ΦΑΚΕΛΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: ΝΕΑ, “ΧΡΥΣΗ” ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ.

” Ηρωίνη σε σάκους μαρμαρόσκονης! Ποσότητα – μαμούθ άνω του ενός τόνου εντόπισε το Λιμενικό! – Ερευνες σε βίλα στη Φιλοθέη κόρης εμπόρου διαμαντιών
– Η επιχείρηση έγινε με άκρα μυστικότητα σε συνεργασία με την αμερικανική δίωξη ναρκωτικών DEA
– Η ποσότητα μαμούθ της ηρωίνης ήταν 1.133,420 κιλά! – Κατασχέθηκαν πολυτελή τζιπ
– Μετέφεραν την ηρωίνη με φορτηγά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Μετά από μια συντονισμένη επιχείρηση το Λιμενικό Σώμα κατάφερε μεγάλο χτύπημα στο εμπόριο ναρκωτικών. Στο κύκλωμα, σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκονται κόρη έλληνα εμπόρου διαμαντιών και ο εφοπλιστής πρώην άνδρας της. Σύμφωνα με το Λιμενικό, χθες το βράδυ μετά από εφόδους σε βίλα στην Φιλοθέη αλλά και σε αποθήκη στο Κορωπί εντοπίσθηκε ποσότητα μαμούθ ηρωίνης ενός τόνου, εκατόν τριάντα τριών κιλών και τετρακοσίων είκοσι γραμμαρίων(1.133,420 κιλά).”

Ηρωίνη σε σάκους μαρμαρόσκονης! Ποσότητα - μαμούθ άνω του ενός τόνου εντόπισε το Λιμενικό! - Ερευνες σε βίλα στη Φιλοθέη κόρης εμπόρου διαμαντιών

Καλή δουλειά , μπράβο στο λιμενικό!

Με την ευκαιρία αυτή να πούμε τα εξής:

Εκτός από τους μεγαλεμπόρους (σαν τους παραπάνω) και τα καρτέλ σημαντική είναι η συμμετοχή των ίδιων των εξαρτημένων από τα ναρκωτικά ατόμων στην εξάπλωση  της μάστιγας. Κάθε πρεζόνι είναι και ένας μικρο-έμπορος. Να μην το ξεχνάμε.

Μαζί με το πρόβλημα της θεραπείας αυτών των θυμάτων (του εγωκεντρικού εαυτού τους πρώτα), οφείλουμε να δούμε και το πρόβλημα της εξάλειψης των ναρκωτικών, η οποία δεν επιτυγχάνεται μόνο μέσω της καταστολής-δίωξης. Η οριστική λύση του τεράστιου αυτού προβλήματος θα προκύψει συνδυαστικά και είναι αυτή που αναλύσαμε παλιότερα στος θέμα μας με τίτλο  “ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ”.

(Αναδημοσίευση από το ΑΡΧΕΙΟ του Homo-Naturalis.gr .Το θέμα ανέβηκε στις 5-9-2010).

 

“…Στο άλλο ερώτημα,πώς η πολιτεία θα χτυπήσει τη μάστιγα αυτή,έχουμε να πούμε τα εξής: Είναι πολύ απλό,απλούστατο,σαν το “αυγό του Κολόμβου”. Λένε οι περισσότεροι “να πιάσουν τους μεγαλεμπόρους”. Ναι,”καλά κρασά”.Θα πάμε με τίποτα μπαζούκας στην Κολομβία να τους εξολοθρέψουμε;΄Η, “να γίνεται καλύτερη επιτήρηση στα σύνορα και τις απέραντες ακτές μας”.Σιγά. Πρώτον, αυτό είναι ανέφικτο και ύστερα, έστω και αν πιάσεις μερικούς ιδιοκτήτες ,που μεταφέρουν με τα πλεούμενά τους ουσίες, κάτι έγινε.Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι, που θα συνεχίσουν.”Να πιάσουνε τους ντήλερ”,λένε.Το… λύσαμε το πρόβλημα. Μα,τα ναρκωτικά διακινούνται από τους ίδιους τους ναρκομανείς,που είναι ταυτόχρονα χρήστες και “έμποροι”.Αν πιάνεις καθέναν που έχει 1 γραμμάριο πρέζα πάνω του σε επιχείρηση “σκούπα”, δε θα έχεις πού να τους φυλακίσεις όλους αυτούς.
Λοιπόν, η λύση είναι μία, και ένας τρόπος υπάρχει να χτυπηθούν τα ναρκωτικά και οι έμποροι και όλη η “αγορά”. Την είπαμε παραπάνω: Κάντε “ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ” και εισάγεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλους τους ναρκομανείς μέσα για πολύχρονο πρόγραμμα θεραπείας. Αν έξω δεν κυκλοφορεί ναρκομανής, σε ποιόν θα πουλήσει ο ντήλερ,ο έμπορος, ο μεγαλέμπορος ουσίες; Σε μένα:΄Οχι, ευχαριστώ,δε θα πάρω.Τελείωσε,έκλεισε έτσι η “αγορά”.Αφού δεν υπάρχουν πελάτες, κατεβάζει ρολά το “μαγαζί”.Λογικά πράγματα, πραγματοποιήσιμα, όχι ανοησίες.
Μόνο, έτσι, θα χτυπηθεί αυτό το μεγάλο κακό,αυτή η εξαθλίωση, η δυστυχία που ταλαιπωρεί και τους ίδιους τους εξαρτημένους και τους οικείους τους. Το δράμα της οικογένειας,είναι χειρότερο. Λύση υπάρχει.Τα άλλα είναι μπλα-μπλα,γιατί δε θέλουν να χτυπήσουν την αγορά και δεν τους νοιάζει αν οι ναρκομανείς πεθαίνουν στους δρόμους. Μέχρι να πεθάνουν όμως, “τρέφουν” με τις “σάρκες” τους ένα τεράστιο κύκλωμα :Εμπόρους, γιατρούς, φαρμακοποιούς, δικηγόρους, δικαστές, αστυνομικούς και λοιπούς αξιοσέβαστους κυρίους.Τι θα κάνουν όλοι αυτοί χωρίς δουλειά; Και είναι χιλιάδες. Καλύτερα, λοιπόν,να αφήσουμε να πεθαίνουν καθημερινά (ζωντανοί νεκροί) αυτά τα ταλαιπωρημένα πλάσματα,παρά να μείνουμε εμείς άνεργοι.΄Ετσι κι αλλιώς,διάλεξαν το δρόμο τους,δε φταίμε εμείς.
Ζούμε στην κοινωνία που μσεί τον HOMO NATURALIS. Επομένως, όλα αυτά είναι αυτονόητα και επακόλουθα.
΄Ενα ΔΡΑΜΑ,μια ΥΒΡΙΣ στην έννοια ΑΝΘΡΩΠΟΣ! “