, μοναδική ενασχόληση, τρόπος ζωής και σεξουαλικής συμπεριφοράς και απαξιώνει τις άλλες μορφές της σεξουαλικής -ερωτικής συνεύρεσης ή προπαγανδίζει την ομοφυλοφιλία,  ως  …μοναδική και φυσική  σεξουαλική συμπεριφορά. ΄Οταν γενικώς οι γκέι είναι “τσίρκο”, όπως εύστοχα παρατήρησε ο Γρ. Βαλλιανάτος για τους ΄Ελληνες γκέι (Εκπρόσωπος ομοφυλοφίλων, δημοσιογράφος και εκδότης περιοδικών).

3. Η παιδοφιλία και η κτηνοβασία ,που αναφέρεις στο κείμενό σου είναι διαφορετικά πράγματα. Η παιδαιραστία είναι ” λέπρα” και  κατατρύχει κυρίως άτομα σαν και σας, που εκθειάζεται την αγαμία και την παρθενία (δες χριστιανικό κλήρο, μοναχούς κ.λπ) . Η κτηνοβασία ήταν για τις παλιότερς γενιές στην επαρχία τρόπος σεξουαλικής ικανοποίησης (μοναδικός σχεδόν μαζί με τον αυνανσμό). Μια και σεις οι… αφύσικοι Χριστιανοί είχατε  απαγορεύσει “δια ροπάλου” το σεξ πριν το γάμο και χαρακτηρίζατε πορνεία, μοιχεία και βαρύτατο αμάρτημα  τη φυσική ικανοποίηση του σεξουαλικού ενστίκτου.  Μην κάνεις πως τα ξεχνάς. Απο επαρχία είσαι και συ (και μάλιστα Πατρινός).

Περαίνοντας σε συμβουλεύουμε   να μη χυδαιολογείς, πολύ περισσότερο ,επειδή είσαι δημόσιο πρόσωπο. ΄Η μήπως η βωμολοχία είναι …προνόμιο των ακροδεξιών και των Ναζί;