αβρααμ εγεννησεν τον ισαακ ισαακ δε εγεννησεν τον ιακωβ…. αραμ δε εγεννησεν τον αμιναδαβ…σαλμων δε εγεννησεν τον βοοζ εκ της ραχαβ και… πάει λέγοντας!

ΗΠΑ: Σάλος με την προτροπή Τραμπ στον Πούτιν να εισβάλει σε σύμμαχες χώρες του ΝΑΤΟ

ΗΠΑ: Σάλος με την προτροπή Τραμπ στη Ρωσία να εισβάλει σε σύμμαχες χώρες του ΝΑΤΟ

 

 

Αυτό σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί: Ο Πούτιν γυμνάζεται και ο ...

Πούτιν: Εγκωμιαζει Τραμπ και Μπους . Η δίωξη Τραμπ μαρτυρά τη σήψη στις ΗΠΑ

 

****

Εν αρχή  ην ο  Ρώσος  δικτάτορας  Πούτιν, κολλητός με τον Κινέζο δικτάτορα, τον Ιρανό ,τον  Σύρο , το ΒορειοΚορεάτη και πολλά άλλα ίδια  τέρατα   που τους πηδάμε και πάμε παρακάτω για οικονομία χρονο-χώρου.

Συμπαθεί, ομοίως , ο Πούτιν  και εγκωμιάζει όποιο  ακριοδεξιό απόβαρασμα κυκλοφορεί στην οικουμένη. Όπως : Τραμπ, Μπους, Μπολσονάρου, ΄Ορμπαν, Ερντογάν, Βούτσιτς, Λεπέν (πηδάμε, ωσαύτως κι άλλους,  επειδή και τούτος ο κατάλογος είναι μακρύς).

Μέχρι εδώ όλα φαίνονται καθαρά ,ξάστερα και λογικά   μια και η αρχαία ελληνική αγχίνοια έχει και σε αυτή την περίπτωση   έτοιμη τη γνωστή ατάκα της  «όμοιος ομοίω, αεί πελάζει».

Από εδώ και μετά ,όμως, τα πράγματα μπερδεύονται από λίγο ως πολύ, μέχρι που φτάνουν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι να έχουν…μπερδέψει εντελώς τους μηρούς τους .  Συγκεκριμένα:

Ο Μακρόν, Ο Μητσοτάκης, ο Σούνακ, η Μελόνι, είναι …παρενθετικοί  (ακρο)Δεξιοί, αλλά (όλα κι όλα)  είναι …αντιπουτινιστές και αντιτραμπικοί.

΄Ιδια και όμοια , να πάμε και πιο χαμηλά και στα εντελώς δικά μας:

Κουτσούμπας  μισεί Τράμπ ,  που τον  αγαπά ο Πούτιν, που  τον  συμπαθεί ο Κουτσούμπας,  που μισεί το ΝΑΤΟ, αλλά και το Μιχαλολιάκο, που αγαπά τον Πούτιν, που πολεμάει  το Ζελένσκι (ως ,πλην των άλλων και ΝεοΝαζί),  που τον σιχαίνεται  ο Κούλογλου, που μισεί τον Τραμπ, που τον αγαπά ο Πούτιν  ,που τον πάει η Ασλανίδου, που την καταβρίσκει  με τον Τρότσκι, που τον συμπαθούν οι Ρουβίκωνες, που χωνεύουν και δε χωνεύουν  τους Εβραίους, που  αδημονούν να τους εξαφανίσουν από προσώπου γης οι Φρουροί της Επανάστασης,  που σκοτώνουν  εφηβακια,  άμα δεν φορούν μαντήλα, που…    αζωρ  εγεννησεν  σαδωκ  και πάει λέγοντας!

Θα μας τρελάνουν οι θεότρελοι,  πάει δεν τη γλιτώνουμε. Εκτός κι αν μας σώσει ο ποντικός του Ντίλι ντίλι ντίλ.  Για πάρτε μια ανάσα.