ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ

  1. ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ (ΣΕ ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ)

Το γεγονός ,Αλέξη Τσίπρα, πως είσαι το  “βέλτιστον” του “μη χείρονος”,  σε σχέση με το γιο του Αποστάτη,δε σε εξιλεώνει κιόλας.  Διέπραξες  τρία σοβαρά , ανεπίτρεπτα για αριστερό πολιτικό-πρωθυπουργό σφάλματα. (Διάβαζε εγκλήματα). Πρώτα έκανες κυβέρνηση με “πατερίτσα” τον Πάνο Καμμένο, που σου δάνεισε ο Κώστας Καραμανλής,με αντάλλαγμα να μην τον στείλεις σε ειδικό δικαστήριο.

Και τον ακροδεξιό Πάνο Καμμένο, άντε να δεχτούμε (με τσίτωμα της ηθικής μας) ,πως καλώς τον πήρες. Και άντε,πάλι,καλώς δεν πρόδωσες τη συμφωνία σου με τον Κώστα Καραμανλή,  όσα χρόνια κυβερνούσες με τη στήριξη  Καμμένου.

Τώρα,  όμως, γιατί άφησες εκείνη τη συμφωνία να  καταντήσει Ομερτά;  Τί σε δεσμεύει τώρα πια να βγεις και να ζητήσεις ειδικό δικαστήριο για όποιον είναι ένοχος για τη χρεοκοπία της χώρας; ΄Ετσι θα τελειώσει τούτο το έγκλημα;  Κανείς δε θα πληρώσει;

Δε πτώχευσε μια επιχείρηση.  Φαλίρισε μια  ολόκληρη χώρα,ένα κράτος από ανικανότητα, αβελτηρία και πελατειακή αντίληψη της πολιτικής από το Καραμανλικό δοβλέτι.΄Η μήπως είσαι κι εσύ της σχολής Κωνσταντίνου  Καραμανλή πως “οι πολικοί  πάνε σπίτι τους και όχι φυλακή”; Τότε ,γιατί φαγώθηκες να  βάλεις μέσα το Σαμαρά και τον  Γεωργιάδη;  Το σκάνδαλο Novartis θαρρείς πως είναι  σοβαρότερο   από τη χρεοκοπία της χώρας; Μη τρελαθούμε.

Και σαν να μην έφτανε το πρώτο μεγάλο κρίμα, αποδέχτηκες ασυζητητί  την προπαγάνδα του Γκεμπελικού  Τύπου και συμπαρατάχτηκες με την  κυβέρνηση της λοβιτούρας  στην απαγόρευση κυκλοφορίας,  λόγω  της… επικινδυνότητας του ιού, που υπήρξε συνταγματικό πραξικόπημα και αιτία  της νέας χρεοκοπίας της χώρας.΄Εγκλημα κα τούτο. Και πάλι όχι κατώτερο εκείνου της Novartis.

Και  τρίτωσε το κακό. ΄Εβγαλε ο “Σουλτάνος” σουλάτσο στα σκαφτικά του μηχανήματα σε αμφισβητούμενες από  Αμερικανούς, Ευρωπαίους και σύμπασα σχεδόν την παγκόσμια κοινότητα,   περιοχές και κατάντησες …εθνικιστικέστερος του εθνικιστή και  Μακεδοναμάχου Κούλη. ΄Αρχισες τους παλικαρισμούς κι εσύ  και τα…”βυθίσατε  το Χώρα”.΄Ελεος!

Αντί να βγεις συνετά ,όμορφα και αριστερά να πεις, “ναι, ρε,παιδιά. Δεν έχουμε όλα τα δίκια εμείς σε αυτά τα θέματα. Δεν μπορεί για παράδειγμα στη θάλασσα να έχουμε 6 μίλια υφαλοκρηπίδα και στον αέρα 10! Και αν σηκώνεται ένα τούρκικο ελικόπτερο από τη θάλασσα στα 7 μίλια, ξαφνικά να παγιδεύεται στα δέκα  μίλα του αέρα και να είναι παράνομα εκεί”.

Ντροπή,μωρέ. Ποιος ηλίθιος στρατόκαυλος σας συμβουλεύει έτσι;  Είναι αυτά τα τσαλιμάκια  σύμφωνα με το Διεθνές δίκαιο,και τη λογική; Εμ,δεν είναι.

