ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑΝΚΣ!

1. “Οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού είναι πρωτόγνωροι και αφορούν δραστηριότητες της κοινωνικής μας ζωής που μέχρι πρότινος θεωρούνταν ότι πέραν των άλλων. ανήκουν στον πυρήνα της ελεύθερης δραστηριότητάς μας”.
2. “Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία”.
___________  ______________________

1. “Διαδικτυακή εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ: «Περιορισμός ελευθεριών και δικαιωμάτων, η δημοκρατία σε καραντίνα»

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Περιορισμός ελευθεριών και δικαιωμάτων, η δημοκρατία σε καραντίνα» διοργανώνεται από την Οργάνωση Μελών Νίκαιας του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία, σήμερα ‪Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ.”‬

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη

 

***

Ανόητη αξιωματική αντιπολίτευση!

Ουδέποτε στην πολιτική ιστορία του τόπου,  είδαμε τέτοιου είδους πολιτική συμπεριφορά.  “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” στην αρχή σε μια κυβέρνηση που διέπραξε συνταγματικό πραξικόπημα και το επανέλαβε σήμερα.   Είδαν τώρα  το λάθος τους οι Συριζαίοι και  το παίζουν αντίσταση του… καναπέ.

Πανάθλιοι,

ή  κατεβάστε κόσμο στους δρόμος ή ξεκουμπιστείτε .  Είστε εντελώς άχρηστοι και πολιτικά ηλίθιοι.

Μετά τη δικτατορία του ‘ 67  (για το…καλό μας στο “γύψο”), σήμερα διαπράχτηκε ξανά συνταγματικό πραξικόπημα. Πάλι  μια κοινοβουλευτική  τούτη τη φορά  δικτατορία, μας έβαλε ξανά σε “γύψο” . Σε άριστη συνεργασία με τον γκεμπελικό, ελληνικό Τύπο.  Για την… υγειά μας τώρα (πίσω από  τα συμφέροντά τους).

Ούτε αυτό είστε σε θέση να  ξεδιακρίνετε;     Τόσος μεγάλος πολιτικός  κρετινισμός σας δέρνει;

Ντροπή!

 

2. Βολές Δένδια κατά Βερολίνου για μη επιβολή εμπάργκο όπλων στην Άγκυρα

“Μετά την κλιμάκωση των πιέσεων από τον Τούρκο πρόεδρο στη Γερμανία, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών την κατηγόρησε ότι δεν ανταποκρίθηκε στον ηγετικό της ρόλο στην Ε.Ε., καθώς απέρριψε τις εκκλήσεις της Αθήνας για επιβολή εμπάργκο όπλων στην γειτονική χώρα”.

Βολές Δένδια κατά Βερολίνου για μη επιβολή εμπάργκο όπλων στην Άγκυρα

“Κουβέντα να γίνεται”. Λες κα δεν καταλαβαίνει  ο Δένδιας πως και η Γερμανία “μαγαζί” έχει   που πουλάει  όπλα σε  ανόητους σαν τις ελληνικές και τις τουρκικές κυβερνήσεις.   Και γιατί ,δηλαδή;  Τί διαφορετικό έχει του Μακρόν που  πουλάει όπλα  σε μας;  Είναι κατάστημα γωνία” τούτο;

Αν δεν υπήρχαν  ηλίθιοι  ανάμεσα στους  λαούς (και είναι πολλοί τέτοιοι, μπορεί και οι περισσότεροι) , θα έλεγε ο παραπάνω πολιτικός απατεώνας (δε βγάζουμε έξω και τον τρελαμένο Ερντογάν, φυσικά, από απέναντι),  όσα λέει; Υπάρχουν χαχόλοι  κα στις δυο χώρες που  δεν τέρπονται  απλώς, αλλά παραληρούν,  όταν  ακούν τέτοιους  πατριωτικούς δεκάρικους από τους..ηγέτες τους.

 

Μεγάλη Ελλάδα, Μεγάλη Τουρκία,  Μεγάλη Βρετανία…. Αλλά και Μέγας Αλέξανδρος και Κωσταντίνος και Θεοδόσιος και Ναπολέων .  Πάει να σκάσει η Ιστορία από την ασφυξία της παρουσίασης  της… μεγαλοσύνης  χωρών και ηγετών.    Πόσο καλύτερος (απείρως) θα ήταν  ο κόσμος μας χωρίς  μεγάλους και τρανούς;

 

Αλλά,  υπάρχουν τέτοιοι μόνο και μόνο  επειδή  οι κοινωνίες  ζουν  με μύθους και αυταπάτες. “Εξ απαλών ονύχων”  λοβοτομούν το μυαλό του παιδιού  στην οικογένεια, το σχολείο τον κοινωνικό  περίγυρο. Θα γίνει κι αυτό ζόμπι σαν τους “δασκάλους” του κάποια μέρα.

