Ανδρέας Λοβέρδος .Και κλέφτης και αλητήριος και υποκριτής!

Όσα είδε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο οδοιπορικό του στην Ουκρανία -«Η εικόνα που με σημάδεψε…»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Ουκρανία

****

Ενας  ακόμα κομματικός κρετίνος της ελληνικής ανάπηρης  δημοκρατίας (διάβαζε   Μπανανίας).  Ανάμεσα σε πολλούς. Αντί να είναι φυλακή, παριστάνει τον φιλάνθρωπο κι ανθρωπιστή, ελέω διαπλεκόμενης,  ελληνικής δικαιοσύνης.

Η ευαισθησία των New York Times, Politico  και  Financial Times   γι΄ αυτό το μέγα έγκλημα που πήγε;   Κι μάλιστα, ο  κατηγορούμενος να καθίσταται  κατήγορος και ο δίκαιος δικαστής,  κατηγορούμενος  σε ποιο πολιτικό και δικαιικό πολισμό υπάγεται;   Πώς και δεν το πρόσεξαν οι ναυαρχίδες της παραπληροφόρησης; Πώς επέλεξαν από ένα  τεράστιο πλέγμα εγκλημάτων της σημερινής, ελληνικής κυβέρνησης,  μόνο τις υποκλοπές, που καθόλου δεν αποκλείουμε  να είναι και Πουτινικές; Μήπως και με αυτή την επιλογή, αποδεικνύουν πως ως …γνήσιοι απόγονοι του Γκέμπελς, μόνο  το χρήμα και η προπαγάνδα τους ενδιαφέρει;

 

Αισχρέ, δημαγωγέ και διεφθαρμένε,  Ανδρέα Λοβέρδο, να θυμάσαι την ιστορική φράση: «Μπορείς να κοροϊδεύεις όλους, λίγες φορές. Μερικούς όλες τις φορές. ΄Ολους, όλες τις φορές, είναι αδύνατον να τους εξαπατάς”   Θα έρθει η σειρά σου να το διαπιστώσεις, Κι εσύ και   δικαστές που σε αθώωσαν.

΄Ολοι οι  διεφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι  «πριονίζουν το κλαρί που κάθονται”. Ο γδούπος θα είναι  εκκωφαντικός και μοιραίος για δαύτους.  Κι αυτό να το θυμάσαι…καθηγητά του Συνταγματικου Δικαίου (τρομάρα σου!)