΄Οταν η φασιστική αριστεροφροσύνη αυτοαναγορεύεται σε…Αριστερά των λαών!

Ποτάμι αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

«Δολοφόνοι» φώναξαν πάνω από 10.000 διαδηλωτές έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, μετά τη συναυλία στο Σύνταγμα

Πορεία

“Ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα από την Αθήνα, που συμμετέχει στο διεθνές κύμα αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη, η οποία στραγγαλίζεται και σφυροκοπάται ανελέητα από το Ισραήλ εδώ και σχεδόν έναν μήνα.

Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία, πραγματοποίησαν πορεία από το κέντρο της πόλης μέχρι την ισραηλινή πρεσβεία στο Ψυχικό, η οποία φυλάσσονταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμειςμ με κλούβες και διμοιρίες”.

****

Του  φασίστα, όταν το έχει μέσα του, κι ας βάζει κάθε τόσο  τη μουτσούνα του αντιφασίστα, θα του βγει. Με χίλιους τρόπους. Καληώρα ο…ΑντιΝαζί  Νέος Χίτλερ της Ρωσίας, Πούτιν. Εισέβαλε στην Ουκρανία και ισοπέδωσε τη χώρα για να εξολοθρεύσει τους… Ουκρανούς Ναζί!

Θα μας πείθανε κάποιοι   για την αγνότητα των προθέσεων και  συναισθημάτων τους  και την αγάπη τους στους λαούς, αν   στις 7 Οκτώβρη ,όταν η βαρβαρότητα  των Τζιχαντιστών της Χαμάς, έδειχνε το πραγματικό της πρόσωπο, που δεν είναι καθόλου…παλαιστινιακό, αλλά  ακροϊσλαμικό  ,  τους βλέπαμε και  έξω από την πρεσβεία της Παλαιστίνης να  διαδηλώνουν   κατά των  φονιάδων  παιδιών  και  αμάχων.

Δεν το κάνανε   ποτέ.    ΄Όμως… το ‘να παιδί καλό παιδί, τ’ άλλο γ@μώ τη μάνα του δε γίνεται,  Αλληλεγγύη  στους Παλαιστίνιους αλλά  όχι και στους Εβραίους,  έχει μέγα λάκκο η φάβα.  Τους  πρόλαβε ο Πλεύρης (υιός) ,ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης. Φασίστες σαν ελόγου τους  και τούτοι,   παλιότερα  με  “στολή”, σήμερα  χωρίς, γιατί έτσι επιτάσσει  η νέα τους πολιτική  μπίζνα . Τότε,   αγανακτούσαν  γιατί   “κρίμα που ο Χίτλερ δεν πρόφτασε να  ολοκληρώσει  το Ολοκαύτωμα”. Σήμερα, πέταξαν τους μαύρους χιτώνες τους και  πήγαν με τη μεριά  των  Εβραίων!

΄Ιδιοι   σαν  τους διαδηλωτές της αριστεροφροσύνης.  Συγκινούνται  (τάχα)  με την τραγωδία των  Εβραίων  στους  θαλάμους αερίων και  των κρεματορίων, αλλα τους αφήνει όχι  μόνο παγερά αδιάφορους η βαρβαρότητα της  Χαμάς, αλλά και  με προκλητικό θράσος επιχαίρουν .Και    καλά τους κάνανε!

Είναι   ανιστόρητοι, ως…μπαχαλάκηδες   και γηπεδοτραφείς. Η ιστορική  αλήθεια, είναι άλλη. Μια και ακόμα,  μεσούντος σε λίγα χρόνια και του 21 αιώνα, μιλάμε πάλι για έθνη, πατρίδες και ιδιοκτησιακά εδάφη.

Η γη, λοιπόν ,που κατοικούν σήμερα οι Εβραίοι,  ήταν παλαιόθεν δικιά τους, Υπήρξαν αυτόχθονες. Και δεν την εγκατέλειψαν εκουσίως. Τους έδιωξαν  κατά καιρούς, κακήν κακώς,  κατακτητές  διάφοροι  και σκληροί . Κι  έγιναν … οι γνωστοί Εβραίοι, διασκορπισμένοι στα πέρατα της οικουμένης.  Οι ΄Αραβες  ήρθαν αιώνες μετά  και  κατέλαβαν  της γη τους. ΄Οπως  με τον τόπο  των “Ελλήνων” της αρχαιότητας που την ανακατέλαβαν οι ΝεοΕλληνες από τους  Οθωμανούς κατακτητές .Και μάλιστα με σφαγές αλά Τριπολιτσάς, που η εθνική μας Ιστορία τις θεωρεί κατόρθωμα,  ηρωισμό και δίκαιο ξέσπασμα των Ραγιάδων  Τί δεν καταλαβαίνετε;