Τι να σου κάνει  και η Ιστορία;  Πώς το είπε ο σοφός;  “Τίποτα , τελικά, ο άνθρωπος δε διδάσκεται από τη Ιστορία”. Γι΄αυτό  και επαναλαμβάνονται  οι “μαύρες”  σελίδες της.

 

3. Διαδικτυακή ομάδα για την ακροδεξιά μέσα στον γερμανικό στρατό

Διαδικτυακή ομάδα για την ακροδεξιά μέσα στον γερμανικό στρατό

“Τα ίχνη στρατιωτών που φέρεται να δημιουργήσαν μια διαδικτυακή ομάδα συζήτησης (chat group) για τον αντισημιτισμό, την ακροδεξιά και την πορνογραφία, εντόπισαν οι γερμανικές αρχές”.

***

Η ακροδεξιά είναι η  άνυδρη έρημος  του ρατσισμού και της φαλλοκρατίας-πατριαρχίας.   Η πορνογραφία  θέλει τη γυναίκα (τη νεαρή πάντα και “όμορφη”)  σεξουαλικό αντικείμενο.  Στην τσόντα, τη  “σκίζει”  ο γ@μιας  με το μεγάλο  άρρωστο…  προσόν των αναβολικών,  όπως  κατάντησε το πέος του,  την ταπεινώνει στα τέσσερα (doggy) , την κάνει “χώμα”.

Και είναι απορίας άξιο  πως  υπάρχουν ακόμα γυναίκες   με ακροδεξιά ακόμα και ναζιστικά, αλλά και  ρατσιστικά  σύνδρομα.  Αλλά, είναι σίγουρο πως τέτοιες γυναίκες δε θα ήθελαν επίσης  ούτε ζωγραφιστές τις  άφυλες κοινωνίες, όπου γυναίκα και άντρας  δεν είναι φύλα, αλλά ΜΟΝΟ άνθρωποι.

Πώς λέμε άσπρος-μαύρος, ψηλός- κοντός, αδύνατος -παχύς.  Τα ανατομικά και λοιπά  χαρακτηριστικά  δεν έχουν την πρωτοπορία  στον καθορισμό της κύριας  ταυτότητας   .

Τα γεννητικά μας όργανα δε θα καθορίζουν και την ανθρώπινη ιδιότητα, ούτε  και τη συμπεριφορά  μας.  Από  εδώ ξεκινούν   η φαλλοκρατία  και ο σεξισμός. Αμφότερα μεγάλοι  εχθροί των αταξικών,  αντιεξουσιαστικών και αντικαπιταλιστικών κοινωνιών.  Αυτές θα είναι οι  κοινωνίες του Μέλλοντος. Μαζί και άφυλες.

 

4. Βίντεο -γροθιά στο στομάχι: Αμερικανός γιατρός αναπαριστά τις τελευταίες στιγμές ασθενούς με κορωνοϊό

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ
Κορωνοϊός: Ειδικευόμενος γιατρός στο Ιπποκράτειο περιγράφει -«Τρόμαξα όταν είδα την αξονική»

Το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσ/νίκης και ο ειδικευόμενος γιατρός που νόσησε από κορωνοϊό

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
Κορωνοϊος: Συγκινούν οι γιατροί στο Μαμάτσειο -Εγραψαν ευχές για τους ασθενείς στις στολές τους

Ευχές στις στολές των γιατρών

Πηγή: iefimerida.gr

***

Οι Ναζιστική  δημοσιογραφία  επί το έργον. Στην γκεμπελική της προπαγάνδα.  Για κερδοσκοπία τούτοι.

Διασώζουμε τέτοια κείμενα , για να τα βλέπουν οι γενιές που έρχονται. Και να μαθαίνουν πως σήμερα  διαπράττονται στην  πληροφόρηση  εγκλήματα .

 Δολοφονούν με άλλους  τρόπους.    Η προπαγάνδα είναι ίδια, η ναζιστική.  Η παραπληροφόρηση  σκοτώνει, όπως ακριβώς και το όπλο.