ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΕΣΑ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ , ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΙA

 

Ο Κούγιας δικηγόρος υπεράσπισης της Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδρασή της στο «θρίλερ» με τις ...

“Την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφασή της να την εκπροσωπήσει ως ο μοναδικός της δικηγόρος.

“Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο μόνος δικηγόρος, ο οποίος με εκπροσωπεί στις υποθέσεις είναι ο κύριος Αλέξιος Κούγιας και καταργώ κάθε άλλο δικηγόρο, ο οποίος μέχρι σήμερα με εκπροσωπούσε” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της 33χρονης.

Η ίδια έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροήν για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι εισαγγελείς που ερευνούσαν την υπόθεση είχαν στηρίξει τη νέα δίωξη κυρίως στην ιατροδικαστική έκθεση των Καρακούκη – Καλόγρια, ενώ επιβαρυντικά λειτούργησε το γεγονός ότι και οι δύο πράξεις έγιναν παρουσία της, συγκεκριμένη απ’ ότι φαίνεται μεθοδολογία στον τρόπο δράσης.

Υπενθυμίζεται ότι η κύρια ανάκριση για την υπόθεση της 9χρονης ολοκληρώθηκε πριν έναν μήνα με την απολογία της Πισπιρίγκου και για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την ανάληψη της υπόθεσης Πισπιρίγκου
Πριν από λίγη ώρα, και μετά από ενδελεχή μελέτη τής μέχρι τώρα σχηματισθείσης δικογραφίας, την οποία έκανα εκμεταλλευόμενος το χρόνο της αναρρώσεώς μου, μετά τη σοβαρότατη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα προ μηνός, αποδέχτηκα την έκκληση της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου και της οικογενείας της να αναλάβω αποκλειστικά και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μου την υπεράσπισή της.

Η αποκλειστική αιτία της αποδοχής ήταν η διαπίστωση από εμέ πρωτοφανών ιατροδικαστικών, παθολογοανατομικών, μαρτυρικών και αστυνομικών επιλογών.

Στην επί πενήντα χρόνια καθημερινή παρουσία μου στα ποινικά Δικαστήρια όλης της ελληνικής επικράτειας δεν συνάντησα ποτέ πάλι τόσες πρωτοφανείς αντιφατικές ιατροδικαστικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικές, αστυνομικές αντιφάσεις.

Με μία πρωτοφανή προανακριτική – αστυνομική προκατάληψη και «χωροφυλακιστική» προσέγγιση στοιχείων της δικογραφίας, καταργήθηκαν οι κορυφαίες επιστημονικές προσωπικότητες του Καθηγητού Παθολογοανατομίας του ΕΚΠΑ κου Αγαπητού και των κορυφαίων ελληνίδων Ιατροδικαστών κ.κ. Τσάκωνα και Τσιώλα”.

***

Μανώλης Αναγνωστάκης:  “Και πως να τον βρίσεις κάθαρμα, όταν έχει κάτσει. είκοσι χρόνια φυλακή…”! Και,  παραφράζοντας τον ποιητή:  “Πώς να  βρίσεις τώρα  τον Αλέξη Κούγια που τόλμησε κι ανάλαβε την Πισπιρίγκου”.

Ο Αλέξης Κούγιας εδώ και καιρό «έχει βάλει» σε πολλούς, συναδέλφους του κυρίως, «τα γυαλιά».  Τολμά εκεί,  που καιροσκόποι συνάδελφοί του κάνουν πίσω και προδίδουν τον όρκο τους.  Είναι μια αλήθεια που οφείλουμε να την επισημάνουμε εδώ.

 Δε χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε πως  με όσα λέμε σήμερα,  δεν του χορηγούμε ιστορικό  συγχωροχάρτι για άλλα, βαριά ανομήματά του.΄Οπως για παράδειγμα η  υπεράσπιση του ΝεοΝαζί που δολοφόνησε  ένα 15χρονο παιδί.  Δεν είναι ώρα τώρα για αυτά.

Η μάνα που βρίσκεται εδώ και καιρό   ΑΔΙΚΑ στη  φυλακή, είναι θύμα μιας   νοσηρής  Νικοκολούλη (ς)  και όλων των αισχρών υπανθρώπων   της βιομηχανίας θεάματος   που ζουν από   «σπέρμα και το αίμα».   Κατασκεύασαν ένοχη τη  μάνα, τη στιγμή που βοά  ο επιστημονικός και νομικός κόσμος πως  είναι ηλίου φαεινότερο ότι   το παιδί  το σκότωσαν οι γιατροί  ή το νοσηλευτικό προσωπικό  από ιατρικό λάθος. Ο κανόνας στην Ελλάδα . (΄Η ,μήπως,  όχι από λάθος;  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 100%).

Δεν είναι η δική μας,  που δεν έχουμε ιατρικές γνώσεις, άποψη.  Είναι η γνωμάτευση κορυφαίου ιατροδικαστή που από την αρχή μας εξήγησε αναλυτικά  γιατί  ΔΕΝ  δολοφόνησε η μάνα τα παιδιά της.  Τα έχουμε καταθέσει εδώ παλιότερα.

Αν δεν τιμωρηθούν οι ένοχοι που έστησαν χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ  ΣΤΟΙΧΕΙΟ  το κατηγορητήριο κατά  μιας αθώας μάνας,  πολύ σύντομα θα ξεσπάσει λαίλαπα κατασκευής ενόχων. ΄Εχει ήδη ξεκινήσει.  Θα γίνει ελληνικό σπορ και τούτο, κοντά στα άλλα.

Οι Κρετίνοι   της βιομηχανίας θεάματος  είναι αισχροί και ανήθικοι. Κόψτε και  καυτηριάστε ΤΩΡΑ  το κεφάλι της Λερναίας  ΄Υδρας, όσο είναι ακόμα νωρίς. (Που δεν είναι).