ΝΙΚΟΛΟΥΛΟΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ. ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ.

Κούγιας για Πισπιρίγκου:  Σκευωρία, την ιστορία έστησε η καθηγήτρια Σπηλιοπούλου για να γίνει πολιτικός ο Λέων(*)

***

 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ανακριτή – Δείτε φωτογραφίες στο Newsbeast

Αγγελική Νικολούλη κορμί

 

 

«Χάθηκε» από τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος - Χαμός στο twitter (ΦΩΤΟ)

 

Μια σειρά από αλητήριους και ασυνείδητους θεσμικούς και μη παράγοντες, εμπλέκονται σε μια από τις μεγαλύτερες στημένες ιστορίες ενοχοποίησης ενός αθώου  στα χρονικά. Πραγματικά μια υπόθεση Ντρέιφους  ,χωρίς  καμιά υπερβολή στη σύγκριση  των δύο υποθέσεων.

Δεν  έχουμε  καμιά αμφιβολία για όσα ανάφερε χτες  ο συνήγορος της χαροκαμένης μάνας, που την πέταξαν σε ένα κελί, για να εξυπηρετηθούν  ανομολόγητα συμφέροντα (φιλοδοξίες, αναγνωρισιμότητα,  χρήμα).  Η αθώωση της  κατηγορουμένης που την κατασπάραξαν στην κυριολεξία ως λυσσασμένα σκυλιά, κάτι τύποι σαν τη Νικολούλη, το Λαμπρόπουλο ,  το ζεύγος…Τατιάνας και  τα άλλα ξεράσματα   της δημοσιογραφίας  του απόπατου, είναι πλέον ή σίγουρη.

Ας μην κοιμάται ήσυχη η Νικολούλη. Για πες, κυρά μου, αλεύρι.  Ο…Κορυδαλλός σύντομα σε γυρεύει!

 

(*)Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου που χειρίζεται μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας

«Υπάρχουν αδιάβλητα πιστοποιητικά και για τα 3 παιδιά, από ιατροδικαστές που έχουν κάνει χιλιάδες νεκροτομές και εξετάσεις ό,τι έχουν πεθάνει από παθολογικά αίτια. Το ένα είχε κίρρωση του ήπατος, το άλλο είχε καρδιολογικό νόσημα και η Τζωρτζίνα που εξετάζουμε τώρα ότι έχει πεθάνει από βαρβιτουρικά, όχι μόνο από κεταμίνη», είπε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της είπε «όταν το καλοκαίρι διάβασα και τις τρεις δικογραφίες είδα ότι δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί ότι η γυναίκα αυτή σκότωσε τα παιδιά της. Είναι μια υπόθεση που είναι μια δικαστική πλάνη τεράστια».

Ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου
Αναφερόμενος στην υπόθεση, είπε ότι σε κάποιο σημείο της έρευνας, «ο Εισαγγελέας ο κ. Ελευθεριάνος ζήτησε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών να αναθέσει σε δύο ιατροδικαστές να γνωμοδοτήσουν για όλες τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που είχαν γίνει για τα τρία παιδιά. Την εντολή ενώ έπρεπε να την επιστρέψουν, καθώς θα ελεγχόταν συνάδελφος τους, όμως όρισαν τους εαυτούς τους ο κ. Καρακούκης και ο κ. Καλόγρηας και πήγαν σε έναν παθολογοανατόμο που δεν είναι καν πραγματογνώμονας και δεν έχει δώσει όρκο. Έκαναν πλαστογραφία, αναφέροντας ότι έγινε η παθολογοανατομική εξέταση στο ΕΚΠΑ, ενώ ο ιατρός υπηρετεί στο ΚΑΤ».

Διεκόπη η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου -Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης σε βάρος της ανακρίτριας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 31 Ιανουαρίου η δίκη για την Τζωρτζίνα -Νέα διακοπή
Ερωτηθείς γιατί να έχει στηθεί όλη αυτή η σκευωρία, ο Αλέξης Κούγιας είπε «Ο λόγος είναι ιδιοτελής. Καρακούκης και Καλόγρηας είναι ανίκανοι ή ανήθικοι. Ο Ευτυχιάδης είπε εκ των υστέρων πως παραπλανήθηκε από τους κ. Καρακούκη και Καλόγρηα. Η Καθηγήτρια Τοξικολογίας η κ. Σπηλιοπούλου είναι ο εγκέφαλος όλης της ιστορίας, έχει προσωπικά θέματα με πολλούς, είχε πολύ στενή σχέση, πολύ στενή σχέση με τον Γρηγόρη Λέων και έφτιαξαν μια υπόθεση για να διαφημίσουν τους εαυτούς τους και ο κ. Λέων να γίνει πολιτικός».

Σε ότι αφορά τις αιτήσεις εξαίρεσης της ανακρίτριας, ο κ. Κούγιας είπε «ζητήσαμε από την ανακρίτρια να καλέσει ιατροδικαστές από όλη την Ελλάδα για να αντικρούσουν την γνωμάτευση των Καρακούκη και Καλόγρηα.. Αρνήθηκε εκείνη και τότε κάναμε αίτηση εξαίρεσης, η οποία απορρίφθηκε».

«Χθες, στην απολογία για την Μαλένα και την Ίριδα, περιμέναμε να κληθεί η κατηγορούμενη σε τυπική κλήση και μετά να την αφήσει ελεύθερη. Όμως χθες, η ανακρίτρια την ρωτούσε “Μπορείτε να μας πείτε τι όνειρα βλέπετε; Ποια σχέση είχατε; Έχετε περάσει καρκίνο στο παρελθόν; Έχετε πάει ποτέ σε ψυχολόγο;”. Τότε της είπα εγώ ότι “αντί να την καλέσετε για τυπική κλήση, εσείς συνεργάζεστε με την κ. Σπηλιοπούλου. Αντί να την ρωτήσετε ουσιαστικές ερωτήσεις, έχετε μεταβάλει την απολογία σε συζήτηση για πρωινάδικο, όταν ρωτάς τι όνειρα βλέπεις και πως τα εξηγείς”. Κάναμε αίτηση εξαίρεσης, αλλά είναι δεδομένο ότι θα απορριφθεί και αυτή, ουδέποτε έχει γίνει δεκτή αίτηση εξαίρεσης», συμπλήρωσε ο ποινικολόγος.

Προσέθεσε ότι «πραγματικά η ανάκριση χθες ήταν μεσημεριανάδικο. Καλά είναι τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα για την τηλεθέαση, αλλά όχι για την Δικαιοσύνη».

Σίγουρος για την αθώωση της Πισπιρίγκου ο Κούγιας
Σε ότι αφορά την έκβαση της υπόθεσης στην δικαστική αίθουσα, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι είναι βέβαιος για την αθώωση της, σημειώνοντας ότι «το δικαστήριο στηρίζεται τις αναφορές των επιστημόνων. Εάν πέσουμε σε δικαστήριο που θα λειτουργήσει όπως έχει λειτουργήσει έως τώρα η ανάκριση δεν έχουμε καμία τύχη. Δεν υπάρχει αθώος που έχει καταδικαστεί. Κανένας Κούγιας και κανένας καλύτερος δικηγόρος δεν βγάζει κανέναν ένοχο, αθώο. Εγώ δεν μπορώ να αθωώσω έναν άνθρωπο που δεν είναι αθώος. Εγώ δεν αθωώνω ανθρώπους».