Και κάτι ακόμα.  Υπάρχει περίπτωση΄Ελληνας  εθνικιστής να σε ψηφίσει; Αν, ναι, αλίμονο στο κόμμα σου, αν έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ οπαδούς από τέτοιες   χωματερές. .Οπότε,τι κέρδος έχεις να κόπτεσαι, όπως ο Κούλης, για τις “αγορές του αιώνα”; Ας  ενδιαφέρουν μόνο τον αχυράνθρωπό του   Παναγιωτόπουλο ,που θα   καβατζώσει  τις μίζες της φαμίλιας . Μα τόση ανοησία πια;

Η μισή  αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα, Αλέξη Τσίπρα.  Βγες ΤΩΡΑ και πες ΟΛΗ την αλήθεια στον κόσμο. Κι ας χάσεις (που δε θα χάσεις). Θα έχεις κερδίσει τα εύσημα της Αριστεράς,που τώρα την έχεις ευνουχίσει.

Το παίζεις Ανδρέας Παπανδρέου, Αλέξη Τσίπρα.  Κι αν συνεχίσεις αυτό το παιχνίδι ,θα έχεις τη δική του κατάληξη. Προκρούστης  της Αριστεράς, αλλά και όνειδος στα στερνά του της κοινωνίας.

Σύνελθε ,Αλέξη, Τσίπρα!

 

2. ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΟΥ LOCKDOWN . ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΣΚΑΡΑΔΕΣ  ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ.

 

Ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι δήλωσε πως ένιωσε «εξευτελισμένος και προσβεβλημένος» από την καραντίνα και τα μέτρα περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού στη χώρα του.

Ο τενόρος Αντρέα Μποτσέλι έξω από τον καθεδρικό του Μιλάνου

 

«Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου, παρότι δεν είχα διαπράξει κανένα έγκλημα», είπε ο τενόρος. Ο Αντρέα Μποτσέλι παραδέχτηκε μάλιστα πως παραβίασε τα μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού, ενώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, σημείωσε πως πιστεύει ότι η σοβαρότητα της πανδημίας διογκώθηκε.

Ο Αντρέα Μποτσέλι ζητάει από τους Ιταλούς να μην υπακούουν στα μέτρα
Ο 61 ετών Αντρέα Μποτσέλι τόνισε στην ομιλία του πως παράκουσε τα μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού, «γιατί δεν νομίζω ότι ήταν σωστό ή υγιεινό να μένω σπίτι στην ηλικία μου. Είμαι μιας κάποιας ηλικίας και χρειάζομαι τον ήλιο και τη βιταμίνη D».

Μάλιστα, ο τενόρος φέρεται να προτρέπει τους πολίτες να μην υπακούουν στα μέτρα. Όπως είπε, κατά τη γνώμη του η πανδημία διογκώθηκε, ενώ σημείωσε πως προσωπικά δεν γνωρίζει κανέναν που να βρίσκεται σε ΜΕΘ, με κορωνοϊό.

«Οπότε ποιο το νόημα αυτής της σοβαρότητας;», αναρωτήθηκε. «Ας αρνηθούμε να ακολουθήσουμε τα μέτρα. Ας διαβάσουμε βιβλία, ας μετακινηθούμε, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε», είπε ο Αντρέα Μποτσέλι.

 

Ο τενόρος, που είναι πατέρας δύο ενήλικων γιων από τον πρώτο του γάμο και μιας κόρης από τον δεύτερο γάμο του με τη Βερόνικα Μπέρτι (που εκτελεί και χρέη μάνατζέρ του), άσκησε επίσης σκληρή κριτική στην απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης να κλείσει τα σχολεία. «Εχω μια οκτάχρονη κόρη και είναι αδιανόητο πως αυτά τα παιδιά θα πρέπει να πηγαίνουν στα σχολεία μοιρασμένα μεταξύ τμημάτων πλέξιγκλας και κρυμμένα πίσω από μια μάσκα», είπε.

