ΑΝΤΙΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (2ο). “ΦΑΝΑΡΑΣ-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ” …ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΑΝ :5.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ “ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ”!

Δημοσκοπήσεις: Κυριαρχία ΝΔ και Μητσοτάκη -Μικρή φθορά της κυβέρνησης,

Η φωτογραφία του Μαρινάκη στην Τούμπα που θα κάνει θραύση!

Μητσοτάκης Κυριάκος | Νέα Δημοκρατία

Φαναράς: Tι θα συμβεί στα κόμματα μετά τις απολύσεις στο Δημόσιο [έρευνα] | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr

Ντίνος Ρουτζούνης: Ο δημοσκόπος που αγαπάει η κάλπη - Ανοιχτό Παράθυρο

Η απάντηση του Κ. Παναγόπουλου της Alco για τη δημοσκόπηση

“Οι δημοσκοπήσεις των εταιριών GPO (για την εφημερίδα «ΝΕΑ»), MRB (Star), Pulse (ΣΚΑΪ), Alco (Open) και Opinion Poll (εφημερίδα Political) καταγράφουν μια σειρά από κοινά συμπεράσματα όπως η μεγάλη διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυριαρχία του Κ. Μητσοτάκη ως προς την καταλληλότητα για την Πρωθυπουργία . Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δημοσκόπηση της Opinion Poll  προηγείται με 47,8% .  Από την άλλη ο Αλέξης Τσίπρας  φτάνει στο 17,8%

