ΟΥΚΡΑΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ : “ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ”!

ΣΥΡΙΖΑ: Φανερώνεται τι αποδέχθηκε ο κ. Μητσοτάκης στις ΗΠΑ με αντάλλαγμα τα χειροκροτήματα

Φωτογραφία αρχείου

Σε ανακοίνωσή του που φέρει τον τίτλο «Φανερώνεται τι αποδέχθηκε ο κ. Μητσοτάκης στις ΗΠΑ με αντάλλαγμα τα χειροκροτήματα» ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Η Τουρκία προέβη σε πρωτοφανή παραβίαση του ελληνικού εναέριου χώρου, φτάνοντας 2,5 ν.μ. από την Αλεξανδρούπολη, παρά τους πανηγυρισμούς για το πώς η άνευ ανταλλαγμάτων, επ’ αόριστον, παραχώρηση στρατοπέδου και λιμανιού, θωρακίζει τη Θράκη. Και οι ΗΠΑ για μια ακόμη φορά, όχι μόνο δεν καταδικάζουν την ενέργεια, αλλά χωρίς καν να αναφέρουν τη λέξη Τουρκία, μας καλούν σε “συντονισμό και συνομιλίες… για τη διαφορά στον εναέριο χώρο”. Επιπλέον ο Τούρκος ΥΠΕΞ, μετά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, δηλώνει αισιόδοξος για την αγορά F16 και τις σχετικές συνομιλίες που προχωρούν “πολύ θετικά”».

***

Τί λέγαμε χτες; Πατριωταράδες και τούτοι. ΄Ιδια μούρη στα εθνικιστικά.  Μάλλον  χειρότεροι οι Συριζαίοι.  Θυμηθείτε τους παλιούς δραχμιστές,  τα εθνίκια του κερατά, σαν τους Βαρουφάκηδες, τους Λαφαζάνηδες και τη… Ζωίτσα.

Με τέτοια τουρκοφάγα  μυαλά, θέλουν   να κερδίσουν   ψήφους από τους συνειδητοποιημένους  πολίτες της  μεγάλης Δεξαμενής της ΑΠΟΧΗΣ.  Κοντά 4.000.000 είναι. Οι μισοί και παραπάνω, συνειδητά απέχοντες από το θέατρο της κάλπης.  Και θεωρούν τον Τούρκο, φίλο και δικό.  Αδερφό, πες.

“Κούνια που σας κούναγε”, πετσινοαριστεροί μου.   Κανείς σοβαρός δεν τακιμιάζει μαζί σας με τέτοιες εθνικιστικές κορώνες που αμολάτε. Ούτε  ακόμα και αφελείς  τσιμπάνε  με όσα  τέτοια  αδιανόητα και πατριωτικά  κάθε τόσο,  τσαμπουνάτε.

Τουλάχιστον,  κάντε κράτει, μέχρι να φύγει αυτή η κόπρος  που λέγεται μαφιόζικη κυβέρνηση Μητσοτάκη.  Κρύψτε τις πομπές σας, μήπως και ξεγελάσετε κανέναν   αδέσποτο   και σας ψηφίσει. Αλλιώς,  γιατί  τούτος να μην πάει απ΄ευθείας στην κάνουλα  της Δεξιάς να  χορτάσει  πατριωτικό  λασπόνερο;

___________________________________________________-

                                                  ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Ουκρανία: Δεκάδες γυναίκες ανάμεσα στους αιχμαλώτους του του του Αζοφστάλ .

(Μεταδίδεται από χτες σε έκτακτα δελτία ,ως ΕΙΔΗΣΗ  παγκόσμιου και ξεχωριστού  ενδιαφέροντος!)

Οι αιχμάλωτοι πολέμου στη Μικρά Ασία πριν από την κατάρρευση του μετώπου | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Οι αιχμάλωτοι πολέμου στη Μ.Ασία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκροί και αιχμάλωτοι Τούρκοι αξιωματικοί και στρατιώτες σε ενέδρα των ρωσικών ειδικών δυνάμεων στην Συρία (φωτό-vid) – Pronews.gr

                                                           Αιχμάλωτοι σήμερα

Παραλία

“περίπλοκα τα πράγματα στη χώρα μου. Μην το ψάχνεις”!

