ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΜΕ “ΔΕΛΤΙΟ FAKE NEWS” ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

(ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ)

          ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΩ!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ “ΦΥΛΑΚΗ”  ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Οι κυβερνήσεις μπροστά στο μεγάλο φιάσκο της αμέλειας και της ανικανότητας τους να αναχαιτίσουν  από την πρώτη στιγμή την εξάπλωση του ιού, πράγμα εύκολο και αποδεδειγμένα εφικτό (Ταϊβάν και όχι μόνο), επιστράτευσαν την “κίτρινη”  μαφία του τύπου και μια μερίδα ανόητων και εγωπαθών “επιστημόνων” και  τους ανάθεσαν …εργολαβικά το έργο   της   προπαγάνδας για τη σφοδρή τάχα επικινδυνότητα του ιού με προφανή στόχο  να κρύψουν τη δική τους ανικανότητα και την τιμωρία που τους περιμένει.

Να, το επιχείρημα της συμφοράς, που επικαλούνται. “Αν δεν είχαμε λάβει μέτρα, θα είχαμε περισσότερα  θύματα”! Δεν απαντούν, όμως, στο αυτονόητο:  Αν είχαν πάρει μέτρα νωρίς θα είχαμε καν θύματα; Κυβερνήσεις , κοντυλοφόροι και  αχυράνθρωποι  δε βγάζουν τσιμουδιά εδώ.  Δεν τολμούν να απαντήσουν,  γιατί είναι ακριβώς αυτή η απάντηση που τους βάζει τη θηλιά στο λαιμό.

Ο ιός θα περάσει.  Δεν έχουμε ούτε πόλεμο ούτε τραγικές απώλειες  ,ούτε κακοί  είναι οι οιωνοί . Στήθηκε η  “κορονοϊοπαράσταση   εξ ολοκλήρου από τη βιομηχανία παραπληροφόρησης ,τις κυβερνήσεις και  δημοσιοσχετίστες  “ειδiκούς” .

Σε  ένα μήνα, βία ενάμιση, η απειλή θα περάσει. Μέχρι  τότε ,τα κρούσματα που είναι εκατομμύρια παγκοσμίως και αποτέλεσμα των μέτρων που δεν πάρθηκαν, θα δώσουν κι άλλα θύματα. Θα κορυφωθεί η απώλεια.   Αυτό σημαίνει πως αναγκαστικά,  εδώ που φτάσανε την κατάσταση οι εγκληματίες υπεύθυνοι,   πρέπει ΟΛΟΙ να  μείνουμε  στο σπίτι. Αυστηρά και χωρίς εξαιρέσεις.

Επαναλαμβάνουμε. Δε θα υπήρχε λόγος να γίνει αυτό, αν  οι τρεις “Μαφίες” έκαναν  τη δουλειά τους  σωστά.

Μένει, όταν όλα αυτά  τελειώσουν,   να τους πάρουμε  με τις “πέτρες”. Ζητήστε την κεφαλήν τους επί πίνακι. Είναι και οι τρεις αυτές   ανήθικες συνομοταξίες,  ένοχοι για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

_____________________________________

Αντισταθείτε στις εξουσίες ! Ειδικά σε αυτήν της Μαφίας του Κίτρινου Τύπου. Στόχο τους να  σας κάνουν “χοιρίδια της Κίρκης”.

Ονομα ζώου

_____________________

1. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑ!

“Παρά το γεγονός ότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει τον θάνατο σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στον πλανήτη και υπάρχει κίνδυνος να χαθούν ακόμη περισσότερες ανθρώπινες ζωές” (iefimerida.gr)

 

Οι νεκροί από τον ιό είναι περίπου 35.000. Σε καμιά περίπτωση εκατοντάδες χιλιάδες.

(Της γρίπης θα φτάσουν σχεδόν 500.000).

Εισαγγελέας υπάρχει μόνο αν είσαι “ανώνυμος” και κοινός θνητός. Αν διαδίδεις, έστω και σε ένα απλό  fb, ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί, θα σε  στείλει πάραυτα στη φυλακή για διασπορά ψευδών  ειδήσεων. Την  ακροδεξιά πορνοφυλλάδα, όμως, που ανήγαγε την παραπληροφόρηση σε… επιστήμη, δεν την πειράζει  κανείς.

Οι δικοί τους εισαγγελείς φτιάχνουν κι αυτοί  το κλίμα του φόβου, όπως λέμε στη συνέχεια, για να δικαιολογηθεί η νέα χρεοκοπία που θα ακολουθήσει με τη λήξη  της παράστασης που στήσανε  με τον  Κορόνα. Είναι πολύ κοντά.

