ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ… ΣΥΝΕΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ!

Εξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για συγκέντρωση αποστράτων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

 

***

Η κατάμαυρη εικόνα μιας Ελλάδας, που έχει μείνει στα…ιδεώδη της «Κόκκινης μηλιάς και του Μαρμαρωμένου Βασιλιά». Με  κάτι γραφικούς, μεν, τύπους, αλλά λίαν επικίνδυνους,  να φιλοτεχνούν αυτό το τρομακτικό πορτρέτο της  Ελλάδας,που λέγαμε πως το αφήσαμε πίσω στα  μαθητικά μας χρόνια του εκκλησιασμού,  των  παρελάσεων  και του “Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα” (γεγονυῖα της φωνή, μάλιστα,  αλλιώς  άρπαζες σφαλιάρα σβουριχτή στο σβέρκο).  

  Πλην των άλλων , βέβαια, τούτα τα θρασίμια, οι βρυκόλακες  της Εθνοσωτηρίου και του Φοίνικα του “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”, είναι το  “βούτυρο στο ψωμί”  του Ερντογάν.   Αυτοί  θα είναι μάρτυρες υπεράσπισης δικοί του σε ένα μελλοντικό Διεθνές Διακαστήριο.  Ο Φλώρος   ρίχνει   το πιο πολύ νερό   στο μύλο του επίσης  τρελαμένου   Σουλτάνου απέναντι,  νοσταλγού  της μεγάλης… Γαλάζιας πατρίδας!

Τύποι αδούλευτοι, μια ζωή τεμπέληδες, χαραμοφάηδες, στρατόκαυλοι, φαφλατάδες.  Ξεκοκαλίζουν παχυλούς μισθούς, επιδόματα, συντάξεις,  χωρίς προσφορά (ΚΑΝΕΝΟΣ) ΕΡΓΟΥ.  Η μόνη δουλειά τους είναι αυτή. Η ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ.  Να προκαλούν, να φτύνουν τη λογική, την εντιμότητα, τη γνώση. Ημιμαθείς και αγράμματοι οι περισσότεροι.

Μου λέει κανείς γιατί αυτά τα αποβράσματα της Χρυσής Αυγής πληρώνονται από το δημόσιο κορβανά; Για ποιο έργο, ποια προσφορά ,  ποια χρησιμότητα;

 

 

 

 ΄Οσο για τους Συριζαίους, ας το βουλώσουν καλύτερα. Χειρότερα εθνίκια  έχουν καταντήσει  τούτοι  από τους απόστρατους. Διαβάστε τις ανακοινώσεις τους  πρόσφατα . Νόμιζε κανείς πως τα κείμενα τα συνέτασσε ο   Κωσταράκος  και  ο Εγκολφόπουλος.

Σε τί διαφέρετε σεις,  εκτός από το ζήτημα της Β. Μακεδονίας,  στα άλλα…εθνικά  (διάβαζε εθνικιστικά)  ζητήματα;    Τα ίδια  λένε και οι Χρυσαυγίτες  απόστρατοι για τις  ελληνοτουρκικές διαφορές. Πείτε μου μια γραμμή που τολμάτε να περάσετε ;   Δε σας αφήνει το κόμπλεξ του προδότη, του ΕΑΜοβούλγαρου, κομμουνιστοσυμμορίτη  και του εθνικού μειοδότη , που σας φύτεψαν  οι φασίστες στο υποσυνείδητο κι έγιναν χρόνια, ως τώρα,   οι εφιάλτες σας.

 Αυτά θέλει  να ακούσει ο σοβαρός , ο νουνεχής κόσμος από ένα αριστερό κόμμα;  Πως η μόνη μας διαφορά με τους απέναντι είναι η…υφαλοκρηπίδα; ΄Όλα τα άλλα είναι καλώς καμωμένα από την κυβέρνηση των  προκλήσεων, των εξοπλισμών και της μίζας; Καλώς, λοιπόν, η διεφθαρμένη συμμορία που κυβερνά αγόρασε  Ραφάλ και φρεγάτες, άχρηστες λαμαρίνες,  βυθίζοντας τη χώρα στη νέα χρεοκοπία;

Τρομάζω.  ΄Ωρες- ώρες ακούω τον Αλέξη Τσίπρα και  αν δεν ήξερα τη φωνή του, θα νόμιζα πως μιλάει ο Μπογδάνος.  Τέτοιο κατάντημα!  (Καλά, για το Βαξεβάνη, βέβαια, δεν το συζητώ.  Ο  Πορτοσάλτε φαντάζει μπροστά  του…προδότης ,μπορεί και πράκτορας του Ερντογάν) .

 Και στο ζήτημα της Β. Μακεδονίας θα λέγαμε πως  περισσότερο δημαγωγική ήταν η επιλογή σας, Συριζαίοι μου,  παρά στάση από ιστορική μελέτη.  Πολλώ μάλλον, βήμα αναγνώρισης των Σκοπίων ως Β.Μακεδονία  από ιδεολογική  συναίσθηση πως τα σύνορα, οι γραμμές, οι τσαμπουκάδες, είναι σπορ   για θερμοκέφαλους σαν τους στρατόκαυλους  παραπάνω που  και μυαλό δε διαθέτουν, αλλά και  η παιδεία τους  δε φτάνει για να  αρθρώσουν  συνετό   λόγο. ΄Οχι για αριστερό και σώφρονα άνθρωπο.

Ούτε μια  αυτοκριτική δε βγήκατε να  κάνατε ως σήμερα. Και όχι μόνο για τις εθνικιστικές σας αγκυλώσεις.   Εκείνη η περίφημη ομερτά, η συμφωνία σας με τον Κώστα Καραμανλή να την σκαπουλάρει από το Ειδικό Δικαστήριο,  για να κυβερνήσετε με την ακροδεξιά,  είναι ακόμα κάρφος στο μάτι σας.   Αφήσατε έντιμους εισαγγελείς να πληρώσουν την  αφροσύνη και τις μαφιόζικες τακτικές σας. Ντροπή!

Το χειρότερο,   ετοιμάζετε νέες  κατάπτυστες  συμφωνίες με τον Κούλη τούτη τη φορά, ποιος ξέρει με ποια πάλι  ανήθικα ανταλλάγματα. “΄Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ” που  αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερός με εισαγωγικά.

΄Ετσι να ήταν  οι αριστεροί,  συντρόφια της πλάκας. “Δε γίνεται ομελέτα,  αν δε σπάσετε αυγά”.  Και όσο πιο πολλά, τόσο πιο μεγάλη και νόστιμη.  Τολμάτε;