ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ… ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ !

 

 Οχι, όχι.  Το παρακάτω δεν είναι κείμενο που αναδύθηκε από  τα ιστολαγούμια της Ακροδεξιάς. Είναι…  γνήσιας μπόχας   από τον υπόνομο του ,πλην των άλλων και εθνικιστικού ιστότοπου της εφημερίδας Συντακτών.  Τύφλα να έχουν ο Βερόπουλος και ο Κασιδιάρης με τους Σπαρτιάτες του!

Δυο ερωτήματα  (και δεν περιμένουμε απάντηση από τους νεοπατριωταράδες της Εφσυν):
 Δηλαδή, δεν είναι ιστορική η νίκη του Κεμάλ και μάλιστα με τη συνδρομή της Σταλινικής Ρωσίας  κατά των   ελληνικών στρατευμάτων εισβολής    στη Μικρά Ασία;
 Καλώς  το ΝΑΤΟ και οι κυβερνήσεις του πλανήτη συγχαίρουν  τους ΄Ελληνες κάθε 25 Μάρτη για την εθνική τους γιορτή και κακώς την 30η Αυγούστου για την αντίστοιχη των Τούρκων;
Μην το ξαναλέμε. “Ο πατριωτισμός είναι η καβάτζα των απατεώνων”, Το είπε  προδήλως σοφά ο Εγγλέζος διανοητής για  τους πατριωταράδες κάθε συνομοταξίας. 

Νέα πρόκληση ΝΑΤΟ υπέρ Τουρκίας, καθησυχάζει με διαρροές το ΥΠΕΞ

Στον ύπνο πιάστηκε το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με νέα προκλητική ανακοίνωση του ΝΑΤΟ που συγχαίρει την Τουρκία για νίκη της σε μάχη επί του ελληνικού στρατού στο Μικρασιατικό Μέτωπο.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην Τουρκία για τη φιλοξενία μας αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Από την ένταξή της στο ΝΑΤΟ το 1952, η Τουρκία έχει λάβει μέρος σε πολλές επιχειρήσεις και ασκήσεις και οι στρατιώτες της έχουν πάντα επιδείξει μεγάλο επαγγελματισμό και αποφασιστικότητα. Η Τουρκία και το ΝΑΤΟ είναι ισχυρότεροι και ασφαλέστεροι μαζί», αναφέρει το μήνυμα της διοίκησης του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη.

Το θέμα ανέδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του, στην οποία επισημαίνει ότι «για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Στρατηγείο χερσαίων δυνάμεων του ΝΑΤΟ που εδρεύει στη Σμύρνη, επανέλαβε το ίδιο ατόπημα» και ότι πρόκειται για «ένα δις εξαμαρτείν που αποδεικνύει τις επιπτώσεις της λογικής του πιστού και δεδομένου συμμάχου που ακολουθεί η κυβέρνηση της ΝΔ στην εξωτερική πολιτική».