ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝ ΔΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ

Αλέξης Τσίπρας σε Κυριάκο Μητσοτάκη:

“Είστε, είτε ανεπαρκής είτε επικίνδυνος»

Κύριε Μητσοτάκη, εσείς προσωπικά είστε ο ενορχηστρωτής της έντασης

«Η βία γεννά βία», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, «η άκριτη και απρόκλητη καταστολή οδηγούν σε τραγωδίες».

«Αν δεν το καταλαβαίνετε αυτό, είστε ανεπαρκής, αν το καταλαβαίνετε, είστε επικίνδυνος».

“Πρέπει την ενότητα της κοινωνίας να τη διασφαλίσουμε με κάθε κόστος,  εσείς δεν μπορείτε πια».

***

Είναι ένας ανιστόρητος,  διεφθαρμένος    και ως εκ τούτων  λίαν επικίνδυνος  ως πρωθυπουργός,  ο γιος του Αποστάτη.  “΄Ανοιξε τον ασκό του Αιόλου” σε χίλια μέτωπα  και τώρα  πια, δεν υπάρχει περίπτωση να   κοπάσουν  οι θύελλες, τουλάχιστον μέχρι η Ελλάδα από μπανανία και δικτατορία που είναι σήμερα,   να καταφέρει να συμπεριληφθεί στον κατάλογο των χωρών με στοιχειώδη πολιτικό και δικαικό πολιτισμό.

΄Οσα θα ακολουθήσουν, από εδώ και ύστερα  Αλέξη Τσίπρα ,εσύ θα  τα διαχειριστείς.   Σύντομα θα κληθείς να κυβερνήσεις.

Αλλά, μετά απ΄όσα έγιναν   ανήκουστα και εγκληματικά  σε αυτή τη χώρα,  ένας τρόπος υπάρχει να κλείσει ο νέος  τραγικός κύκλος  αντιπαράθεσης ,που άνοιξε.  Και δε θα κλείσει αν:

1. Δε στείλεις τη μαφιόζικη και εγκληματική αυτή κυβέρνηση σε ειδικό δικαστήριο. Η χώρα δε θα ησυχάσει για γενιές μετά,  αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  ο γιος  του πλέον διεφθαρμένου πολιτικού στην πολιτική ιστορία της χώρας,  δεν πάει φυλακή.

2.Δεν  αναμορφωθεί εκ βάθρων το τοπίο στην ενημέρωση. Τουλάχιστον, 10 εκδότες , καναλάρχες και επικεφαλής εταιριών “πέτσινων δημοσκοπήσεων” ,πρέπει να ακολουθήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη φυλακή.

Να θυμάσαι.  Αν πάλι κάνεις το ίδιο σφάλμα που έκανες και με τον Κώστα Καραμανλή και  δεν τον έστειλες  σε ειδικό δικαστήριο  για τη χρεοκοπία της χώρας  και δεν στείλεις  πάλι  φυλακή  τον αθλιότατο Κυριάκο Μητσοτάκη,  θα  έχεις υπογράψει και την καταδίκη της χώρας αλλά και το δικό σου πολιτικό θάνατο.

Αποφάσισε τη μετωπική  ρήξη. Η χώρα δεν είναι απλώς διχασμένη. Είναι, όπως ήταν πάντα. Το 25% του λαού με τη Δεξιά και το υπόλοιπο 75%  με Αντιδεξιά  ιδεολογία και απαίτηση για δικαιοσύνη και τιμωρία όλων των ενόχων, των απογόνων των Ταγματασφαλιτών ,των  δωσίλογων,  των Χιτών και  των Μάυδων.

“Ιδού η Ρόδος,  ιδού και το πήδημα”!