«Είναι αδιανόητο πως τα σχολεία έκλεισαν τόσο γρήγορα και με την ίδια ταχύτητα τα νυχτερινά κέντρα άνοιξαν και πάλι, όπου η νεολαία πηγαίνει ώστε να “διαλύσει” το μυαλό της», σημειώνει επίσης για το θέμα ο Αντρέα Μποτσέλι.

Οι δηλώσεις του αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με παλαιότερη τοποθέτηση του Αντρέα Μποτσέλι, που υποστήριζε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. «Η εμπειρία μου από τον κορωνοϊό; Μια τραγωδία. Ολοι μας μολυνθήκαμε στην οικογένεια, με πυρετό, παρότι δεν ήταν πολύ υψηλός, βήχα και φτέρνισμα», δήλωσε στους δημοσιογράφους στην Πίζα, στην Τοσκάνη.

Η εμφάνιση του Αντρέα Μποτσέλι στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου
Τα σχόλια του Αντρέα Μποτσέλι προκάλεσαν εντύπωση, δεδομένου πως ο τενόρος αποτέλεσε σύμβολο της ελπίδας και της αλληλεγγύης εν μέσω καραντίνας, όταν η εικόνα του να τραγουδά στον έρημο καθεδρικό του Μιλάνου πριν από τρεις μήνες έκανε τον γύρο του κόσμου.

 

3. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

  1. ΚΑΝΤΕ ΤΟ,  ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟ… ΣΠΑΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ ΄Η ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΗΣ  ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ …ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ.

Σχετικό βιντεο (https://www.instagram.com/tv/CCkz2bkj4uW/

Ρουμανία. Φρικιαστικό βίντεο.   Αστυνομικοί σπάζουν το χέρι νεαρού στο μετρό ,γιατί δε φορούσε καλά τη μάσκα!)

Κορωνοϊός: Τσουχτερό πρόστιμο για όσους δεν φορούν μάσκα -Και σε αυτούς που την έχουν στο πιγούνι ή κρεμασμένη στο αυτί

Πολίτες φορούν λάθος τη μάσκα

 

2. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ! (ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ,ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ)

 

Κόκκινες γραμμές για τα εθνικά θέματα βάζει η αντιπολίτευση

Documento

 

Από τον περασμένο Νοέμβριο διαφάνηκε ότι το Αιγαίο και η νοτιοανατολική Μεσόγειος μετατρέπονταν  σε μια πυρακτωμένη ζώνη γεωπολιτικών συμφερόντων πολλών αφεντάδων, με την Τουρκία να επιδιώκει να είναι το «μικρό μεγάλο αφεντικό» της περιοχής.

 

Ηταν η στιγμή που βρήκε κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής να απαιτούν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για τη χάραξη εθνικής στρατηγικής υπό τα νέα δεδομένα. Εις μάτην. Από την εποχή ανάληψης της εξουσίας από τη ΝΔ έως τώρα το «γαλάζιο» Μαξίμου κρατά για… άλλη ώρα το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Η Τουρκία τότε μέσω της συμφωνίας της με τη Λιβύη είχε ανοίξει τον ασκό της απόλυτης προκλητικότητάς της για χάραξη ΑΟΖ στην ανατολική Μεσόγειο –πέρα και έξω από κάθε έννοια διεθνούς δικαίου– αγνοώντας ακόμη και την Κρήτη και άλλα νησιά της Ελλάδας. Τα κομματικά επιτελεία είχαν τεθεί σε συναγερμό. Τον Δεκέμβριο του 2019, μετά και τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της επετειακής συνόδου του ΝΑΤΟ, η ενημέρωση των πολιτικών δυνάμεων έγινε με συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων.

Αυτές τις μέρες, παρά την αυξανόμενη τουρκική επιθετικότητα με ενέργειες της γείτονος που βάλλουν κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και επιδιώκουν ακόμη και «γκριζάρισμα» νησιών, η κυβέρνηση επέλεξε τετ α τετ μεταξύ πρωθυπουργού και επικεφαλής κοινοβουλευτικών κομμάτων και είπε πάλι «όχι» στο κοινό πολιτικό τραπέζι (σαν να έρχονται πιο δύσκολα εν ευθέτω).