***

70 γυναίκες αιχμάλωτες.  Που κανονικά  σήμερα, έπρεπε  να λιάζονται  στην πλαζ του Αλίμου.   Σαν τη παραπάνω ξεβράκωτη ..,πρόσφυγα!

Ενώ οι άντρες, αιχμάλωτοι ή νεκροί και σακατεμένοι στρατιώτες , είναι … νορμάλ περιπτώσεις θυμάτων  και καθόλου περίεργα τέτοια συμβάντα  Τουλάχιστον για είδηση που κάνει  το  γύρο του κόσμου.

Ο άντρας, διαχρονικά, είναι προορισμένος   για  κιμάς (γενικώς  εν πολέμω και ειρήνη).  Και η γυναίκα  για να γεννοβολά ή  να…απλώνει την κορμάρα της στις παραλίες προς θέαν και πανικό (να “κολάζει”,  το λένε οι πορνοκοντυλοφόροι). Τούτοι είναι οι….φυσικοί  ρόλοι των δυο φύλλων.

Κι αν αμφιβάλετε,  ρωτήστε και τους ίδιους αιχμαλώτους άντρες  από το Αζοφστάλ. Θα  σας το υπογράψουν  και με το αίμα τους! ΄Ετσι τους έμαθαν. Αυτούς τους ρόλους και τούτοι παίζουν.

 

 

Λποπόν, βάλτε το στα μυαλό σας βαθιά.

΄Οσο οι διακρίσεις των δύο φύλων γίνονται αποδεκτές  σε τέτοια  επίπεδα και  τέτοιες… αναλογίες,

΄Οσο   οι άντρες είναι για να  πολεμούν, να κάνουν τις βαριές δουλειές, να πληρώνουν διατροφές , να της ανοίγουν την πόρτα  του αυτοκινήτου,  να της φέρνουν λουλούδια  ,αλλά και να γ@μούν άγρια, σερνικά και  …”σκίσε με άντρα κι  αφέντη μου,  κάνε με αλοιφή και σκόνη” (Είναι  ο ίδιος θηρευτής-  γ@μιάς που ως σερνικό, παίρνει τοις μετρητοίς κι αυτό το ρόλο και κάποτε, ως τέρας πια, μπορεί να σφάξει το θήραμα στο κότσι, μια και ανήκει στο ιδιοκτησιακό του βιλαέτι  και τούτη).

 

Όσο την ίδια ώρα, από την άλλη πλευρά,    ΟΛΟΙ οι άντρες  είναι γουρούνια και βιαστές ,και  “καλός άντρας ο νεκρός άντρας”  σύμφωνα με τα θέσφατα  των ΜΕ ΤΟΟδων, παλιάς  και νέας κοπής.  Αλλά και με το παγκόσμιο …δικαικό σύστημα,  όπου  η ποινική μεταχείριση  για ανθρωποκτονία  τιμωρείται  με την ίδια ποινή ενός… βιασμού,

΄Οσο  με μια μόνο κουβέντα  που τα λέει όλα   ΤΟ Μ@ΥΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ , ως τα  30. Και μετά … Καιάδα,

Δεν  αλλάζει τίποτα στις κοινωνίες του έμφυλου ρατσισμού. Και οι άφυλες κοινωνίες δε διακρίνονται μπροστά ούτε με το κιάλι.

Κανονίστε οι  γενιές. Οι δικές μας είναι χαμένες, παραδομένες στο σεξισμό και τη χαύνη,  δεν αλλάζουν.

Το τραγικό είναι πως και τα δύο φύλα, όχι μόνο αποδέχονται και  παλεύουν με νύχια και δόντια  να διαφυλάξουν τους  αφύσικους και παρανοϊκούς ρόλους που εν αγνοία τους, άλλοι πριν τους διάλεξαν,    αλλά  δεν επιθυμούν να τους αλλάξουν.

