ΑΗΔΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ …Α-ΚΑΛΛΙΚΕΛΑΔΟΣ!

 

Μήνυμα Αηδόνη σε Σαμαρά – Βενιζέλο: Μην θεωρείτε δεδομένη την ψήφο μου

«Δεν ανήκω σε καμία κυβερνητική πλειοψηφία, είμαι ανεξάρτητος βουλευτής», δηλώνει ο Χρήστος Αηδόνης, προειδοποιώντας το Μαξίμου και τη Χαριλάου Τρικούπη πως δεν πρέπει να θεωρούν δεδομένη την ψήφο του στην διαδικασία για την ανανέωση τηςεμπιστοσύνης της κυβέρνησης, που θα διεξαχθεί στη Βουλή την ερχόμενη βδομάδα.Ο κ. Αηδόνης, ο οποίος αποχωρώντας από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ «στρατεύτηκε» στον πολιτικό φορέα που είχε ιδρύσει ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά την επιστροφή του τελευταίου στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρείτο δεδομένο πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει και ο ίδιος στα παλιά του λημέρια… Προς το παρόν πάντως, ο ανεξάρτητος βουλευτής ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει πως έχει στρατηγική επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ και δηλώνει πως επιφυλάσσεται για την ψήφο του.

Αηδόνης, ΠΑΣΟΚ,aidonis, pasok

Είναι πράγματα που ακούγονται και δεν τα “χωρεί ανθρώπου νους”.΄Οπως, για παράδειγμα, πως η “τύχη” της κυβέρνησης εξαρτάται από έναν …φάλτσο Αηδόνη!

Ο γυμναστής από τη Δράμα, ελέω του γνωστού, επάρατου παλαιο- ανδρεϊκού συνδικαλισμού-εργατοπατερισμού και των αλήστου μνήμης κλαδικών ,αναδείχθη σε βουλευτή Δράμας.  Κι από τότε, ταλαιπωρεί με την παντελή έλλειψη  στοιχειώδους επάρκειας  και τα λοιπά καμώματά του και την περιφέρειά του αλλά και τη γενικότερη πολιτική ζωή της χώρας.