Αντώναρος συμβουλεύει “Λούληδες” για Μητσοτάκη: “Μην του γράφετε πατάτες κι αρλούμπες. Θα πέσει κάτω από 18,85 %”

                                               ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

 

1. α. Ο Γιάννης Λούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοχειριάστηκε.  Η ΝΔ  παραμένει πολιτικά κυρίαρχη, χάρη στην εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη”.

 

Ο πολιτικός αναλυτής Γιάννης Λούλης

 

“Για τη ΝΔ αναγνωρίζει ότι παραμένει πολιτικά κυρίαρχη, χάρη στην εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν και υπογραμμίζει ότι υφίσταται πλέον πολιτική φθορά. Για τον ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει την μετεκλογική καθίζησή του, εξηγεί ότι δεν μπόρεσε να μετεξελιχθεί και διαπιστώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάπιε ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα με αποτέλεσμα να αυτοχειριαστεί. Όσο για τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, τον αποκαλεί «the new kid in town» -το νέο παιδί στην πόλη, δανειζόμενος τον τίτλο ενός τραγουδιού των Eagles από τον δίσκο τους Hotel California και εξηγεί τι θα έπρεπε να κάνει για να επιβληθεί απέναντι στα δύο μεγαλύτερα κόμματα”.

β. Ο Αντώναρος συμβουλεύει τους λογογράφους του Μητσοτάκη: Μην του γράφετε πατάτες κι αρλούμπες

Ο Αντώναρος κατηγορεί για ψέματα την Κυβέρνηση (ΦΩΤΟ) - News Facts

Αντώναρος  για Μητσοτάκη :  “. Οσο για τον πανικό που βλέπει στα μάτια του Τσίπρα  θα έλεγα : Μην του γράφετε, κύριοι λογογράφοι, πατάτες κι αρλούμπες να εκστομίζει στη Βουλή. Θα τις βρει μπροστά στο μέλλον. Όταν η ΝΔ με την ηγεσία του πέσει κάτω από τον απόλυτο πάτο του 18,85 % τον Μάιο του 2012. Θα ήταν κρίμα το ιστορικό κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή να βρεθεί στην τρίτη θέση με επικεφαλής τον χειρότερο πρόεδρο της ιστορίας του.”

γ. Σήμα κινδύνου για την κυβέρνηση από τον Γ. Κύρτσο

Στις 4.1.2022 ο κ. Κύρτσος σημείωνε:  «οι αρμόδιοι είχαν χάσει τον έλεγχο της πανδημίας, ήλθε και η Ομικρον να φέρει το χάος. Εξαρτιόμαστε κυρίως από το σενάριο που θα επικρατήσει. Θα επιβεβαιωθεί η Ομικρον σαν ήπια μετάλλαξη; Θα φτάσουμε μέσω της Ομικρον στην πανδημία της αγέλης; Θα δοκιμαστούμε από άλλη μετάλλαξη;». Σημείωνε ακόμα τα εξής: «Δύο χρόνια πανδημίας με πολιτική που εφαρμόζεται να υστερεί σε: Αστικές συγκοινωνίες. Χρηματοδότηση ΕΣΥ, Παιδείας. Διαγνωστικά τεστ. Ιχνηλάτηση. Περιορισμός επαφών. Επιτήρηση μέτρων. Υποχρεωτικός εμβολιασμός συγκεκριμένων ομάδων. Ποσοστά εμβολιασμού σε κρίσιμες ηλικίες. Μεγάλα κενά…». Ενώ στις 29 Δεκεμβρίου ανέφερε: «Ο αιφνιδιασμός από Ομικρον θέτει ζήτημα ποιότητας “επιτελείου” Μαξίμου. Επεσαν έξω.

Σε αντιμετώπιση πανδημίας.  Εκτίμηση πορείας της. Προετοιμασία ΕΣΥ. Απολιγνιτοποίηση, ενεργειακό, φυσικό αέριο. Ελεγχο ελλειμμάτων, ακρίβεια. Δεν δέχονται αμφισβήτηση έργου τους. Αποκλείεται να μάθουν».

****

Ο Λούλης είναι από τους τύπους που  επιβιώνουν μόνο μέσα σε βρώμικα κομματικά συστήματα, όπως το ελληνικό. Δεν είναι απλώς ένας τσαρλατάνος  της σειράς   με ακαθόριστη και νεφελώδη  επιστημονική    ειδίκευση .    Είναι  ένας από τους ηθικούς αυτουργούς  της χρεοκοπίας της χώρας, αφού  υπήρξε  ο εξ απορρήτων του Κωστάκη Καραμανλή και συμβουλάτοράς του.  Τον καθοδηγούσε , δηλαδή, πώς  θα διπλασιάσει το χρέος και θα εκτοξεύσει το έλλειμμα κοντά στο 15,5% ,για να ταϊσουν τη γαλάζια ακρίδα!

