Ο “ΓΑΛΑΖΙΟΣ” ( ΚΑΠΟΤΕ “ΠΡΑΣΙΝΟΣ”) ΕΒΡΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!

1. Ανυπολόγιστη η  καταστροφή στον Έβρο. Πάνω από 900.000 στρέμματα καμένης γης!

Κρανίου τόπος ο Εβρος – Εικόνες από drone που “μαυρίζουν ...

2.Ολοκληρώθηκε το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με τις ομιλίες των 5 υποψηφίων προέδρων.

Η Εφη Αχτσιόγλου έδωσε σκληρή απάντηση στον Παύλο Πολάκη και τον κατηγόρησε  για  τοξική αρρενωπότητα.!

Πρώτα φεύγει η ψυχή  και μετά το χούγι.   Για “τοξική αρρενωπότητα”  μίλησε η Ευτυχία, μη αφιστάμενη από τις θέσεις  του έμφυλου ρατσιμού που υπηρτετούν ευπειθώς  τα μέλη του μορφώματος  ΜΕ ΤΟΟ, ακόμα  και στη σύντομη, ,χτεσινή ομιλία της.  Τσιμουδιά , όμως,  και  για την άρρωστη  θηλυκότητα. (Αυτό έλειπε. Το “ό,τι κινείται, εκτελείται”  είναι έγκλημα.΄Οχι, όμως και να “σέρνει το μνι καράβι”. Είναι …ρομαντικό,όσο και φυσικό!)

Αλλά, εισέπραξε την  πληρωμή της αφροσύνης της.        Μίλησε για  τοξική αρρενωπότητα του Πολάκη,  ο οποίος (κακώς κατά τη δική μας άποψη ) στήριξε και   κατέστη  η πολιτική …ηγερία   του Κασσελάκη.   Αλλά, ΄Εφη μας,  πόσο “παντελονάτος”  πια  να είναι   ένας άντρας, που αποδέχεται και στηρίζει έναν μη…αρρενωπό ;

Μήπως έχετε μπλέξει  εντελώς τους μηρούς σας εκεί στο φασιστικό μόρφωμα των Μαινάδων; Το μόνο σίγουρο.

3. BBC: Οι φωτιές στην Ελλάδα ένα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του καλοκαιριού

Σε εκτενές ρεπορτάζ του το BBC ασχολείται με τα γεγονότα που σημάδεψαν το καλοκαίρι αυτά και πώς συνδέονται με την κλιματική αλλαγή. Ένα από αυτά, ανάμεσα στην πύρινη λαίλαπα σε Καναδά και Χαβάη και τον τυφώνα Ντόκσουρι, είναι οι πυρκαγιές που σάρωσαν τη χώρα μας.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, στη Μέσόγειο εκατομμύρια άνθρωποι βίωσαν πώς είναι η ακραία ζέστη. Δύο μακρά και καυτά κύματα καύσωνα, έπληξαν χώρες σε ολόκληρη την περιοχή.

Στην Ιταλία, όλες οι πόλεις τέθηκαν σε κόκκινο συναγερμό – και στη Ρώμη, οι τουρίστες κατέρρευσαν σε θερμοκρασίες άνω των 40°C.

Στην Αθήνα, η Ακρόπολη – το πιο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο της Ελλάδας – αναγκάστηκε να κλείσει για να προστατεύσει τους επισκέπτες από τη δυνητικά θανατηφόρα ζέστη.

Και στην Αλγερία και την Τυνησία, οι θερμοκρασίες σκαρφάλωσαν στους 48°C. iefimerida.gr

***

Δεν ξέρουμε τί ειπώθηκε σε αυτό το ρεπορτάζ. Πάντως, αποκλείουμε να είπε το ΒΒC πως ούτε λίγο ούτε πολύ για τις 16 ημέρες της πυρκαγιάς στον ΄Εβρο,  φταίει  το …θερμοκήπιο και όχι η ανικανότητα της κυβέρνησης. Είμαστε απολύτως σίγουροι πως   τέτοιου μεγέθους παραπληροφόρηση και παραπλάνηση,  δε συνηθίζει  (κι ας μην είναι άγιο)  το ΒΒC.

