“Τατιάνες” και “Κουζουλοί” από το εμπορικό Γκεμπελιστάν. Και θρασύτατα προκλητικοί και ατιμώρητοι!

1. Κως: «Όλοι με έλεγαν δολοφόνο» -Ξεσπά ανακουφισμένος ο άντρας που μπήκε άδικα στη φυλακή

Ξεσπά ο 54χρονος Γιάννης που πέρασε άδικα 8 χρόνια στη ...

Ανατροπή δικαίωσης φέρεται πως συνέβη στην υπόθεση δολοφονίας της 43χρονης μητέρας τριών παιδιών στην Κω το 2014, καθώς, σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο δράστης συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα, για το οποίο είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως ο σύντροφός της.

Τα νέα στοιχεία, που οδήγησαν στην ανατροπή για την υπόθεση της δολοφονίας της 43χρονης μητέρας στην Κω, δημοσιεύθηκαν από την εφημερίδα «Δημοκρατική», όπου αναφέρεται πως ο δράστης, πακιστανικής καταγωγής, συνελήφθη τον Ιούλιο τυχαία στη Γερμανία και, όπως προέκυψε από το παλμικό του αποτύπωμα, ήταν ο δολοφόνος της 43χρονης, κάτι που ομολόγησε και ο ίδιος.

Ο 54χρονος Αλβανός μίλησε στην τηλεόραση του ALPHA και ξέσπασε για την περιπέτεια που πέρασε, ωστόσο συνελήφθη στη Γερμανία ο πραγματικός δολοφόνος, ο οποίος ήταν ένας Πακιστανός.

«Επέστρεψα στο ίδιο εργοστάσιο που δούλευα», πρόσθεσε συγκινημένος ο 54χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε υποστεί και καρδιακά προβλήματα ενώ βρισκόταν στη φυλακή.

video:

https://www.iefimerida.gr/ellada/kos-mpike-adika-fylaki-me-elegan-dolofono

 

2. Ιατροδικαστής: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδέχεται να πεθάνει σε 3 χρόνια -Συνδέει με κληρονομική νόσο τον θάνατο των παιδιών

 

pispirigkoy

 

****

Lifestyle:

Η Αγγελική Νικολούλη σε μεγάλα κέφια. Το βαρύ ζεϊμπέκικο και τα επικά σχόλια στα social

aggeliki-nikolouli

Mε έναν ξεχωριστό τρόπο θέλησε να γιορτάσει την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η Αγγελική Νικολούλη η οποία βρέθηκε με φίλους σε μουσικό μεζεδοπωλείο με την παρέα της για να διασκεδάσει.

Τατιάνα Στεφανίδου: Οργή στο Twitter με όσα είπε για το ναυάγιο στην Πύλο – “Αν πάθει κάποιος κάτι, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο;”

Η Τατιάνα Στεφανίδου πίνει τον πρωινό της καφέ σε σκάφος

“Η Τατιάνα Στεφανίδου πίνει τον πρωινό της καφέ στο σκάφος”

Ανθρωποφαγία χωρίς έλεος. Τον κατακρεούργησε  τον ανθρωπάκο παραπάνω  η συμμορία  του  εμπορικού Γκεμπελιστάν .  Είναι οι ηθικοί αυτουργοί.   Εκείνοι που έδωσαν γραμμή σε δικαστές κι ενόρκους   να τον κρίνουν ένοχο, αφού το δικό τους δικαστήριο έβγαλε την απόφασή του πως είναι ένοχος.  Αλλιώς, αν διαφοροποιηθούν ….φίδι που τους έφαγε!  Το πραγματικό δικαστήριο στην Ελλάδα δεν είναι το συστημικό, αλλά εκείνο  της Τατιάνας ,της Νικολούλη (ς) και του …Κουζουλού.

Αλλά,  μόνο κουζουλά  δεν είναι όλα αυτά, που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα.   Να δικάζεις εξωθεσμικά από τις οθόνες και τα μικρόφωνα, να επηρεάζεις  τη δικαιοσύνη, να  ασελγείς στο τεκμήριο αθωότητας, να  παίζεις με τη ζωή και την ελευθερία ενός αθώου. Και όλα αυτά,   θυσία στο …Μαμωνά. Το χρήμα! Πολύ ή λίγο, να φτιάξεις βίλες στη Χαλκίδα και να αγοράσεις σκάφος.΄Η , απλώς  να τη  βγάζεις.  Είναι το ΜΟΝΟ  ζητούμενο.

΄Εχουν καταστρέψει κόσμο και κοσμάκη. Και   δε λογοδοτούν σε κανένα. Συνεχίζουν ατιμώρητοι και προκλητικοί να ξεσκίζουν κόσμο.    Ως εξουσία το παίζουν και …μούρες! Υπεράνω των υπολοίπων. Σου κουνάνε στα μούτρα την ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ (Θου, Κύριε!), έτσι και τους πεις με ποια ιδιότητα και αρμοδιότητα δικάζεις,    βγάζεις αποφάσεις και   ετυμηγορίες;

Και ουδείς τόλμησε να τους ξεδοντιάσει. Μιλάμε για καραμπινάτη  παραβατικότητα, παρανομία ολκής. Και χρόνιες.   Στην Αμερική     θα έπαιρναν σειρά για τα σίδερα όλοι τούτοι.  Οι  βίλες  και τα πολυτελή τους σκάφη δε θα φτάνανε ούτε κατά διάνοια    να αποζημιώνουν τα θύματά τους.