Συμπέρασμα:

΄Η γκρεμίζετε  μαζί με τα Έθνη , το σεξισμό και τους ρόλους  των φύλων  και κάνετε  την υφήλιο μια πατρίδα, μια φυλή ,μια γλώσσα με ένοικους  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, όχι φύλλα.  ΄Η ,αλλιώς,  ο άντρας  θα συνεχίζει  να είναι προϊόν-κιμάς προς κατανάλωση και η φρέσκια  γυναικεία σάρκα , προϊόν  για τον  καναπέ ή τη τσόντα.  (Και ,βέβαια,  σε αυτού του είδους τη   θηλυκή σάρκα , οι προαγωγοί  (διάβαζε βιομηχανίες σεξισμού) ,απαγορεύουν   δια ροπάλου  να εντάσσεται  το υπόλοιπο 80% του γυναικείου  πληθυσμού της γης ,ως   άσχημες, κάρα δημαρχίας  και παλιόγριες!)

2. Στον τελικό του ΟΑΚΑ ο Αλέξης Τσίπρας με έναν από τους γιους του

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

Δεν τα κάνει αυτά σοβαρός και πολιτικοποιημένος πρωθυπουργός,  Αλέξη Τσίπρα.  Αυτά τα κάνουν μόνο Κούληδες. Ούτε καν οι Δένδιες.  Και   μάλιστα οπαδοί όχι μόνο της ομάδας Μαρινάκη, αλλά και  χορηγοί και φίλοι του μεταφορέα πετρελαίων του Πούτιν του.

3. Απόστολος Κακλαμάνης: Ο,τι άχρηστο είχαμε στο ΠΑΣΟΚ, ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το μάζεψε

O Απόστολος Κακλαμάνης στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

***

Μάλλον αντίστροφα συνέβη,  Απόστολε. ΄Ο,τι δημαγωγικό και παλαιοκομματικό, σαν ελόγου σου, έμεινε στο μικρομαγαζάκι, όπως καταντήσατε το ΠΑΣΟΚ σήμερα.

Και να θυμίσουμε τί  σόι …σοσιαλιστής ήσουνα και συ.

Την περίοδο  που ο Κωνσταντίνος  και οι φιλοβασιλικοί  εφοπλιστές εξαγόραζαν τους εκπαιδευτικούς  στο Κολλέγιο Λονδίνου, για να πάρουν ο… Διάδοχος και οι πρίγκιπες απολυτήρια με τους τίτλους τους και ο ΄Ελληνας πρόξενος  σφράγιζε τα διαβατήρια  της «βασιλικής οικογένειας»  με τους τίτλους των μελών της , πρωθυπουργός της χώρας ήταν  ο Ανδρέας Παπανδρέου και υπουργός Παιδείας  ο πρωτοκλασάτος  τότε Απόστολος  Κακλαμάνης .  Υφυπουργός Παιδείας,   το ισχυρό μέλος του πολτικού γραφείου,    Πέτρος  Μόραλης.

΄Οταν ,λοιπόν, κατέβηκα από το Λονδίνο με το Γραμματέα  της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ    Ηλία Πλασκοβίτη,    για να τα ψάλλω στο Μόραλη, ως    πυρήνα του κόμματος,   πήγα  μετά να δω και τον Κακλαμάνη.

΄Ηταν στο γραφείο του.  Στον προθάλαμο , με ρώτησαν για ποιο θέμα τον ζητούσα.  Τους εξήγησα πως έχει ο ίδιος γνώση από τις αλλεπάλληλες  αναφορές μας ,των “Ανταρτών” από το Κολέγιο και ξέρει καλά   το θέμα.