Κι αντί να είναι φυλακή, όπως  και τα αφεντικά του,   σήμερα ,ελέω Τσίπρα , επανακάμπτει με  νέες προφητείες ως Ιερεμίας, της Αριστεράς και Ησαϊας του Μητσοτακικού  Μεσσία .  Αχυράνθρωπος, χρυσωμένος από τους Μαρινάκηδες και το γνωστό επιτελείο  των ίματζ μέικερ  του Κούλη τους.   ΄Ηταν  (και  σήμερα περισσότερο)  τόσο ξετσίπωτος , που μόνο οι  Φαναράδες και οι Παναγόπουλοι των  πέτσινων  δημοσκοπήσεων μπορούν να  πετάξουν   μύτη Πινόκιο πιο μεγάλη.

Μια μόνο ατάκα του    πως    “η ΝΔ παραμένει πολιτικά κυρίαρχη, χάρη στην εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη”, δείχνει και το μέγεθος της διαπλοκής του,  αλλά και του μέτρου εξάρτησης.   Απλή αντιπαράθεση  δίπλα στην ατάκα του  των   απόψεων   δύο  ακραιφνών  ΝεοΔημοκρατών που ασφαλώς γνωρίζουν από μέσα στην κατάσταση,    του Αντώναρου και του  Κύρτσου  φτάνουν :   “Κρίμα το κόμμα του Κων. Καραμανλή να βρεθεί στην τρίτη θέση”.  Και  “Δεν δέχονται αμφισβήτηση  του έργου τους. Αποκλείεται να μάθουν».

Αλλά και  ο απλός  ΝεοΔημοκράτης  που εισπράττει την  περιρρέουσα ατμόσφαιρα   στο ελληνικό καφενείο  και έμπλεος οργής   αυτή την ώρα,  γνωρίζει πως ένας Κυριάκος  Μητσοτάκης   με αποκλειστική του ευθύνη, κατάφερε σε όποιες εκλογές χρονικά  κι αν γίνουν,  να  ρίξει το κόμμα του Κων. Καραμανλή  κάτω από 20% .  Είχε γίνει το ίδιο το 2012.  Κι αυτό, μόνο και μόνο, επειδή  είναι κατάμαυρη η ,..λαμπερή εικόνα του εκ Χάρβαρντ  απόφοιτου Κυριάκου , που φιλοτεχνεί ο νεοφώτιστος στη φαμίλια και  ως εκ τούτου ζηλωτής ,  Γιάννης  Λούλης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης   στην Ιστορία παραμένει  ο μόνος πρωθυπουργός στη Μεταπολίτευση που  δε διεξάγει καμιά μάχη χωρίς οπλισμό των  στρατιωτών του  με τις περίφημες  μακεδονικές ,”χρυσές λόγχες” του Φιλίππου Ε.  Τώρα συστράτευσε με τον ίδιο οπλισμό και τον  υπόδικο Λούλη. Ελλάς της ατιμωρησίας και της παραγραφής!

 

2.Το αεροπλανοφόρο Harry S. Truman στα ανοιχτά της Κρήτης -Δύναμη πυρός στη θάλασσα από Ελλάδα και ΗΠΑ

Γεμάτο μαχητικά αεροσκάφη το κατάστρωμα στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο

iefimerida.gr

Για δείτε τίτλο που μόνο ο Ράπτης της πορνοφυλλάδας θα μπορούσε να επινοήσει  Ως άσχετος φυσικά, αλλά και  ως μανούλα στην απάτη και παραγωγή σκουπιδοτροφής για εθνικιστές.

“Δύναμη πυρός” λέει.  Εναντίον ποιου;   Η Ελλάδα   (οι ανεγκέφαλοι, δηλαδή ) θεωρούν τους Τούρκους εχθρούς. Εν τάξει. Αλλά,  οι ΗΠΑ έχουν να χωρίσουν τίποτα με την Τουρκία και τους βάζει στην ίδια πλευρά  με τους θερμοκέφαλους ΄Ελληνάρες;   Θα μπορούσε ποτέ η Αμερική να συμμαχήσει με την Ελλάδα  σε επίθεση εναντίον της γείτονος,  όταν  η Τουρκία είναι ο  ισχυρότερος και ο πλέον  απαραίτητος Νατοϊκός σύμμαχος της υπερδύναμης;

Τόσο σανό πια χρειάζονται οι χαχόλοι θερμοκέφαλοι; Και λίγο είναι.