Είναι  εχθροί  του Τύπου ,της ενημέρωσης ,της είδησης, της  κριτικής.  Πρόκειται για  συνταγματικές εκτροπές. Δεν είναι απλά πταίσματα.

Μάρτυρας ο κόσμος. Κανένας δεν τους πάει.  Ρωτήστε έναν τυχαία στο δρόμο να σας πει τη γνώμη του για αυτή τη φάρα. -Μια σιχασιά θα σου απαντήσουν, σκουπδιαριό, χαβούζα.  Ο καλύτερος από δαύτους, έχει σκοτώσει τη μάνα του. Οι ίδιοι το παραδέχονται. Είναι η ατάκα τους, το σήμα κατατεθέν τους.

Στέλνουν κόσμο στη φυλακή, σπιλώνουν υπολήψεις, αρρωσταίνουν ανθρώπους χωρίς  δισταγμό ή συνειδησιακό πρόβλημα. Και  δεν είναι μόνο ένας και δυο οι παθόντες.  Ο  δυστυχής παραπάνω είχε τύχη βουνό.  Αλλιώς ,θα σάπιζε στη φυλακή με τα  ισόβια.  ΄Όμως, δεν έχασε!  Πήγε να …συνεντευξιαστεί ,  πού; Στην Τατιάνα  που τον οδήγησε  στη φυλακή!  Αντί να  ξαπλώσει έξω από το βοθροκάναλο που έχει την έδρα του το τηλεοπτικό της δικαστήριο  σε συμβολική απεργία πείνας και να της πάρει δικαστικά  ό, τι απόκτησε ,  πατώντας  πάνω στο  πτώμα του   ,  πήγε να της δώσει άλλοθι και τηλεθέαση.  Ασυγχώρητο σφάλμα, ολόκληρο  δικό του τούτη τη φορά

Εκατοντάδες όμοιες  οι περιπτώσεις. Κατασκευάζουν ενόχους για  να πουλάνε στις  σκουπιδοεκπομπές τους σε πρωινο-μεσημερο-βραδυνάδικα την πραμάτεια τους . Κάθονται προκλητικά στους καναπέδες τους     με την άνεση   της ατιμωρησίας,  να δικάζουν.

Η Πισπιρίγκου, ένα ακόμα από τα τραγικά  θύματά τους.  Το δράμα της ακόμα βρίσκεται  σε εξέλιξη. Δεν την έφταναν οι θάνατοι των παιδιών της, τη σκότωσε   χίλιες  φορές ακόμα , το αληταριό του εμπορικού Γκεμπελιστάν.  Κι αν αθωωθεί, είναι πια αργά και για την ίδια. Το μεγάλο κακό, της το έκαναν.΄Αρρωστη.  Τώρα πια είναι η σκιά του εαυτού της.

Δε θα κουραστούμε να αναφερόμαστε ξανά και ξανά στο ζήτημα της κατασκευής ενόχων  από μια συμμορία αναίσθητων που έκαναν  τον αριβισμό και τη χρησιμοθηρία  επάγγελμα. ΄Όλα τα άλλα, και τα φέικ νιους και η  κομματική προπαγάνδα και οι πέτσινες δημοσκοπήσεις, έχουν σειρά,  ως εγκλήματα μετά από το μέγα ανοσιούργημα να ασελγείς πάνω στο τεκμήριο αθωότητας κάποιου ,  αφού πρώτα τον  κατασκεύασες  ένοχο, τον δίκασες   και τον καταδίκασες.

Δεν καθαρίζει εύκολα αυτή η κόπρος του Αυγεία,  γιατί είναι από τις πιο βρώμικες. Και έγινε πια  βουνό, όλα αυτά τα χρόνια. Δεν πρόκειται  να υπάρξει  κάθαρση, αν δεν τιμωρηθούν αυστηρά όσες «Τατιάνες» μετέτρεψαν σε μαγαζιά ,βιομηχανίες και όζοντα πτωμαϊνης  πρωινάδικα,  τον Τύπο.  ΄Οσοι βίασαν το σώμα της πραγματικής δημοσιογραφίας. Εκείνοι που κατάντησαν όνειδος όλο τον κλάδο, που το κράτος δικαίου τον  θέλει κριτή  και φύλακά του.

Δυστυχώς στη χώρα μας, ούτε με το φανάρι ως ο  Διογένης δεν μπορείς να πέσεις σε συνειδητοποιημένο και καθαρό  δημοσιογράφο, που θα τολμήσει να αποστασιοποιηθεί  από αυτή την κόπρο της συντεχνίας.  Να την καταγγείλει για τα μεγάλα εγκλήματά της  και να ξεκινήσει ως άλλος  Ηρακλής να την εξαφανίσει.

 Θα είναι το σπουδαιότερο έργο που πέτυχε ποτέ ΄Ελληνας στη σύγχρονη  Ιστορία της Ελλάδας. Θα είναι πιο χρυσό το δικό του  όνομα από όλα  τα άλλα  με τα ίδια μετάλλια.

΄Ακούει κανείς; Αν ναι,  έχει, όμως ,  και  τα κότσια ;