Βγείτε πρώτα  να  καταγγείλετε   τα σύνορα και τους εθνικούς  αυτοπροσδιορισμούς των λαών   και ζητήστε την κατάργηση των συνόρων.   Σηκώστε πανό  έξω από την Παλαιστινιακή πρεσβεία για την εγκληματική πρόταση της τότε θρησκευτικής παλαιστινιακής  ηγεσίας  στο Χίτλερ να εξοντώσει τα «μιάσματα» τους Εβραίους και μετά  εκφράστε  τον  πόνο σας  για την  ομηρία 2 εκατομμυρίων  Παλαιστινίων στη στενή  λωρίδα της Γάζας.

Τίς ήρξατο  χειρών αδίκων;  Πώς μπορείτε να μιλάτε για αναλογίες σε νούμερα και βαρβαρότητα των  εκατομμυρίων  Εβραίων στην κόλαση  των στρατοπέδων που τους   πέταξε ο Χίτλερ με τις ευλογίες και τις ευχές παππούδων και πατεράδων των σημερινών Παλαιστινίων;  Μπορεί  να συμψηφιστούν   εγκλήματα αιώνων κατά μιας φυλής, που έζησε τραγωδίες , όσες κανένας λαός,  επειδή, πλην των άλλων, …σταύρωσαν και  το Χριστό;

Πού ήταν οι Αμερικανοί, οι Ρώσοι, η άλλη Ευρώπη , όταν οι Ναζί έκαναν πράξη τη χειρότερη γενοκτονία από καταβολής κόσμου;      ΟΛΟΙ ήξεραν τί γινόταν σε κείνα τα κολαστήρια,  Πότε βγήκατε να ζητήσετε  ευθύνες για το μέγα εκείνο ανοσιούργημα  της  ηθικής αυτουργίας όλης της ανθρωπότητας στο Ολοκαύτωμα της Εβραϊκής φυλής;

Επαναλαμβάνουμε. Δεν πείθετε κανέναν.  Σε καμιά περίοδο της Ιστορίας  ο φασίστας σε όποιο όνομα κι αν άκουγε  δεν μπόρεσε να ξεγελάσει την Ιστορία, που ξέρει πάντα να αποδίδει    «τα του Καίσαρος των  Καίσαρι.

Ναι , λέει η Ιστορία.  Διαπράττουν εγκληματικό λάθος οι Ισραηλινοί   που έχουν εγκλωβίσει  τόσα χρόνια, έναν ολόκληρο λαό σε  μια στενή λωρίδα  γης. Και κάθε έμφρων ,συνετός και με   συνείδηση καθαρή  στη ζυγαριά της Φύσης,      ζητάει εδώ και τώρα να ζήσουν οι δυο λαοί δίπλα  με ειρήνη και κατανόηση.

Ναι λέει,  όμως,  και στην καταδίκη των πρόσφατων  εγκλημάτων της Χαμάς . Συμψηφισμούς η Ιστορία δεν κάνει.  1, 10  παιδιά νεκρά ,είναι το  ίδιο αποτρόπαιο  όσο και τα 50 . Αν φτάσουμε να υπολογίζουμε τις ζωές  σε ποσότητες… απωλειών  διαπράττουμε ΄Υβρη.    Μόνο οι ηγεμόνες, οι στρατηγοί και οι   σκοτεινές συνειδήσεις  κάνουν…ταμείο με τέτοιους υπολογισμούς.

Ας το ξαναγράψουμε  για να γίνει αντιληπτό (από τους ίδιους αποκλείεται)  από όσους είναι ακόμα μπερδεμένοι . “Το ράσο δεν κάνει τον παππά».  Του  φασίστα, όταν το έχει μέσα του, κι ας βάζει κάθε τόσο  τη μουτσούνα του αντιφασίστα, θα του βγει. Με  χίλιους τρόπους. ΄Οπως, ακριβώς , τους  βγήκε στις κραυγές  “Δολοφόνοι”,  έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ. ΄Οχι, όμως.  και της Παλαιστίνης.

«