“ΧΑΡΑΚΙΡΙ” ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΑΝ ΔΕ ΒΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ- ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ !

1. Πενταμελής   οικογένεια στο Ισραήλ που βρήκαν τραγικό θάνατο από τους Τζιχαντιστές   της Χαμάς 

-Σκότωναν αδιακρίτως ανθρώπους  σε συναυλία κοντά στη γραμμή της Γάζας.

-Απήγαγαν μωρά και ηλικιωμένους -Ούρλιαζαν «μην μας σκοτώνετε”.
-Μια άλλη γυναίκα   απήχθη μαζί με τον άντρα της, τους γιους τους Άριελ, 3 ετών, και τον Κφιρ, 9 μηνών, και τους ηλικιωμένους γονείς της.

-Μια μητέρα αγνοείται επίσης. Η Άντι Βιτάλ Καπλόν απήχθη από τους Τζιχαντιστές  κοντά στη Γάζα μαζί με την 4χρονη κόρη της και τον μόλις 6 μηνών γιο της.  «Τα δύο κοριτσάκια μου, είναι μόνο μωρά, δεν είναι καν πέντε και τριών ετών. Δεν ξέρω με ποιους όρους είναι αιχμάλωτες. Δεν ξέρω τι τους συνέβη», ανέφερε. ο παππούς τους.

-Η 34χρονη Ντορόν Άσερ Κατζ με τα παιδιά και τον σύζυγό της θύματα της μανιασμένης επίθεσης των δολοφόνων της Χαμάς.
-Άρπαξαν 10χρονο . Θύματα απαγωγής των τρομοκρατών  έπεσαν και ο πατέρας και η 16χρονη αδελφή του.

-Η 84χρονη Ντίτζα Χέιμαν και  η 85χρονη Γιάφα Αντάρ  συγκαταλέγονται επίσης στα θύματα των ομαδικών απαγωγών.

 

Η ισραηλινή οικογένεια Κεντέμ φέρεται να βρήκε φρικτό θάνατο από τους τρομοκράτες της Χαμάς

Ισραήλ, ζευγάρι, διδύμα παιδιά

 Ζευγάρι έκρυψε σε καταφύγιο και έσωσε τα 10 μηνών δίδυμα παιδιά του, πριν τους εκτελέσει η Χαμάς

 

 

2. ηχητικό  μήνυμα  του   Μοχάμεντ Ντέιφ, διοικητή της στρατιωτικής πτέρυγας της παλαιστινιακής   ομάδας  των Τζιχαντιστών Χαμάς και εγκέφαλο της εισβολής στο Ισραήλ.

“Η φωνή στην ηχογράφηση είναι ήρεμη και ακριβής καθώς έδινε ένα μήνυμα φρίκης”, αναφέρει  η Daily Mail.  “Η φωνή διέταξε εκατοντάδες τρομοκράτες της Χαμάς πίσω από τα σύνορα να εξαπολύσουν τηςν αιμοδιψή επίθεση στο Ισραήλ στην οποία σύμφωνα με τον απολογισμό μέχρι στιγμής σφαγιάστηκαν πάνω από 700 Ισραηλινοί”.

 

Ισραήλ, Μοχάμεντ Ντείφ

Το ηχητικό μήνυμα: «Αποφασίσαμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό με τη βοήθεια του Θεού, έτσι ώστε ο εχθρός να καταλάβει ότι ο καιρός που προκαλούσε καταστροφές χωρίς να λογοδοτήσει έχει τελειώσει. Ανακοινώνουμε την έναρξη της επιχείρησης Πλημμύρα του Αλ Ακσά», ανέφερε η ηχογράφηση το Σάββατο «Ανακοινώνουμε επίσης με τη βοήθεια και τη δύναμη του Θεού ότι το πρώτο χτύπημα της επιχείρησης Πλημμύρα του Αλ Ακσά στόχευσε τοποθεσίες του εχθρού, τα αεροδρόμια και τις στρατιωτικές οχυρώσεις του κατά τα πρώτα 20 λεπτά, και εκτοξεύτηκαν περισσότερες από 5.000 ρουκέτες και πυραύλους».

«Αυτή είναι η μέρα της μεγαλύτερης μάχης για τον τερματισμό της τελευταίας κατοχής στη γη», είπε ο Ντέιφ, ο οποίος βρίσκεται πίσω από μια εκστρατεία δεκαετιών κατά του εβραϊκού κράτους, ανακοινώνοντας την έναρξη της επιχείρησης σε μια εκπομπή στα μέσα ενημέρωσης της Χαμάς και καλώντας τους Παλαιστίνιους παντού να πολεμήσουν.

 

3. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπέρ της Παλαιστίνης στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα!

διαδήλωση έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

ΠΟΣΟ ΠΙΑ  ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΤΗΝΗ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΕΙΣΑΣΤΕ , ΚΡΕΤΙΝΟΙ  ΜΟΥ;

 

****

Βοά η υφήλιος!   Με τις μαρτυρίες  που έρχονται στο φως καθημερινά  από τα πρωτοφανή για την εποχή μας   σε βαρβαρότητα  εγκλήματα της Χαμάς, οι  Τζιχαντιστές  του ISIS μοιάζουν πια … ερασιτέχνες δολοφόνοι μπροστά τους.