****

Στη φρικτή και ανήκουστη  ψυχική πάθηση υπό τον όρο ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΟΚΟΛΜΗΣ τα θύματα (για παράδειγμα οι όμηροι μιας αεροπειρατείας), φτάνουν  σε τέτοιο σημείο παράνοιας και παραφροσύνης , που  όχι  απλώς ενδιαφέρονται και φροντίζουν για την ασφάλεια του θύτη τους,  αλλά  και τον  αγαπούν με πάθος  και αυτοθυσία.  Ενώ  κανονικά,  αν είχαν μια ομαλή ψυχολογική συμπεριφορά,  θα έπρεπε όχι μόνο  να  μισούν τους δεσμώτες τους, αλλά   και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να δραπετεύσουν  ή να τους σκοτώσουν, εκείνοι  σκίζονται για τους βασανιστές τους.
Στην Ελλάδα, σήμερα  ,όπως διαβάσαμε και ακούσαμε χτες σε φυλλάδες και μικρόφωνα, όπως αποφαίνονται οι πετσινοδημοσκόποι,  5 εκατομμύρια σχεδόν ΄Ελληνες είναι ανώμαλοι,  ψυχάκηδες και μάλιστα θύματα του πιο οδυνηρού,  παρανοϊκού και επικίνδυνου  συνδρόμου.  Αυτού της Στοκχόλμης.  Πρωτοφανές εύρημα, ιστορικά μη ανιχνεύσιμο αλλού,  τουλάχιστον από την εποχή του Ναζισμού και της  απόλυτης κυριαρχίας του.  Την εποχή εκείνη, οι Γερμανοί, σχεδόν στο μεγαλύτερο  ποσοστό  του πληθυσμού,  θύματα της παρανοϊκής προπαγάνδας του Γκέμπελς,  λάτρευαν το  Χίτλερ και έδιναν ακόμα και τη ζωή τους  με αυταπάρνηση για τα…δανικά του Ναζισμού και της Αρίας φυλής.
Δεύτερη, όμοια περίπτωση,  είναι αυτή σήμερα,  όπου, όπως μας διαβεβαιώνουν οι μεταΓκεμεπλική συμμορία  του   Παναγόπουλου,  Φαναρά,  Ράπτη,  Κουρτάκη,   Αλαφούζου, Μαρινάκη ,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδόν λατρεύεται, ως ο νέος  χαρισματικός  σωτήρας  Χίτλερ ή  επί το ελληνικότερο  “Παπαδόπουλος”   (ως  Όρμπαν της Ελλάδας  είναι πια “λίγος”) από τους μισούς σχεδόν ΄Ελληνες . 10.000.000 είναι περίπου οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της χώρας. Κι απ΄αυτούς , οι μισοί “κόβουν φλέβα” για τον Κούλη τους!
Οι λόγοι  (πήραμε  κάποιους από το σωρό) , που  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,ως νέος Εθνοσωτήρας, έχει την αποδοχή και την αγάπη των Ελλήνων σε τέτοια, μάλιστα  ποσοστά, λατρείας,   φαίνεται να είναι οι ακόλουθοι:
1.  Επειδή. ΄Εγινε πρωθυπουργός της χώρας με την… αξία του!  Δεν είναι αχυράνθρωπος του Μαρινάκη, του Ισίδωρου Κούβελου  και του Αλφούζου. Ούτε  το “νάμπερ ουάν” της ελληνικής οικογενειοκρατίας (νεποτισμός) ,ως  γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που υπήρξε  ο πλέον διεφθαρμένος πολιτικός της Ελλάδας ,τουλάχιστον μεταπολεμικά . Είναι ο  “Μητσοτάκης Κάθαρμα”  για τους παλιότερους ΄Ελληνες, που τα Ανάκτορα το 1965 τον εξαγόρασαν   έναντι αδράς αμοιβής.  Και έτσι, ένας φτωχός δικηγοράκος από τα Χανιά, με το που μπήκε στην πολιτική,  έγινε   από τους πλουσιότερους ΄Ελληνες , ο ίδιος και μέχρι δέκα  γενιές του.  Στη συνέχεια,  αυτός τούτος  εμπλέκεται σε άλλες σοβαρές παρανομίες,  όπως σε αρχαιοκαπηλίες,  την περίφημη υπόθεση  Mayo  κ.α, που φαίνεται  να του απέφεραν άλλα τεράστια, παράνομα κέρδη.  Είναι το “μαύρα χρήμα”,  από  τα οποία σήμερα ο…αγαπημένος πρωθυπουργός της χώρας,  είναι ιδιοκτήτης 32 διαμερισμάτων και κατοικιών (!) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. ΄Ολα αυτά αποκτηθέντα από τον… ιδρώτα και την εξυπνάδα του.