 

 

3. Πολάκης για ΄Αδωνη: «Μαυραγορίτης» rapid και PCR test,  υπουργός νανογιλέκων και ντίλερ συμφερόντων

4. Οι συντελεστές της ταινίας «Ξεπαρθενών»: «Το κάναμε γιατί έτσι γουστάρουμε»

Οι συντελεστέου «Ξεπαρθενών» εξηγούν το σκεπτικό τους για το περιεχόμενο της ταινίας

“Με αυτό το συνοδευτικό κείμενο της ταινίας μικρού μήκους «Ξεπαρθενών»* θα δοθούν κάποιες εξηγήσεις σχετικά με αυτή. Προκαλεί δυσφορία αρκετές φορές, όταν ένα έργο για να σταθεί απαιτούνται εξηγήσεις, όμως, υπάρχει η εκτίμηση ότι αυτό το έργο θα προκαλέσει δημόσιες αντιδράσεις. Εφόσον, λοιπόν, θέλει να έχει και δημόσια απεύθυνση καλό είναι να στηριχθεί από έναν λόγο που ξεκαθαρίζει το ποιον του. Επί της ουσίας δεν είναι τόσο εξηγήσεις, όσο η ίδια η οπτική των συντελεστών και των συντελεστριών.

Γενικά, ως απάντηση σε όλα τα γιατί στην αρχή, στη μέση ή στο τέλος των επεξηγήσεων, που μπορούν να δοθούν, πάντα υπάρχει κι αυτή: γιατί έτσι γουστάρουμε. Από εκεί κι έπειτα στο γιατί μια ταινία που έχει το ερωτικό στοιχείο μέσα, ίσως η απάντηση είναι κάπως προφανής: γιατί ο έρωτας κι η σεξουαλικότητα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Όσον αφορά τον έρωτα μεταξύ δύο ή τριών ή παραπάνω ανδρών ή και γυναικών, πρώτα από όλα, ας αναρωτηθούμε τι είναι ο άνδρας, η γυναίκα, κι αν υπάρχουν φύλα, σε τι βαθμό έχουν φυσικά ή επίκτητα χαρακτηριστικά, αλλά αυτή η συζήτηση ξεφεύγει από τους σκοπούς του κειμένου αυτού.

Σε κάθε περίπτωση, αυτού του τύπου η σεξουαλικότητα μας ενδιαφέρει στο συγκεκριμένο έργο ως συντελεστές/τριες/στά κι αυτή προβάλλουμε. Με ένα τρόπο που, με τα μέσα τα οποία διαθέτουμε, εκφράζουμε κάποια από αυτά που θέλουμε να ζήσουμε ή που ζούμε ή που μας ανησυχούν όπως τα ζούμε. Επιλέγουμε τη δημόσια απεύθυνση, όχι μόνο για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας. Κάποιες από εμάς δεχόμαστε σωματική και λεκτική βία για τις επιλογές κι εκφράσεις της σεξουαλικότητάς μας, ενώ ξέρουμε ότι υπάρχουν κι άνθρωποι που δολοφονούνται ή/και φυλακίζονται, γιατί έχουν αυτό που άλλοι λένε αποκλίνουσα σεξουαλικότητα. Από τα παιδιά -συνήθως αγόρια που δεν βρίσκουν τόπο να σταθούν, όταν οι συμμαθητές τους αποφασίσουν ότι είναι αδερφές, μέχρι το ξύλο, την περιθωριοποίηση ή και τα μαχαιρώματα από τα οποία υποφέρουν πολλοί και ιδιαίτερα ομάδες όπως οι τρανς γυναίκες. Σε όλο αυτό δεν στεκόμαστε απαθείς. Ας αποτελέσει αυτή η μικρή κίνηση μια φωνή πως κανείς και καμιά δεν είναι μόνη.​​​​​​ Θα ζούμε τον έρωτα και τη σεξουαλικότητα, όπως επιθυμούμε και θα υπερασπιζόμαστε τη δημόσια ύπαρξη, μα και συνύπαρξη, όλων των σεξουαλικοτήτων που δεν παραβιάζουν την αυτοδιάθεση των σωμάτων μας”.

****

Παίδες, χάσατε και το δίκιο που όντως έχετε σε ό,τι αφορά το ζήτημα της “αποκλίνουσας σεξουαλικότητας”  με αυτό το τερατώδες και   φασιστικό “γιατί έτσι γουστάρουμε”!  Δεν τα πετάνε αυτά έτσι,  ασυλλόγιστα.

Κατά τα άλλα,  δε χρειαζόταν καν να απολογηθείτε σε μια   ελληνική κοινωνία . Είναι αυτή  που  παρουσιάζει  εντελώς  αποκλίνουσες συμπεριφορές από  οτιδήποτε  φυσικό και λογικό. Σε  νοικοκυραίους θα λογοδοτήσετε;