Να φοβάσαι τους ανέραστους και τους αγέλαστους. Είναι η φρίκη προσωποποιημένη!     

Η Σάνα Μαρίν με δάκρυα για τα ξεφαντώματα στα πάρτι: Είμαι άνθρωπος, λαχταρώ τη χαρά, αυτή είναι η ζωή

Η Σάνα Μαρίν, με δάκρυα στα μάτια, υπερασπίζεται τον εαυτό της

“Η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν υπεραμύνθηκε σήμερα της επιθυμίας της για «χαρά» και «ζωή», έπειτα από μια αντιπαράθεση για βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει και να διασκεδάζει.

«Είμαι ένα ανθρώπινο ον. Προσβλέπω επίσης μερικές φορές στη χαρά, στο φως και στην ευχαρίστηση, εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών» είπε, με τρεμάμενη φωνή, στη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε το κόμμα της, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDP), στην πόλη Λάχτι τής νότιας Φινλανδίας”.

****

΄Ενας (ΚΑΙ)  σεξουαλικά χορτασμένος  και ανυπόκριτος στα ερωτικά του άνθρωπος, είναι ό,τι καλύτερο για να ασκεί εξουσία. Να φοβάσαι τους στερημένους ,τους σεμνότυφους και τους συντηρητικούς . (Κατά κανόνα χαρακτηριστικά Δεξιού).

Καλώς, κάλλιστα η  Σάνα, το ρίχνει έξω ,  το  γλεντάει.  Πού είναι το μεμπτό; ΄Η ,οφείλει και γιατί, να απολογηθεί αν στην παρέα που (συν)διασκεδάζει, φιλούνται δυο γυναίκες; Μήπως να ζητάμε ταυτότητα…σεξουαλικών  επιλογών από όσους καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι να πιούμε ένα κρασί, να πούμε ένα τραγιούδι;

 Αν,όπως ξαναγράψαμε,   για κάτι θα μπορούσε κανείς να την επικρίνει τη Σάνα Μαρίν είναι για το νεαρό της ηλικίας και την απειρία της.  Και μάλιστα με  ένα Ναζιστικό τέρας, το Νέο Χίτλερ της Ρωσίας,  που καιροφυλακτεί να κάνει και τη Φινλανδία «Ουκρανία».

 

 

 Αφήστε τους προέδρους, τους πρωθυπουργούς, τους υπουργούς, τους θεσμικούς φορείς και παράγοντες να ζουν φυσιολογικά. Και προπαντός με καλή και απροσχημάτιστη σεξουαλική ζωή. Το σίγουρο είναι πως θα κάνουν καλύτερα και δικαιότερα τη δουλειά τους.

Αν έκαναν περισσότερο και “πλουσιότερο”  σεξ  οι «ηγέτες» των κρατών, θα ασκούσαν ανθρωπινότερη και κοινωνικότερη πολιτική. Και φυσικά θα μισούσαν  τον πόλεμο.  ΄Οταν  οι γονείς θάβουν τα παιδιά τους, αντί εκείνα τους γονιούς!

Να φοβάσαι τους ανέραστους και τους αγέλαστους.  Είναι η φρίκη προσωποποιημένη!