ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ…ΠΡΕΣΤΙΖ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ

Μηταράκης για τον   20χρονο νεκρό   από τα πυρά πραιτοριανού του Μητσοτακικού καθεστώτος:

 

«Δεν μπορούμε να αφήνουμε αδικήματα μικρής εγκληματικότητας ατιμώρητα.
«Απ΄ό,τι φαίνεται – θα το δούμε με το υπουργείο Δικαιοσύνης – ο συγκεκριμένος (20χρονος Σύρος) είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε βαθμό κακουργήματος, απολύθηκε γρήγορα με όρους, επανασυνελήφθη τον Ιούνιο και αντί να επιστρέψει στη φυλακή, ξαναφέθηκε ελεύθερος. Τώρα ουσιαστικά θα ήταν το τρίτο αδίκημά του» .

TRANSIT TV: Η Γκιλοτίνα και οι Δήμιοι του Ναυπλίου

  1. Ουδείς πιστεύει πως τα δημοκρατικά καθεστώτα δεν επιτρέπουν πια τη θανατική ποινή για ανθρωπιστικούς λόγους.  ΄Ολοι γνωρίζουν πως  την απαγορεύουν μόνο και μόνο,  για να προπαγανδίσουν την υποτιθέμενη διαφορά τους  από τα ολοκληρωτικά.    Λόγοι  καθαρά επικοινωνιακοί επιβάλουν  (αν και διακαώς  θα το ήθελαν)   να μην προσλαμβάνονται πια  δήμιοι, αλλά   να ενοικιάζονται εκατοντάδες  φονιάδες, που  τους  βγάζουν ανεξέλεγκτους  στους δρόμους και για 800 ευρώ, εκτελούν συμβόλαια θανάτου με   κρατικό εντολέα.  Η αντίδραση της Δημοκρατίας  (διάβαζε Μητσοτάκη-Μηταράκη)   σε τέτοια εγκλήματα ,όπως το πρόσφατο με τον 20χρονο Σύριο  νεκρό, είναι ίδια από την εποχή του Πόντιου Πιλάτου.   «Νίπτουν   χείρας» ,  για να κρατούν τα προσχήματα   και να παραμένει το πρεστίζ    αλώβητο.      Τόσο σάπιο,   μέχρι μυελού οστέων, Σύστημα.
  2. Ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε βαθύ  κώμα.  Η λοβοτομή ισχυρή, βαθιά, αθεράπευτη. Και δε μιλάμε μόνο για το 20%  των ηθικών αυτουργών  που  εκλέγουν δολοφόνους, για να κυβερνήσουν.  ΄Οσοι  ξανάστειλαν στην εξουσία , μόνο λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία 700 ανθρώπων με μωρά στην αγκαλιά στην τραγωδία της Πύλου,  την ίδια  συμμορία που στη διάρκεια της πανδημίας δολοφόνησε  επίσης πάνω από 20.000 συνανθρώπους και λίγους μήνες πριν  τις εκλογές, δεκάδες ανύποπτους  επιβάτες  στο έγκλημα  στα   Τέμπη.  Από κοντά με αυτούς   και οι λοιποί   κομματικοί  οπαδοί .  ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ,  εθνικιστικά ,τάχα μου αριστερά  μορφώματα, ενταγμένοι άπαντες   απολύτως στο Σύστημα, έχουν και τούτοι  υποστεί  μη αναστρέψιμο, πολιτικό  ευνουχισμό.     Και σαν καλοί  ηθοποιοί σε παραστάσεις εικονικής δολοφονίας στη σκηνή του θεάτρου,  παριστάνουν πως   πυροβολούν τους κακούς της εξουσίας με άσφαιρα πυρά και στρακαστρούκες.
  3. Εγκλημα κατά Μηταράκη χαρακτηρίζεται το παράπτωμα του δολοφονημένου  20χρονου.    Και  επισύρει την ποινή του θανάτου!   Τα  δικά τους ανοσιουργήματα,  όχι μόνο δε τιμωρούνται,  έστω με  φυλάκιση,  αλλά   οι επιδόσεις τους σε κάθε μορφής έγκλημα του λευκού κολάρου, όσο μεγαλύτερες είναι , τόσο υψηλότερες τιμές  απολαύουν οι φορείς τους.   Η  διαστρέβλωση της λέξης, η κακοποίηση της καθιερωμένης σημασίας του λόγου, είναι από τα πλέον απαραίτητα  μέσα επιβολής της εξουσίας σε τέτοια Μητσοτακικά καθεστώτα.  Ο πόλεμος είναι ειρήνη, η ελευθερία είναι σκλαβιά, η άγνοια είναι δύναμη!
  4. Η  μισή Ελλάδα, παραδομένη σε ρόγχο θανάτου. Η άλλη μισή,   παρακολουθεί  την τραγωδία είτε  ως θεατής,  αδιάφορη , ουδέτερη και μπερδεμένη, είτε αποστασιοποιημένη , φοβισμένη  και  οργισμένη.  Σήμερα,  αυτή η μισή, δεύτερη   Ελλάδα, ,όφειλε να είναι στους δρόμους. ΄Οπως   σε ανάλογα εγκλήματα της εξουσίας, οι πολίτες στην Αμερική,τη Γαλλία, σε  κάθε χώρα με στοιχειώδη σεβασμό στην έννοια άνθρωπος .Αλλά και λίγα χρόνια πριν στον τόπο μας ,όταν πάλι χάνει τη ζωή του   από πληρωμένο δολοφόνο,  ο  έφηβος  Αλέξης Γρηγορόπουλος .  Δε βγήκε κανείς έξω.  Υπογράφουν λευκή επιταγή στο καθεστώς να συνεχίζει τα εγκλήματά του. Αυτή, όντως,  είναι Οργουελική τραγωδία!