ΓΑΛΛΙΑ. ΝΕΑ, ΙΣΧΥΡΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΔΕΙΝΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

“Μεγάλη αποχή

Όπως και στον πρώτο γύρο, οι μισοί και πλέον ψηφοφόροι δεν πήγαν στις κάλπες στον δεύτερο. Η αποχή έφθασε το 53,77% ,λίγο για να σπάσει  το ρεκόρ του 2017 (57,36%).”

****

Viral στα social η σύγκριση του... δασύτριχου στήθους Μητσοτάκη -Μακρόν ( φωτο) - Aftodioikisi.gr

Αν νίκησε κάποιος στη Γαλλία, είναι ο ελεύθερος πολίτης. Και εκείνοι που φάγανε τη μεγάλη σφαλιάρα είναι οι κομματικοί χαχόλοι, Ακροδεξιά, Δεξιά,  Κεντροδεξιά και Αριστερά (σε εισαγωγικά).

Θρήνος στο Σύστημα. Και η   εξήγηση του φαινομένου από τους εκπροσώπους του…”άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”.  Τσιμουδιά ,φυσικά, πως  κοντά στο 60% του Γαλλικού λαού (ας δίνουν 54%), οι ελεύθεροι πολίτες,  τους έφτυσε  κατάμουτρα.  Κομματικό-γκεμπελικό  Σύστημα και   χαχόλους του.  Τούτοι απτόητοι. Συνεχίζουν  την ασύστολη προπαγάνδα τους   πως πλειοψηφία  είναι το…  40% των Γάλλων οπαδών, που   χόρεψαν πάλι,  ως μαϊμούδες ξεβράκωτες και σε αυτήν την εμποροπανήγυρη  της κάλπης.        

Πάρτε μια γεύση από το μαφιόζικο συρφετό των κοντυλοφόρων   στην Ελλάδα.  Η ακροδεξιά- πορνοφυλλάδα του Ράπτη κλαίουσα και οδυρόμενη για τη σφαλιάρα του κολλητού του Κούλη τους,   μας εξηγεί   πως οι   Γάλλοι , τελικά, επέλαξαν… ακροδεξιά και ακροαριστερά!   Για τέτοια … πετυχημένη και αντικειμενική   ερμηνεία του εκλογικού  αποτελέσματος,  μιλάμε.

Αλλά και η συνομοταξία της αριστερής παραπληροφόρησης ,είδε ράπισμα Μακρόν!  Πού να δει με την τύφλα της η κολεκτίβα  συντακτών ποιος είναι ο νικητής και ποια είναι η πραγματική ερμηνεία  του γαλλικού εκλογικού αποτελέσματος.

Δείτε:

  1. “Η επόμενη ημέρα μετά το «ράπισμα» στην κάλπη της πολιτικής Μακρόν

efsyn.gr

 

  1. “Ο Εμανουέλ Μακρόν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόταση δυσπιστίας μετά την απώλεια της κοινοβουλευτικής του πλειοψηφίας, με τους Γάλλους ψηφοφόρους να εγκαταλείπουν τον «αλαζονικό» ηγέτη τους και να επιλέγουν, αντ’ αυτού, την ακροδεξιά και την ακροαριστερά”.

iefimerida.gr

Μετά το θρήνο ,σε συναγερμό το παγκόσμιο….δημοκρατικό Σύστημα της  κοινοβουλευτικής δικτατορίας ,της απάτης και της παραπλάνησης. ΄Οπως κάνουν πάντα   με μπροστάρηδες τους Γκέμπελς, παρουσιάζουν  τη νύχτα ημέρα, το ψέμα, αλήθεια. Τον Ολοκληρωτισμό της μειοψηφίας ως πλειοψηφία. Τα  γνωστά τους μαθηματικά. Το  60<40! 

Λοβοτομή…σύριζα.