ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ. ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Το πολίτευμα της Δημοκρατίας, αν διαφέρει από τα άλλα,  είναι γιατί εκείνα, αρνούνται  να βάλουν Μάσκα. Δείχνουν το απαίσιο τους πρόσωπο, όπως, ακριβώς,  είναι.

Σε αντίθεση με τη Δημοκρατία.  που σε όλες τις παρουσίες της, κυκλοφορεί (ανάλογα   την…περίσταση)… Μασκαρεμένη! Γι΄ αυτό, οι Συνειδητοποιημένοι Πολίτες, ΑΠΕΧΟΥΝ χρόνια τώρα     από το θέατρο των εκλογών.

Αν , όμως, αποφασίσουν να προσέλθουν στις κάλπες, ψηφίζουν   ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ.

Όπως συμβαίνει πάντα.  Τον Κένεντι αντί του Νίξον,  τον Ανδρέα Παπανδρέου, αντί του Κων. Μητσοτάκη, τον Μπάιντεν, αντί του Τραμπ,  τον Αλέξη Τσίπρα ,αντί του Κυριάκου  Μητσοτάκη.

_____________________________________________________

Τύποι σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη,  αν δεν ήταν πρωθυπουργός σε μια  χώρα με πολίτευμα Μπανανίας, και μόνο ως κλασική περίπτωση ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΛΑΡΟΥ, θα είχε καταλήξει στη φυλακή. Απάτες, κλοπές, παρανομίες, αλλά και εγκλήματα  με θύματα χιλιάδες συνανθρώπους μας νεκρούς.  Και ως  επιστέγασμα όλων,  η  νέα χρεοκοπία της χώρας.

Αλέξη Τσίπρα, αν πάλι ακολουθήσεις τη  “συντεχνιακή”  τακτική, αν συνεχίσεις τις «ομερτά», όπως με τον πρώτο χρεοκοπήσαντα  τη χώρα , Κώστα Καραμανλή, θα μας έχεις αύριο απέναντι. Και όχι μόνο την Ιστορία. Ολόκληρο το μη Δεξιό κόσμο αυτής της χώρας, που είναι διαπιστωμένο  ιστορικά  πως αποτελεί  την  πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Περιμένουμε. Εσείς τα αποτελέσματα των εκλογών, εμείς, ως ιστορικό σάιτ,  τη μετέπειτα,  της ερχόμενης  Κυριακής,   πορεία, που θα ακολουθήσουμε.