Μανάδες με μωρά στην αγκαλιά αρπάζονται  με διεστραμμένη βιαιότητα  και σύρονται στην αιχμαλωσία και το μαρτύριο. Νεαρές κοπέλες βιάζονται πάνω στα πτώματα των συντρόφων τους.  ΄Ανθρωποι κάθε ηλικίας  πυροβολούνται    πισώπλατα. Πτώματα  και μέλη διασκορπισμένα  σε  δρόμους και χωράφια.  ΄Αμαχος πληθυσμός,  καθημερινοί  άνθρωποι, χωρίς διάκριση, έρμαια στη μανία και τη διαστροφή φανατικών και  τυφλωμένων ,  ακραίων Ισλαμιστών.  Εγκλήματα πολέμου από τα  πλέον ειδεχθή και ανήκουστα.

Και στην Ελλάδα,  100 άρρωστα , παρανοϊκά άτομα , μαζεύονται έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία για συμπαράσταση στα αιμοβόρα τέρατα,  τους  Τζιχαντιστές  της Χαμάς!  Τέτοια παράκρουση και κτηνωδία! Να πανηγυρίζεις γιατί  απάγονται και βασανίζονται   μωρά παιδιά και  δολοφονούνται  εν ψυχρώ  και στο σωρό αθώοι άνθρωποι.

Σήμερα, είμαστε για άλλη μια φορά Εβραίοι.  ΄Οπως ήμαστε και Παλαιστίνιοι, όταν επίσης οι Ισραηλινές  βόμβες έπεφταν στα κεφάλια παιδιών στους καταυλισμούς της  βαρβαρότητας. Δεν κάνουμε συμψηφισμό, ούτε διακρίσεις. Το αίμα είναι πάντα και  σε  όλους , «κόκκινο». Και  όταν χύνεται αθώο και   μάλιστα παιδικό αίμα, δεν υπάρχουν  δολοφονίες  δικαιολογημένες- αποχαρακτηρισμένες ως …πατριωτικές   και «στρατιώτες»  εγκληματίες   εξιλεωμένοι.

΄

‘Ομως, οφείλουμε να  επισημάνουμε τούτο:  Να προσέχει το Ισραήλ.  Μην  κάνει το ίδιο   έγκλημα με τους τρομοκράτες της Χαμάς.  Σήμερα είναι το θύμα.  Θα ήταν ιστορικό λάθος  να  γίνει  θύτης. Μακριά από εκτελέσεις άμαχου πληθυσμού. Συλλάβετε τους Τζιχαντιστές  και … βγάλτε τους ένα- ένα  τα δόντια, αν μπορείτε. Θα σας  δώσει εύσημα ο λογικός κόσμος.

Σταθείτε μακριά, όμως από  παιδιά και  άμαχους, τα συνήθη θύματα. Οι Παλαιστίνιοι, εξαιτίας της αφροσύνης και της διαστροφής των  ομοφύλων τους τρομοκρατών ,  έκαναν χαρακίρι για τα επόμενα 50 χρόνια. Κι ακόμα, ως αυτή την ώρα, δεν βγήκαν οι “επίσημες αρχές” να καταδικάσουν  αυτό το ανοσιούργημα. Και όχι μόνο.  Δείχνουν να το επικροτούν ,αν δεν συμφώνησαν  ή  το προκάλεσαν οι ίδιοι.

Αν επαναλάβετε τα ίδια, αν αύριο στις επιθέσεις  που ετοιμάζετε στη Γάζα και όπου αλλού, δούμε πάλι   φωτογραφίες εκτελεσμένων παιδιών και  αμάχων, τούτη  τη φορά από σας, θα είστε,  πέρα από άφρονες και κατάπτυστοι  εγκληματίες.  ΄Ιδιοι και χειρότεροι από τους δικούς σας θύτες. Τα τέρατα της Χαμάς. Μη  διαπράξετε αυτό το  έγκλημα .Μην αλλάξετε ρόλους. Θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Στην Ιστορία τα εγκλήματα  «πάθους» της «ανταπόδοσης»  από μίσος και εκδικητική μανία, είναι τα πλέον καταδικαστέα. Αλλά και  για το θύτη ολέθρια και μη αναστρέψιμα.

΄Εχετε σήμερα, οι Ισραηλινοί  την ευκαιρία να κερδίσετε την παγκόσμια συγκατάβαση και στήριξη, αν αφήσετε εκτεθειμένους τους δολοφόνους σας στη γενική και δίκαιη   κατακραγή.  Συλλάβετε,  δικάσετε και  καταδικάσετε σε βαριές ποινές τα τέρατα.   Μακριά, όμως,  τα χέρια από αμάχους. Ασυγχώρητα εγκλήματα και  ακριβοπληρωμένα  για τους δράστες !

Σύνεση, δικαιοσύνη,  ανθρωπιά!   ΄Οσα δεν έδειξαν σε σας τους Εβραίους άπειρες φορές στην Ιστορία οι θύτες σας. Κάνετε την ανατροπή!