_______________________

1. Βαρουφάκη: Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει μετοχές σε funds που αγοράζουν κόκκινα δάνεια

Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη ο Γιάνης Βαροφουφάκης, ο οποίος στον αέρα τηλεοπτικού σταθμού της Θεσσαλίας, διαμήνυσε πως ο κλειστός κύκλος της οικογένειάς του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατέχει μετοχές σε funds, τα οποία αγοράζουν τα κόκκινα δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες.

***

Η φαμίλια Μητσοτάκη έχει εθισμό στη διαφθορά. Όπως ο ναρκομανής.

Και να θέλει να θεραπευτεί, δε γίνεται. Χρειάζονται τα μέλη της ηθικοθεραπευτικό . ισχυρό και συνεχές,  ηλεκτροσόκ. Και πάλι δε θα συνέλθουν,όμως.

Βάλτε κάτω και λογάριασε τις απάτες και τις διαπλοκές τους. Από την εποχή της Αποστασίας που ο πάτερ φαμίλιας Κωνστ. Μητσοτάκης ξεκοκάλισε  εκατομμύρια από τα Ανάκτορα, για να προσδώσει τη “δημοκρατική παράταξη”,μέχρι πρόσφατα με τον Κυριάκο, την Μαρέβα και τη Ντόρα   τα σκάνδαλα  δεν έχουνε σωσμό.

Πατούν επί πτωμάτων και τώρα με τα κόκκινα δάνεια. ΄Οπως πάντα.

 

2. Άλλοι δύο θάνατοι στην Ελλάδα – 55 συνολικά οι νεκροί

Άλλοι δύο θάνατοι στην Ελλάδα - 55 συνολικά οι νεκροί

Kατέληξαν την Παρασκευή, ένας 66χρονος από το Μαυροβούνι Σκύδρας κι ένας 78χρονος από την Αλεξανδρούπολη, που είχαν διαγνωσθεί με κορονοϊό.

****

Στο χορό της παραπληροφόρησης αυτές τις ημέρες με τον κορόνα, και μάλιστα μπροστά  να τον σέρνει,  η εφημερίδα της κολεκτίβας των συντακτών.  ΄Εδωσε και τούτη  ρεσιτάλ τρομολαγνείας.  Στο πνεύμα των ημερών   οι…αριστεροί  επιχειρηματίες- ψιλικατζήδες.

Δεν μου λέτε κοντυλοφόροι μου, ξέρετε πόσες κηδείες έχουμε στην Ελλάδα την ημέρα; Πάνω  από 100! Νεκροί και τούτοι από διάφορες αρρώστιες και δυστυχήματα. Τί ξεχωριστό έχουν δυο συνάνθρωποι που πέθαναν από κορονογρίπη;  Γιατί  έχετε εμμονή με αυτούς ειδικά τους θανάτους;  Για να είστε ασορτί με την επικαιρότητα. Πουλάει ο κορόνα αβέρτα. Χρυσωρυχείο για όλους σας στο συνάφι.

 Γκεμπελάκια του κερατά!  Κι ας τα βάζετε  με τους Ναζί. Δε σημαίνει πως δεν αντιγράφετε  τις μεθόδους τους.

Αν είχατε δημοσιογραφική τσίπα, θα γράφατε:  “Κατέληξαν  στη Σκύδρα και την Αλεξανδρούπολη  δυο ασθενείς του Κορόνα. Το ποσοστό  είναι ελάχιστο  και καθόλου  ανησυχητικό, αν σκεφτεί κανείς πως την ίδια  ημέρα σε όλη τη χώρα πεθαίνουν στην Ελλάδα περισσότεροι από 100 άνθρωποι”.

Δεν τα γράφετε έτσι. “Ιδρώνετε” και ξεβρακώνεστε   για  το μεροκάματο.

Οπότε, ας πάει και το παλιάμπελο. Κατανοητό, αλλά  ασυγχώρητο.

Ντροπή!

3. ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Καθημερινά θα παρουσιάζουμε και ανάλογα θα σχολιάζουμε αναλυτικά ή συνοπτικά τις παραποιημένες  και ψευδείς ειδήσεις που ανεβάζουν πρωτοσέλιδα   οι κερδοσκοπικές βιομηχανίες παραπληροφόρησης με σκοπό τη  χειραγώγηση, την  κατασκευή “ζόμπι”-σκουπιδοφάγων  για την εξυπηρέτηση συμφερόντων δικών τους και των λογής αφεντικών που διαπλέκονται.

Αντισταθείτε! Μην αφήσετε να σας περάσουν λουρί στο λαιμό σαν να  είστε άβουλα  σκυλάκια.

 

Η ακροδεξιά πορνοφυλάδα iefimerida.gr μαζί με το Μακελειό και τα Παραπολιτικά  είναι ό,τι χειρότερο και βρώμικο υπάρχει σήμερα στον   απόπατο του Τύπου.  Αποδεδειγμένα. ΄Οχι, βέβαια, πως και οι  υπόλοιποι  έχουν ευαισθησίες. Απλώς, κάποιοι  τηρούν τα προσχήματα.  Το γένος των κοντυλοφόρων είναι  τρομακτικά ανήθικο. Χωρίς εξαιρέσεις.

Εμείς εδώ, σε καθημερινή βάση, θα τους  αφήνουμε θεόγυμνους για να βλέπετε ιδίοις όμμασι την αηδιαστική πλαδαρότητα και την ντροπιαστική τους γύμνια. Θα σιχαθείτε.

Το  πρωτοσέλιδο σήμερα  της χωματερής του Χρ. Ράπτη   είναι ακριβώς η απόδειξη της αισχρότητας της αδίστακτης     ακροδεξιάς φυλλάδας  και  των σκουπιδοφάγων της.    Μετά τη δικαιολογημένη οργή του κόσμου,που τον κρατούν σε φυλακή-“χρυσά κλουβιά” από σκοπιμότητες, ολιγωρίες και συμφέροντα ,τόσο της επάρατης κυβέρνησης ,όσο και του διεστραμμένου Τύπου, τα ελεγχόμενα από τους εφοπλιστές και την κυβέρνηση Μέσα, εδώ  και τουλάχιστον δυο εβδομάδες, παλεύουν  με νύχια και δόντια  να αναστρέψουν το κλίμα.

Γνωρίζουν πως οι πολίτες είναι έξαλλοι,όχι μόνο για τον εγκλεισμό τους  στους 4 τοίχους, τις ανεπανόρθωτες εργασιακές  ζημιές ,αλλά και την οικονομική κρίση που εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει και κορυφώθηκε με τα  καθυστερημένα και εντελώς παράκαιρα  μέτρα της εγκληματικής αυτής κυβέρνησης που είχαν ως αποτέλεσμα την άνετη εξάπλωση του ιού στη χώρα. Αλλά   και  εξ αιτίας της  επίσης ένοχης και εντελώς πλέον εξευτελισμένης Αντιπολίτευσης.  Απούσα παντελώς και εγκληματικά.

‘Εντρομος ο  Κούλης για την  κατακραυγή και την οργή των πολιτών,  επιστρατεύει πάλι  τους εφοπλιστές  και τους αχυρανθρώπους της Κίτρινης Μαφίας  για να αλλάξουν  το κλίμα. ΄Ετσι δε δίστασαν σήμερα να κάνουν το “μαύρο  άσπρο”, κατά την συνήθειά τους. ΄Εφτασαν στο σημείο την οργή  του κόσμου να τη βαπτίσουν (όπως  το κοτόπουλο οι καλόγεροι   σε ψάρι), ως ΑΠΟΔΟΧΗ των μέτρων.  Και μάλιστα σε ποσοστό 90%!

Παράλληλα, μας παρουσιάζουν  τον ανεκδιήγητο παρλαπίπα και κομματικό κλακαδόρο  Τσιόδρα ως…εκλεκτό και χαρισματικό φερέφωνο.  Πιο εγκληματική παραπληροφόρηση…πεθαίνεις.

Την αλήθεια την είπαμε. Σχεδόν το 70%,ακόμα και οπαδοί τους,   είναι έξαλλοι αλλά και τρομαγμένοι για τη νέα οικονομική κρίση που ζυγώνει. Σύντομα μισθωτοί και συνταξιούχοι  θα δουν εξ αιτίας  τάχα της πανδημίας (διάβαζε της εγκληματικής  αμέλειας της κυβέρνησης) να συρρικνώνεται και άλλο.  Σχεδόν οι μειώσεις  θα αγγίξουν ( μπορεί και να ξεπεράσουν) το 20%).

Μπροστά σε αυτό το κύμα αντίδρασης που έρχεται, υψώνουν τείχη με το ψέμα και την παραπληροφόρηση. Ανεβάζουν νεκρούς (τρίβουν τα χέρια τους να έχουμε περισσότερους), διαλαλούν πως βρισκόμαστε  πόλεμο, φτιάχνουν ατμόσφαιρα Αρμαγεδώνα και Αποκάλυψης.

Τα νούμερα που δίνουν ,όπως τόσες φορές επαναλαμβάνουμε, είναι πλαστά ,καθόλου ανησυχητικά, αν τηρούνται στοιχειώδη μέτρα . Και φυσικά η μέχρι  τώρα φοβερή  αναστάτωση στη ζωή των ανθρώπων οφείλεται αποκλειστικά και μόνο  στη κυβέρνηση,την ανύπαρκτη αντιπολίτευση και τον ελεεινό Τύπο.

Δείτε στη συνέχεια αυτή την αισχρή προπαγάνδα από τη χωματερή των εφοπλιστών και του αχυράνθρωπου Χρ. Ράπτη:

 

OI ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΤΙΜΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ
Δημοσκόπηση: Καθολική αποδοχή των μέτρων για τον κορωνοϊό -«Εκτόξευση» για Μητσοτάκη και ΝΔ, δημοφιλής ο Τσιόδρας

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse που έγινε για τον ΣΚΑΪ, το 82% κρίνει θετικά και μάλλον θετικά την Κυβέρνηση. Το ποσοστό μάλιστα της αποδοχής των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση είναι πολύ μεγάλο και μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ καθώς το 78% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ αξιολογεί θετικά την κυβέρνηση, ενώ στο ΚΙΝΑΛ το ποσοστό ανέρχεται σε 89% μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματος.

Δημοσκόπηση: Ο κορωνοϊός «εκτόξευσε» ΝΔ και Μητσοτάκη -Το 67% κρίνει θετικά τα μέτρα για την οικονομία

Δημοσκόπηση Alco: 9 στους 10 πολίτες εμπιστεύονται τον Τσιόδρα -80% ικανοποιημένοι από τον Μητσοτάκη

Όσον αφορά στα μέτρα στήριξης της οικονομίας των επιχειρήσεων και των εργαζομένων το 67% τα κρίνει σίγουρα και μάλλον θετικά. Ανάμεσά τους και το 48% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 77% του ΚΙΝΑΛ.
Πηγή: iefimerida.gr –

 

4. Κορωνοϊός: Πώς αυτή η γραφική κωμόπολη στην Ισπανία δεν είχε ούτε ένα κρούσμα -Το απίστευτο σχέδιο του δημάρχου της

H τραγωδία από την πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει τέλος στην Ισπανία, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Μαδρίτης,  αλλά μια γραφική πόλη στα νότια της χώρας έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση αφού κατάφερε μέχρι στιγμής να αποκρούσει την επέλαση της Covid-19.

H πόλη-οχυρό Ζαχάρα ντε λα Σιέρα της Ισπανίας έχει συνηθίσει να αποκρούει τους εχθρούς. Στα χρόνια του μεσαίωνα, Μαυριτανοί και Χριστιανοί έδωσαν σκληρές μάχες για την πόλη, που πολύ αργότερα, το 1812, κατακτήθηκε από τους Γάλλους. Αλλά με την πλεονεκτική,  οχυρωματική της θέση στην καρδιά της Ανδαλουσίας μπήκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την ώρα που η Ισπανία θρηνεί 10.000 θύματα από τον κορωνοϊό (σχεδόν χίλια το τελευταίο 24ωρο).

Στις 14 Μαρτίου, κι όταν η επιδημία άπλωνε τα πλοκάμια της στην Ισπανία, η Ζαχάρα ντε λα Σιέρα αποκλείστηκε από τον έξω κόσμο με απόφαση του 40χρονου δημάρχου Σαντιάγο Γκαλβάν, που έκλεισε τις τέσσερις από τις πέντε εισόδους της κωμόπολης, την ίδια μέρα που η κυβέρνηση στη Μαδρίτη κήρυττε τη χώρα σε «κατάσταση συναγερμού». Έκτοτε, κι ενώ στην Ισπανία καταγράφηκαν πάνω από 100.000 κρούσματα, σύμφωνα με στοιχεία του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, στη Ζαχάρα των 1.400 κατοίκων ούτε ένα! «Πέρασαν πάνω από δύο εβδομάδες και νομίζω ότι είναι ένα καλό σημάδι», δήλωσε ο δήμαρχος στο CNN.
Τα μέτρα που έλαβε ο Γκαλβάν απολαμβάνουν, όμως, της στήριξης των κατοίκων της πόλης και ειδικά των ηλικιωμένων, αφού οι άνω των 65 αποτελούν εκεί σχεδόν το ένα τέταρτο του πληθυσμού της και πάνω από 30 φιλοξενούνται σε οίκο ευγηρίας. Την ίδια ώρα γειτονικές κωμοπόλεις και χωριά έχουν καταγράψει όχι μόνον κρούσματα αλλά και νεκρούς από την Covid-19, που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

Μπλόκα και στους τουρίστες για τον κορωνοϊό

Γαντζωμένη σε μια λοφοπλαγιά και σε απόσταση μιας ώρας με το αυτοκίνητο από τη Σεβίλλη η  Ζαχάρα ντε λα Σιέρα με τα γραφικά στενοσόκακα, τα λευκά σπίτια και τα  μεσαιωνικά τείχη αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τουρίστες από όλο τον κόσμο. Αλλά από τη μέρα που εφαρμόστηκαν τα αυστηρά μέτρα στην Ισπανία, αναγκάστηκε να διώξει Γάλλους και Γερμανούς επισκέπτες, που είχαν φθάσει εκεί.
Τη μοναδική πρόσβαση στην κωμόπολη φρουρεί ένας αστυνομικός, ενώ δύο άνδρες με ειδικές στολές πλένουν τα διερχόμενα οχήματα με ένα μείγμα χλωρίνης και νερού, ενώ τα ΙΧ περνούν κι από ένα λάκκο με απολυμαντικό για να μη μεταφέρουν τα ελαστικά τους τον ιό. Ο δήμαρχος παραδέχεται ότι τα μέτρα αυτά μπορεί να είναι αποτελεσματικά σε ποσοστό 20% με 80% , αλλά πέραν τούτου καθησυχάζουν και τους ντόπιους. «Καταφέραμε να δώσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας στους γείτονές μας, αφού ξέρουν ότι δεν περνά “άγνωστο” αυτοκίνητο που να μην έχει απολυμανθεί».

Μέτρα απολύμανσης και διανομή τροφίμων και φαρμάκων κατ’ οίκον
Ανάλογα προληπτικά μέτρα λαμβάνονται και εντός των τειχών της Ζαχάρα ντε λα Σιέρα, αφού κάθε Δευτέρα και Πέμπτη  το απόγευμα μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων απολυμαίνει δρόμους, πλατείες και τους εξωτερικούς τοίχους των σπιτιών. Την ίδια ώρα τοπική επιχείρηση πληρώνει δύο γυναίκες για να μοιράζουν επί 11 ώρες την ημέρα τρόφιμα και φάρμακα στα νοικοκυριά, ώστε να μειωθεί ο αριθμός εκείνων που κυκλοφορούν έξω, ειδικά των πλέων ευάλωτων στο φονικό κορωνοϊό.

Αλλά πέρα απ’ αυτά η τοπική ένωση γυναικών φροντίζει και τους ηλικιωμένους που αδυνατούν να μαγειρέψουν, αφήνοντας φαγητά στο κατώφλι τους, ενώ ο δήμος επιστράτευσε και δύο αυτοκίνητα με φώτα και μουσική, για να βγαίνουν τα παιδιά στα μπαλκόνια και να ξεσκάνε. Παράλληλα υπάρχει πρόνοια και για τις οικονομικές δυσχέρειες των κατοίκων που λειτουργούν μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους με το δήμο να καλύπτει τους λογαριασμούς ηλεκτροδότησης και ύδρευσης καθώς και τους φόρους όσο η Ισπανία παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού. Σε αντίθετη περίπτωση τα εστιατόρια και τα μπαρ της κωμόπολης – 19 τον αριθμό – θα είχαν πέσει στα βράχια. «Θα χρειαστούμε ένα είδος οικονομικού πνεύμονα αν συνεχιστεί αυτό», λέει ο δήμαρχος προσβλέποντας σε οικονομική ενίσχυση από την κυβέρνηση στη Μαδρίτη κι ευελπιστώντας μαζί με τους συμπολίτες του ότι η Ζαχάρα ντε λα Σιέρα θα αντέξει, όπως και στο μακραίωνο παρελθόν της, άλλη μια πολιορκία

 

***

Παραδείγματα- θηλιές στο λαιμού του Κούλη,  Τσίπρα και μαφιόζων του ελληνικού τύπου.