ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ “ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ” ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΦΕΣΑΚΙ!

Ιστορική απόφαση για την Κύπρο: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την πλήρη άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων

Είχε επιβληθεί εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας το 1987. Σοκ στην Τουρκία με την άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων από τις ΗΠΑ στην Κύπρο

****

Ερμπακάν Archives - Apopseis

Υποψήφιοι του Ερντογάν με οθωμανική αμφίεση στις προεκλογικές τους αφίσες ( Φωτο) | ΕΛΛΑΣ

Υποψήφιοι του Ερντογάν με οθωμανική αμφίεση στις προεκλογικές τους αφίσες

Πολυχρονεμένε μου Σουλτάνε, εμείς εδώ οι…άπιστοι λέμε, συνεκδοχικά:   “Μια του κλέφτηδυο του κλέφτητρεις και την κακή του μέρα”. Να σου το εξηγήσουμε, μπας και κάποια στιγμή αντιληφθείς,  πράγματα που φαίνεται πως δεν καταλαβαίνεις.

Εσύ, το παράκανες στην “κλεψιά”.  Δε λέμε, και οι δικοί μας εδώ κουφιοκεφαλάκηδες, δεν πάνε πίσω. Αλλά, διάβολε, δεν είπανε ποτέ πως θα έρθουν στη Σμύρνη ένα βράδυ, στην οποία, στο κάτω-κάτω, από αρχαιοτάτων χρόνων ζούσε  ελληνισμός  (την ιστορική αυτή αλήθεια αναγνώρισε και η άλλη ,η μη Κεμαλική Τουρκία με τη συνθήκη των Σεβρών,  έστω κι αν δεν ίσχυσαν οι όροι της ποτέ).

Περάσανε χρόνια. Ό κόσμος και το ημερολόγιο άλλαξαν. Εσύ έχεις κολλήσει, ως πάσχων από ένα σωρό συμπλέγματα και σύνδρομα  στο Οθωμανικό σου παρελθόν.  Τόσο ανόητος και άρρωστος. Αδυνατείς να συλλάβεις τα μηνύματα των καιρών. Ζεις σε  χρονολογική, πέρα  από ιδεολογική σύγχυση.

«Παίζεις εν ου παικτοίς».  Είσαι σε όλα μέσα .Και με το ΝΑΤΟ και με τον “Τσάρο” που το πολεμάει και με την Ε.Ε την οποία  γονυπετής παρακαλείς  να σε βάλουν μέσα.  Τόσο ανόητος  «Σουλτάνος»,  δεν υπήρξε άλλος στην Ιστορία.

Τώρα πάρε τα μαθήματά σου. Το πρώτο είναι  αυτό του «κλέφτη» και τις σφαλιάρες που εισπράττει.  Το άλλο, και δυνατό επίσης, πως δεν τα βάζεις ποτέ με το ΝΑΤΟ και την Αμερική.

Ο τσαμπουκάς και τα νταϊλίκια,  έγιναν μπούμερανγκ. Η μακιαβελική σου αμετροέπεια και  αυθάδεια πως   “οι άνθρωποι σέβονται περισσότερο όποιον φοβούνται παρά όποιον αγαπούν”  γίνεται τώρα πια ο τάφος σου. ΄Όπως   και του ομολόγου σου “Τσάρου”, που πήρε και τούτος το μάθημά του από τους Ουκρανούς με τις πλάτες της Δύσης.

Ο Δυτικός πολιτισμός είναι ο ανθρώπινος, ο φυσικός ,έστω κι αν  ακόμα είναι  στα γεννοφάσκια του. Αλλά, μια μέρα θα ενηλικιωθεί.  Από αυτό τον πολιτισμό θα φτάσουμε στις μελλοντικές κοινωνίες που περιμένουμε.  Κι αυτόν στηρίζουμε.

  Φρόντισε ,τουλάχιστον στις κοινωνίες σας  να μάθει ο «Αλί» πως η «Φατμέ»,  επειδή της  βάλατε  ισλαμικό σαμάρι και καπίστρι, δεν είναι φοράδα. Ούτε λιγότερο άνθρωπος από τον εξουσιαστή της.  ΄Εχετε πολύ δρόμο μπροστά σας.  Και θέλετε, τέτοιοι  που είστε, με τον άλλο Ρώσο Καπαδόκη, να δώσετε μαθήματα στη Δύση!

 «Κούνια που σας κούναγε» . Και τσαρικο-σουλτάνικο λίκνο που σας κοίμιζε.  Δεν είστε τίποτα  περισσότερο ή λιγότερο από γραφικοί. Γι αυτό και πιο επικίνδυνοι για τις δικές μας ,  τις φυσικές κοινωνίες που σε πείσμα των όποιων ανεγκέφαλων, θα έρθουν μια ημέρα.

Κοινωνίες αντιεξουσιαστικές, αταξικές, αντικαπιταλιστικές, αντικαταναλωτικές, άθρησκες και άφυλες!