ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

“ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ” (Χωρίς μοντάζ και ρετουσάρισμα)

 

(Επέλαση βαρβάρων Χάκερ. Διέγραψαν 2 σημερινά  θέματα που δεν είχαμε προφτάσει να σώσουμε. Παρ΄όλα αυτά, προχωράμε, αλλά ομολογούμε  με μεγάλες δυσκολίες και αρκετό  πόνο ).

 

 

1. ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΝΑΖΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!
1. Οι τρομακτικές επιδράσεις του τσιγάρου στο σώμα σε ένα γράφημα – Τα όργανα ενός καπνιστή και ενός μη καπνιστή
Οι τρομακτικές επιδράσεις του τσιγάρου στο σώμα σε ένα γράφημα - Τα όργανα ενός καπνιστή και ενός μη καπνιστή [εικόνες]

Πολλοί άνθρωποι ξεκινάνε το κάπνισμα από παρέες ή έξω με κόσμο και πριν το καταλάβουν εθίζονται. Κάθε χρόνο το τσιγάρο σκοτώνει περίπου 6.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και προκαλεί μεγάλα προβλήματα υγείας.

Υπό το πρίσμα αυτό, η διαδικτυακή κλινική HealthExpress.co.uk έχει δημιουργήσει ένα online εργαλείο που δείχνει τις ζοφερές επιπτώσεις του καπνίσματος στο σώμα.

Από το κίτρινο δέρμα και τα εύθραυστα νύχια μέχρι τη νόσο του εντέρου και τα φραγμένα αιμοφόρα αγγεία στα πόδια, οι εικόνες αποκαλύπτουν το ανατριχιαστικό αποτέλεσμα του εθισμού στο τσιγάρο.

Δείτε την εφαρμογή πατώντας εδώ

Αφού ο καπνιστής είναι παν-ηλίθιος ποσώς με ενδιαφέρει τί θα πάθει.(Και ξέρουμε όλοι πολύ καλά το κακό που θα τον βρει μια μέρα).  Είναι ο ίδιος υπεύθυνος για το κατάντημά του. “΄Οπως στρώνει κοιμάται κανείς”.

Θα τον νουθετήσω μια-δυο-τρεις φορές. Θα τον συμπονέσω. Αν συνεχίσει, όμως,  με πρόσχημα την αδυναμία του να σταματήσει τη θανατηφόρα συνήθεια, θα τον περιφρονήσω, θα τον παραδώσω στην αισχύνη και στο ανάθεμα. Επομένως, δεν πρέπει έχουμε κανένα συνειδησιακό πρόβλημα για την καταστροφή ενός ηλίθιου.

Το πρόβλημα υπάρχει και εντοπίζεται στο σημείο που ο ίδιος ο αυτόχειρας καπνιστής είναι ταυτόχρονα και δολοφόνος. Κα μάλιστα παιδιών, αρρώστων,  πασχόντων. ΄Εχουν  τέτοιο θράσος και εγωισμό μερικοί καπνιστές, ,τους διακρίνει τέτοιας μορφής φασισμού, που ανάβουν το τσιγάρο τους ακόμα και σε κλειστό χώρο, ενώ δίπλα τους υπάρχουν άκαπνοι,ακόμα και παιδιά-μωρά!

Δε δείχνει  να ενοχλείται αυτός  ο παλιάνθρωπος. Αντίθετα, σα να φαίνεαι πως  ηδύνεται, του αρέσει να καταντήσει και τους άλλους σαν ελόγου του, με  σάπια  τα σωθικά τους,  όπως είναι τα δικά του.

Διαπράττει έγκλημα και μάλιστα από τα χειρότερα ο καπνιστής. Και ουδείς ενδιαφέρεται να τον τιμωρήσει. Απορώ πολλές φορές με τους γονείς που δίπλα τους καπνίζει ασύστολα ο δολοφόνος ,δηλητηριάζει κατά τρόπο αισχρό και εγκληματικό το παιδί τους και δε μιλάνε! Δεν του του παίρνει από τα χέρια το τσιγάρο ή δεν του  κόβει εν ανάγκη σφαλιάρα ο πατέρας. Αδιαφορεί! Θα έκανε το ίδιο αν το παιδί του το παρενοχλούσε ένας παιδεραστής;  Είναι χειρότερος ο καπνιστής. Είναι συνειδητός δολοφονος, πέρα από φασίστας.

Ας τους αντιμετωπίσουμε όπως όλους τους εγκληματίες. Είναι μάλιστα μια από τις χειρότερες μορφές εγκλήματος η ύπουλη και συνειδητή, αργή υπόσκαψη της υγείας που οδηγεί σε ανάπηρη ζωή, ακόμα και στο θάνατο  αθώα θύμάτα.  Είναι καθαρός φασισμός.

Τιμωρείστε με όποιον τρόπο μπορείτε τους καπνιστές. Αποκόψτε τους από τις κοινωνίες. Κανένα έλεος!