Μόλις  ακούσανε  Κολλέγιο Λονδίνου και  ποιος εκ των πέντε  “Ανταρτών” ήμουνα,   τα κάνανε πάνω τους.  Μου λέει ένας.  “Ο κύριος  Υπουργός  έχει  σύσκεψη  με την ΟΛΜΕ, δεν μπορεί να σας δει  σήμερα, ελάτε μια άλλη  μέρα”. Τους λέω: -Αύριο φεύγω για Λονδίνο και επίσης η σύσκεψη με την ΟΛΜΕ είναι μια ευκαιρία να ενημερώσω και προφορικά  το συνδικαλιστικό όργανο   για τα γεγονότα του Λονδίνου.  ΄Όχι ,όχι». μου κάνουν, «δε γίνεται να διακόψουμε».

-Καλά ,τους λέω, κατάλαβα.  Φεύγω. Πείτε χαιρετίσματα του Κακλαμάνη και καλά… βασιλικά τσιμπούσια.

Γι αυτό ,άσε, Απόστολε.  Από  τότε σε  είχε μαζέψει εσένα το σκουπιδιάρικο. Αλλού  να τα  λες αυτά που λες. Σε όσους δε σε ξέρουν καλά.

4. Η αυτοβιογραφία του Στέφανου Μάνου -Συνομιλίες με τον Άρη Πορτοσάλτε, στον κήπο του σπιτιού του

Ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος

Ε,ναι. Τον Πορτοσάλτε   της πέτσινης, γκεμπελικής  πένας,      θα έβαζε ο αρχιερέας του ελληνικού φιλελευθερισμού να  τον αυτοβιογραφήσει  και να τον αγιοποιήσει και ελόγου του,  ο Στέφανος.  Να προλάβει τις πομπές του  , τα κουδούνια , που του έχει κρεμάσει η   θεσμική Ιστορία .

Τά΄ καναν και άλλοι.  ΄Οπως ο έτερος αρχιερέας της  διαπλοκής και της διαφθοράς,  Κων.Μητσοτάκης . Τούτος διάλεξε να τον κάνει  “Παϊσιο”της πολιτικής  ο Παπαχελάς, το αφεντικό σήμερα  της  σοβαροφανούς “Καθημερινής” , της γνωστής  φυλλάδας του Μεταξά .

Αλλά ,το έρεβος δεν μπορεί ποτέ να καθυποτάξει το φως. Μπορεί, όσο οι κοινωνίες περνούν περιόδους νύχτας. Στην ηλιόλουστη μέρα ποτέ.

5.”Μίνι καύσωνας”.  Καλλιάνος: “Έρχεται κύμα ζέστης με θερμοκρασίες 37-38 βαθμών Κελσίου”

ζεστός καιρός στην αθήνα

iefimerida.gr

Κόλαση! Ακραία φυσικά φαινόμενα πλήττουν τον πλανήτη ,ως Αρμαγεδώνες.

΄Αρχισε την τρομοκρατία αυτός ο  τύπος παραπάνω. ΄Αρρωστος για πόζες στην  πορνοφυλλάδα .  “Παλιά μου τέχνη κόσκινο”,  που μέ ΄κανες και βουλευτή.

Το όνειδος  της επιστήμης! ΄Εχει και τέτοιους.

6. Όλιβερ Στόουν: “Ο Πούτιν είχε καρκίνο, αλλά τον ξεπέρασε”

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Όλιβερ Στόουν

Τα φιλαράκια τα καλά, τα κολλητά. Να μη  ξέρει ο σφογγοκωλάριος και ρουβλοτραφείς  Αμερικανός,  βιογράφος του Τσάρου,  ως μαϊμού ιστορικός ,τα μυστικά του κολλητού του;

Και γιατί ένας άρρωστος, πρόεδρος, έστω και με τον τρόπο που έγινε τέτοιος ο δικτάτορας, δε βγαίνει να το πει ευθέως και ειλικρινώς ;  Του έμεινε κουσούρι η μυστικοπάθεια ,όπως όλα τα άλλα του, από την εποχή που ήταν στο  πρακτοριλίκι  της ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ;