Οργή, λοιμό, λιμό, σεισμό, πυρ, καταποντισμό μπορεί και να τα νικήσεις. Τους ανεγκέφαλους “Βελλόπουλους” , ποτέ!

α. Κλείδωσε μετανάστες σε τρέιλερ φορτηγού και καλεί σε  λιντσάρισμα

Βγήκε στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης γύρα  να μαζέψει μετανάστες και πρόσφυγες κι ανέβασε  βίντεο με  «25 κομμάτια», όπως λέει, πρόσφυγες και μετανάστες τους οποίους έχει  φυλακίσει  στο φορτηγό του.

«Κοιμόμαστε! Μια βόλτα από τη Χηλή μέχρι Σκοπό Βολής έχω φορτώσει 25 κομμάτια έχω εδώ μέσα στο τρέιλερ. Ανοιξε λίγο. 25 κομμάτια. Ανοιξε λίγο το σύρμα. Θα μας κάψουν αυτοί ρε πούστη, θα μας κάψον αυτοί. Ωπ, βλέπετε; 25 κομμάτια τα μπάσταρδα. Εχει γεμίσει όλο το βουνό, παιδιά. Ολο το βουνό έχει γεμίσει γαμώ την τρέλα τους ρε πούστη. Αυτοί είναι ορκισμένοι, άσε, γάμησέ το, αυτοί είναι ορκισμένοι να μας κάψουνε. Γεμάτα τα πουρνάρια. Γεμάτα τα πουρνάρια, παντού, αυτό σας λέω παιδιά. Οργανωθείτε, βγείτε όλοι να τους μαζέψουμε. Θα μας κάψουνε, αυτό σας λέω μόνο»,

 

 β. Ο Ναζί χωρίς στολή   Βελόπουλος καλεί ανεγκέφαλους σε εγκληματικές πράξεις

– «μία είναι η λύση: αποτροπή εισόδου όλων αυτών των επικίνδυνων στοιχείων. Δεν είναι όλοι (σ.σ. τέτοιοι) αλλά μεταξύ των καλών, φιλήσυχων, αν θέλετε, κατατρεγμένων, μπαίνουν και πολλοί, οι οποίοι έρχονται να κάνουν τη βρόμικη δουλειά. Κρατείστε ένα πράγμα: ότι η περιοχή της Θράκης που είναι αμυντικό προγεφύρωμα της χώρας, έχει γίνει κρανίου τόπος. Ποιον βολεύει αυτό; Ποια χώρα βολεύει αυτό;».

– «με όλα αυτά που βλέπουμε στο Νομό Έβρου και σε όλη τη Θράκη, καλούμε  τους ακρίτες του Κολωνακίου και τους ακρίτες της Εκάλης να σταματήσουν να μιλούν για τους ακρίτες του Έβρου. Αυτοί εδώ δεν φυλάνε απλά Θερμοπύλες, δίνουν τη ζωή της για αυτή τη χώρα. Οι κάτοικοι, λοιπόν, της Εκάλης καλύτερα να σταματήσουν να κάνουν άκριτη κριτική».

-« είναι αυτονόητο δικαίωμα του πολίτη να συλλμαβάνει». Δικαίωμα που απορρέει , από το άρθρο 275 του Ποινικού Κώδικα και το οποίο δίνει το δικαίωμα στον πολίτη, όταν δεν υπάρχει αστυνομία, να συλλαμβάνει αυτόν που παρανομεί εκείνη τη στιγμή…  είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να φυλάει το σπίτι του, την περιουσία του. Και όταν υπάρχουν παράνομες πράξεις, να συλλαμβάνει τον παράνομο. Τελεία. Τέρμα η πλάκα. Σταματήστε από την Αθήνα, κυρίως οι κύριοι και οι κυρίες από το Κολωνάκι και την Εκάλη”

****

Απίστευτο  (ως ελληνικό) κατόρθωμα, δεν είναι ούτε αυτό . Τραγικό και εξευτελιστικό ,βέβαια και  σύνηθες  για το λαό μιας χώρας που   συμπεριλαμβάνει στη σύνθεση και τις  τάξεις του   ουκ ολίγους τέτοιους  ανεγκέφαλους   ρατσιστές και  δολοφόνους . Κι από την άλλη,  στην  ίδια τη Βουλή του,   έχει προωθήσει   ΝεοΝαζιστές  σαν  τους Σπαρτιάτες και της Ελληνικής Λύσης, που η μόνη διαφορά τους με τη Χ.Α, είναι πως τούτοι  φορούν τη στολή… κάτω από  το κοστούμι.

Μάζεψε ,λέει  ο Χρυσαυγίτης και  κλείδωσε σε φορτηγό μετανάστες και πρόσφυγες από τους δρόμους της Αλεξανδρούπολης, την ώρα που καιγόταν η περιοχή και απανθρακώθηκαν στο δάσος της Δαδιάς δεκάδες κυνηγημένοι  από  το  ελληνικό κράτος και την  κοινωνία  συνάνθρωποι .    Και καλούσε  κι άλλους να κάνουν το ίδιο! Μάλιστα ,τούτο το περιστατικό ήρθε λίγες ημέρες μετά το έγκλημα  της  Αθήνας  όταν  άλλοι Χρυσαυγίτες σαν  τον “πυροβολημένο»   Ελληνάρα  που μάζευε , όπως περηφανευόταν,  «κομμάτια» από  τους δρόμους,      δολοφόνησαν εν ψυχρώ  Πακιστανό εργάτη, που πήγαινε χαράματα να δουλέψει σε λαϊκή.

Αν έβγαινε  η μάνα του  Φύσσα και οι μανάδες  των δολοφονημένων μεταναστών στην Ελλάδα και καλούσαν τον κόσμο  να προχωρήσουν  πογκρόμ κατά  οπαδών και αρχηγών των ΝεοΝαζιστικών  μορφωμάτων, εκτός και εντός Βουλής, ο εισαγγελέας θα είχε άμεσα …ευαισθητοποιηθεί  και θα ασκούσε  διώξεις εναντίον τους. Η  εγκληματική οργάνωση  της Χ.Α, οι  Σπαρτιάτες και  οι κεραλοιφές  της Ελληνικής Λύσης καλούν τους τρελαμένους  οπαδούς τους  να λιντσάρουν  μετανάστες και πρόσφυγες  και  ο αρμόδιος εισαγγελέα κάνει πως δεν ακούει.

 Είναι ώρα, μια και δεν υπάρχει στη χώρα μας    συστημική δικαιοσύνη, παρά μόνο για να εκτελεί τις εντολές των άλλων εξουσιών και κέντρων, να πάρουμε  οι συνειδητοποιημένοι πολίτες,  την κατάσταση στα χέρια μας. Και δεν εννοούμε, φυσικά, να μοιάσουμε κι εμείς στους ανεγκέφαλους και δολοφόνους παραπάνω. Αν είναι έτσι, δε θα διαφέρουμε από δαύτους.

Το όπλο μας είναι η συσπείρωση , η οργάνωση, η δυναμική πολιτική μας παρουσία  σε μια χώρα που η σήψη είναι το κύριο και μοναδικό της γνώρισμα . Η αδιαφορία, η ουδετερότητα, η περιθωριοποίηση είναι  συναφείς   ταυτότητες με εκείνες που  βγάζουν  και δείχνουν κάθε φορά ανεγκέφαλοι και διεστραμμένοι Ελληνάρες  “Βελλόπουλοι”