Από παντού ακούγεται –κι ας μην ομολογείται– ότι διά της διολισθήσεως η χώρα μας σπρώχνεται στον διάλογο με τη γείτονα υπό πίεση τετελεσμένων… Υπό αυτό το πρίσμα, τασσόμενος κατά της μυστικής διπλωματίας του Μαξίμου ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε στο μικροσκόπιό του και την τριμερή του Βερολίνου. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, έστειλε δημοσίως το μήνυμα ότι το μόνο θέμα συζήτησης της Ελλάδας με την Τουρκία είναι το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας. Παράλληλα πρότεινε να γίνει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ για κυρώσεις στην Τουρκία και κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποτρέψει κάθε τουρκική ενέργεια (έρευνες) εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Παρά το νοσηρό κλίμα στην κεντρική πολιτική σκηνή λόγω των αντιπαραθέσεων για την υπόθεση Novartis, οι δύο αρχηγοί στη συνάντησή τους εξέπεμψαν σήμα καλής θέλησης. Το «γεια σου, Κυριάκο» μπαίνοντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή και το «γεια σου, Αλέξη» ακολούθησε συζήτηση μιάμισης ώρας (23.7.2020).

Ομως αυτό δεν εμπόδισε την Κουμουνδούρου να ρίξει πυρά για το αργοξύπνημα της ΝΔ σε σχέση με τη Σύνοδο των Ευρωπαϊκών Χωρών του Νότου, την οποία έφεραν στην επικαιρότητα οι πρωτοβουλίες του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. Θυμίζουμε ότι ως θεσμός καθιερώθηκε από τον Αλ. Τσίπρα και τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Την ίδια ώρα η Χαριλάου Τρικούπη έχει σημάνει συναγερμό για τις επικίνδυνες διαστάσεις που λαμβάνει η τουρκική επιθετικότητα. Συντάσσεται με το… μπλοκ της συναίνεσης στα εθνικά ζητήματα και επιμένει στη χάραξη εθνικής στρατηγικής πολιτικής – είναι η πρώτη δύναμη που έθεσε το ζήτημα της σύγκλησης συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Μέσα στον πυκνό πολιτικό χρόνο των τελευταίων εβδομάδων δεν έχει κοπάσει ο αχός από τη σύμπλευση με τη ΝΔ σε μείζονα πολιτικά ζητήματα που προέκυψαν – ΚΙΝΑΛ και ΝΔ βρέθηκαν αγκαζέ στην υπόθεση Novartis αλλά και στην ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις (που προκάλεσε εσωκομματικούς τριγμούς). Γι’ αυτό δεν απέφυγε να προσδώσει χροιά διαφοροποίησης απέναντι στην τακτική του Μαξίμου για τις εξελίξεις με την τουρκική προκλητικότητα. Η Φώφη Γεννηματά ανέβασε τους τόνους μιλώντας για καθυστερημένα αντανακλαστικά και έθεσε ως λέξη-κλειδί τις «κυρώσεις» στην Τουρκία.

 

 

 

4. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

1.Τρίτη με κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ για τα 5,2 εκατ. ευρώ

 

2. “ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΛΥΣΤΡΑΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ”!  (ΛΕΝΙΝ)

Πτώχευσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος – Η δημόσια παραδοχή. Τι αποκαλύψεις έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να πιστεύεις, αλλά μέχρι εκεί» είπε αποκαλύπτοντας τους λόγους που στο παρελθόν, ως παιδί, αναγκάστηκε να μείνει σε μοναστήρι.

«Μετέχω στα μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες», επισήμανε και πρόσθεσε: «Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών (φτώχειας), με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αυγά φρέσκα και διάφορα».

 

 

Πτώχευσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος - Η δημόσια παραδοχή

 

3. Ο ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ ΤΟΥ… ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΤΙ ΤΙΜΗ!

 

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ…ΠΡΟΣΟΝΤΟΥΧΕ ΠΑΙΔΑΡΕ!

 

ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ DOLCE & GABBANA
Ντέιβιντ Γκάντι: O πιο σέξι άντρας του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα και κάνει διακοπές στη Σύρο

Ο David Gandy είναι ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου και κάνει διακοπές στη Σύρο

 

Πώς είναι σήμερα ο Κώστας Γκουσγκούνης στα 86 του [φωτο] – Gossip Life

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΤΣΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ Ο ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ! (ΦΩΤΟ ...