΄Αλλωστε και από την παράθεση του κειμένου  στον  κρετίνικο  ιστότοπο,  από πουθενά  δε βγαίνει τέτοιος ισχυρισμός.  Ο ρεπόρτερ είπε   μόνο πως ο καύσωνας υπήρξε ισχυρός και  το φετινό καλοκάιρι     στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα.

Τόσο άθλιος ο ιδιοκτήτης  του. Για τούτο και γιαυρτωμένος.

4. Η Ματίνα Παγώνη σχολιάζει το μήνυμα που της έστειλε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Mατίνα Παγώνη, Κωνσταντίνος Αργυρός

“Στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Ματίνα Παγώνη, εκφράζοντας για άλλη μια φορά τη συμπάθεια και τον θαυμασμό της προς τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι σε εμφάνισή της στην πρωινή εκπομπή του Μega είχε εκφραστεί θετικά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Στις 25 του μήνα, όταν ξαναβρέθηκε στο πλατό, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επικοινώνησε μαζί της μέσω ενός SMS που έστειλε στην παρουσιάστρια της εκπομπής Μπάγια Αντωνοπούλου.

Και σήμερα που βρέθηκε στην εκπομπή των Ιορδάνη Χασαπόπουλου και Ανθής Βούλγαρη επανήλθε το θέμα… Αργυρός.

«Πηγαίνει σε άλλες εκπομπές και λέει για τα μηνύματα που δέχεται από τον καλλιτεχνικό κόσμο», ανέφερε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Καλά, εσείς κουτσομπολιό κάνετε κάθε μέρα; Για να ξέρω δηλαδή…» αντέδρασε η Ματίνα Παγώνη.

Και απάντησε για το SMS από τον τραγουδιστή: «Το μήνυμα εδώ το έλαβα τώρα, και μην αρχίσουμε να λέμε διάφορα. Εδώ με την Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν. Πού να ξέρω εγώ ότι θα είχα μήνυμα… Εγώ νόμιζα ότι είναι στημένο για να είμαι ειλικρινής και το είπα και στον αέρα. Και είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου “όχι, δεν είναι στημένο”. Είναι μήνυμα που ήρθε τώρα, αυτή τη στιγμή», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη στο Mega”

***

«΄Οπου γάμος και γιορτή, η Βασίλω πρώτη.»  Δεν αφήνει πρωινάδικο που να μην κόβει φλέβες να παραστεί.  Τα έχει πάρει όλα σβαρνα, εδώ και χρόνια. Και είναι γιατρός, γαμώτο!  Και πρόεδρος των  Νοσοκομειακών  γιατρών!  Ούτε  ντρέπεται να βγαίνει  να  δηλώνει τις φαντασιώσεις της με το σκυλά τραγουδιστή και να σεμνύνεται  για τα μηνύματα που της στέλνει.

Είναι αυτή η κυρία  που αποφάσισε  την  ενοχή της τραγικής  μάνας Πισπιρίγκου.   ΄Ελεγε στα κανάλια, διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά της πως  δεν  έδωσαν τη θανατηφόρα δόση  κεταμίνης οι συνάδελφοί της στο νοσοκομείο.  Πα,πα, πα,αποκλείεται.  Η μάνα την έδωσε.

Καλά. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει στο συνδικαλιστικό όργανο των  γιατρών  να  τραβήξουν το αυτί αυτής της κυρίας  και να την μαζέψουν;  Εμεις εδώ θα διαφυλάττουμε το ιατρικό τους κύρος, που χωρίς  αυτό…ουδείς μωρότερος των ιατρών, αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι;