ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ!

ΣΦΑΓΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΧΑΜΑΣ. 

1. Το Charlie Hebdo 

Kάτω από την είδηση «Το Ισραήλ κόβει το νερό στη Λωρίδα της Γάζας», ένας εκπρόσωπος της Χαμάς δεν βρίσκει νερό στη βρύση για να πλύνει τα αιματοβαμμένα χέρια του από το μακελειό που διέπραξε η οργάνωση στο Ισραή και  αναρωτιέται, υποκριτικά, για το κόψιμο του νερού: «Μα ως πού θα φτάσει αυτή η βαρβαρότητα;»

Image

 

 

2. α. Νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό έξω απ’ την ισραηλινή πρεσβεία

συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων

 

 

β. Τι είπε ότι έδειξε ο Νετανιάχου και τι είδε ο Μπλίνκεν

efsyn

3. Μέση Ανατολή: Πόλεμος προπαγάνδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Οι φωτογραφίες με τα καμένα μωρά και η τεχνητή νοημοσύνη

Documento

***

Ναι”. Είναι ανάλγητοι δολοφόνοι, απάνθρωποι τρομοκράτες, βάρβαροι.  Το ISIS της Γάζας δε διέπραξε  εγκλήματα καθοσίωσης μόνο. Δεν υποβίβασε την έννοια  ΄Ανθρωπος σε εκείνη του κτήνους.

Καταδίκασε  και  τους ίδιους τους Παλαιστίνιους σε θάνατο. ΄Εθαψε  τα δίκια ενός ολόκληρου  λαού, που κι αυτός,  χωρίς “ναι, μεν, αλλά”, δικαιούται  και χωράει να ζήσει  δίπλα  στους Ισραηλινούς με ασφάλεια και ειρήνη.

Σήμερα, όμως, είναι η ημέρα των Εβραίων.  Θρηνούμε  μαζί  τα θύματα,  καταριόμαστε  τους θύτες και ζητάμε την παραδειγματική τους τιμωρία.

΄Ολα τα άλλα που θα μας πουν οι ισαποστάκηδες, (πρβλ efsyn και    Documento), όπως έκαναν και οι πουτινιστές στο άλλο έγκλημα  στην Ουκρανία), είναι παραπέτασμα  καπνού. Κρύβει  η  βάρβαρη ,  διεστραμμένη ψυχή    που πάει να καλυφτεί πίσω από ανίερους  συμψηφισμούς και  ανιστόρητες  παραλλαγές της αλήθειας.