2.  Επειδή. Φοίτησε στο ιδιωτικό  πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, αποφεύγοντας  το δημόσιο και φυσικά το “παλούκι” των  πανελλαδικών εξετάσεων.   Στην  Αμερική,    δεν αρκέστηκε μόνο να καταβάλει τα  υπέρογκα δίδακτρα,  αλλά  και λόγω…  μεγαλοψυχίας , πνεύματος  αλληλεγγύης και έρωτος  της οικογένειας στη μόρφωση  και την επιστήμη , η φαμίλια προχώρησε σε πολλαπλές δωρεές στο ιδιωτικό αυτό εκπαιδευτικό   ίδρυμα, το οποίο ευχαριστούσε  (κάθε φορά)  εκ βάθους  καρδίας τους  δωρητές. (Σημείωση.  Ουδέποτε, το Χάρβαρντ και όχι μόνο στην περίπτωση Μητσοτάκη,  κατηγορήθηκε ως…κλεπταποδόχος, αφού πάντα γνώριζε και γνωρίζει από πού προέρχονται  τις περισσότερες φορές τα κατάμαυρα δολάρια των…δωρητών του).
3. Επειδή. Το  και με τη “βούλα” του αμερικανικού FBI  και του δικαστηρίου σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Νovartis,  ο  αγαπημένος  πρωθυπουργός των Ελλήνων , το βάπτισε σκευωρία.  ΄Οχι μόνο ανύπαρκτο, αλλά και στημένο από Αλέξη Τσίπρα, Παπαγγελόπουλο σε συνεργασία με το διεφθαρμένο αμερικανικό κράτος!  Και δεν τιμώρησε και απείλησε  με φυλάκιση την εισαγγελέα που ερευνούσε το   ηλίου φαεινότερο,  σκάνδαλο, αλλά και τίμησε τα   διεφθαρμένα αυτά    Δεξιά “λευκά κολάρα”,   τοποθετώντας δυο από δαύτους  στις θέσεις τον αντιπροέδρων  της κυβέρνησης.
4.  Επειδή. Είναι αδερφός της συζύγου του συνέταιρου του  κατηγορουμένου για εμπόριο τόνων ηρωίνης,  εφοπλιστή και εκδότη(!)  Β. Μαρινάκη, ο οποίος, εκτός αυτού και πέρα από τη φιλία με τη “φαμίλια” Μητσοτάκη,  είναι και από τους σημαντικότερους χορηγούς του κόμματος της Δεξιάς παράταξης.  Να μην ξεχνάμε πως  ο Μαρινάκης και 2-3  άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι   εφοπλιστές, έκαναν τον… απ΄ όλες τις μπάντες   μπάζοντα Κούλη, πρωθυπουργό της Ελλάδας!   Ειδικά, γι΄αυτή του τη σχέση για την οποία θα σκιζόταν   κάθε μαφιόζος και σεβόμενος τη δουλειά του υπόκοσμος   , οι ΄Ελληνες  έχουν “τιμή και  κορώνα στο κεφάλι” τους  τον αδερφό της Ντόρας Μπακογιάννη- Μητσοτάκη.
5. Επειδή  . Τιθάσευσε τον ιό  του κορόνα  και  με τον απόλυτα σωστό τρόπο διαχείρισης της πανδημίας , μέσα σε λίγους μήνες, είχαμε ΜΟΝΟ  12.000 νεκρούς, ένα συνταγματικό πραξικόπημα, 7 μήνες  φυλακή   (για το σωφρονισμό και τη σωτηρία  τους ρε, γαμώτο!), ξετίναγμα της οικονομίας και νέα μνημόνια για τα επόμενα 30 χρόνια, όταν πάλι τα δικά του εγγόνια και δισέγγονα  θα ξανασπουδάζουν στο Χάρβαρντ  με τα  δίδακτρα και δωρεές  από  το δικό μας σήμερα υστέρημα που καταλήστεψε.
6. Επειδή. Δείχνει μια απίστευτα φιλολαϊκή πολιτική, δημιούργησε ένα κράτος δικαίου, νόμου και ασφάλειας. ΄ Οπου καταργείται   το 8ωρο,  χαρίζει στους τραπεζίτες  τα σπίτια του κοσμάκη  κι ας έχουν  εξοφληθεί αυτά τα “κόκκινα”  δάνεια 100  φορές από τα δανεικά  των μνημονίων που εισέπραξαν οι άρπαγες των τραπεζών σχεδόν στο συνολό τους.
Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, και τους άλλους ,άπειρους που  για οικονομία χώρου- χρόνου δε μνημονεύσαμε,  οι Γκεμπελιστές  δημοσκόποι , έναντι παχυλότατων  απολαβών (μαύρου και άραχνου χρήματος),  χαρίζουν τους μισούς ΄Ελληνες σε αυτό τον Μητσοστάκη,   αποκαλώντας και  χαρακτηρίζοντάς τους  μαζόχες,  πάσχοντες από το σύνδρομο της  Στοκχόλμης και  Χαχόλους. ΄Αλλη κατηγορία δεν υπάρχει για να τους εντάξουμε.
Κι αν κάποιοι διαφωνήσουν ή αποποιηθούν  αυτές τις όντως ντροπιαστικές παθήσεις, τότε, αν  ισχύει αυτό, να υπάρχουν  5 εκατομμύρια παραληρούντες για πάρτη  του Κούλη τους,  ΄Ελληνες, τότε  στη μισή  Ελλάδα κατοικούν απατεώνες, διεφθαρμένοι, κλέφτες και  παλιάνθρωποι.  ΄Οπερ, είναι ιστορικά αποκλεισμένο και απορριπτέο.
΄Αντε,  τέτοιοι να είναι,   ένα  20-22% . ΄Οσοι, ακριβώς,  και οι οπαδοί της πλέον διεφθαρμένης  παράταξης στην Ευρώπη.  Κι αυτή  δεν είναι  άλλη από  τη Δεξιά της “φαμίλιας” Μητσοτάκη.