ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. ΟΙ “ΑΠΟΓΟΝΟΙ” ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ,ΤΟΥ ΧΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΟΥΚΩΤΗ!

α.Το απόγευμα η μεγάλη αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

“Ηχηρό μήνυμα κατά του φασισμού θα στείλει πλήθος κόσμου που όπως κάθε χρόνο, αναμένεται να συμμετάσχει και φέτος στην πορεία που θα ξεκινήσει από το μνημείο του Παύλου, εννέα χρόνια μετά τον θάνατό του, όταν το τάγμα εφόδου της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια μετέβη οργανωμένα στο Κερατσίνι και δολοφόνησε τον αντιφασίστα μουσικό.

 

Παύλος Μαρινάκης:  «Τσίπρα, αν ζούσαμε στον εμφύλιο από μένα θα πήγαινες».

****

Μη σας γελάνε. Δεν ήταν η Χρυσή Αυγή, αλλά η η μάνα-μέγαιρα Δεξιά, που δολοφόνησε τον Παύλο.  Η Χούντα και  η Χρυσή Αυγή, ως παιδιά ΓΝΗΣΙΑ  της επάρατης παράταξης καταχωρίζονται στις σελίδες της Ιστορίας .   Ο Ρουπακιάς και ο Μαρινάκης απόγονοι είναι  του  Δεξιού  ταγματασφαλίτη, του  κουκουλοφόρου και  του  Χίτη   που δολοφονούσε, παλούκωνε κεφάλια, βασάνιζε και  λήστευε.  Πρόκειται για “Λερναία ΄Υδρα”  με  νέα κεφάλια κάθε φορά , που φυτρύνουν στη θέση εκείνων που κόβονται.

Το Αντιδεξιό Μέτωπο στις ημέρες μας δεν είναι ούτε στοίχημα  ούτε πολυτέλεια. Είναι “ζήτημα ζωής και θανάτου” για τις σημερινές και της μελλοντικές κοινωνίες.

Συσπειρώσου, πολέμησε, αρνήσου με κάθε τρόπο να είσαι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ και το άλλοθι του Δεξιού. ΄Εχει πολύ αίμα  αθώων στα χέρια του, για να είσαι φίλος και συνδαιτυμόνας  του.  Τότε και σήμερα.