ΑΝ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ “ΚΕΦΑΛΙ”, ΧΤΥΠΑ ΤΑ “ΠΟΔΙΑ” ΤΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΝΤΥΝΕΙ!

Σκληρές εικόνες από τη σφαγή  στην Μπούχα των Ρώσων στρατιωτών.

 

Πόλεμος στην Ουκρανία (AP)

 

Μπούτσα

__________________________________________________________

1. ΄Ορμπαν : Δεν θα στηρίξει κυρώσεις εις βάρος του ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου . Η παραδόσεις ρωσικού φυσικού αερίου πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα στην Ουγγαρία

Viktor Orbán 2022.jpg

2. Βούτσιτς: Μίλησα με τον Πούτιν,  δεν είναι τρελός και  Χίτλερ

Αλεξάνταρ Βούτσιτς

3. Την ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση στην ουκρανική πρεσβεία, τα ξημερώματα της 20ης Ιανουαρίου, ανέλαβε η ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «Ταξιαρχία Αλεξέι Μοζγκοβόι».να

Ρουβίκωνας

4. Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Καμμένος έκανε «like» στην ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας που ζητά από την Ελλάδα «να συνέλθει»!

Πάνος Καμμένος: Νέα φωτογραφία στην Ύδρα με καπέλο της ΕΣΣΔ - Το μήνυμά του... | Πολιτική Ειδήσεις

Κουτσούμπας. Ουτε ενας ΄Ελληνας στρατιώτης να μη σταλεί στην Ουκρανία

Κουτσούμπας: Να μην σταλεί Έλληνας στρατιώτης στην εμπόλεμη περιοχή

Να λέμε πια τα πράγματα με το όνομά τους. ΄Ηρθε η ώρα και αναβολή δεν παίρνει.  Λάβε θέση και ξεκαθάρισε .Είσαι με εκείνους που δεν πρέπει και μακριά  απ΄όσους όφειλες να συμπάσχεις και να συναγωνιάς; Και το χειρότερο, ως ισαποστάκιας το παίζεις  ιδεολόγος και ίστορας;

Διαχωριστικές   γραμμές σε χώρους παραληρηματικών  ιδεοληψιών     και στείρων  ιδεασμών, δεν υπάρχουν.  ΄Ολοι οι δρόμοι τους,  οδηγούν κάπου,  σε  τόπο συνάντησης .  Και οι γραμμές τους,  όσο και αν φαίνεται πως δε συγκλίνουν κι αν  δείχνουν παράλληλες και ως τέτοιες ουδέποτε συναντώμενες,  παίρνουν μια στροφή απότομη  κάποια στιγμή και πέφτει η μια  πάνω στην άλλη.  Τέμνονται με άνεση και ευκολία   σαν  να είχαν από μέσα τους κι  από την αρχή αυτό τον προγραμματισμό  κατεύθυνσης και ,τούτο το στόχο.

Τί σχέση,  θα πει ο αδαής, ο αφελής, ο αγαθός και απονήρευτος ,  μπορεί να έχει ο Κουτσούμπας   με τον Καμμένο και  πού ο…Ρουβίκωνας τακιμιάζει με τον ακροδεξιό  Σέρβο Βούτσις;  Μην μπερδεύεις το  …Φάντη  με το ρετσινόλαδο;

Καθόλου.  ΄Οσο δε συγγενεύει ο κεντροδεξιός, όπως σεμνύνεται  Κυριάκος Μητσοτάκης με τους ακροδεξιούς στα κράσπεδα του Ναζισμού,  Πλεύρη,  Γεωργιάδη και Βορίδη.  ΄Η παλιότερα,  ο αριστερός  Αλέξης Τσίπρας με το «Ναζί χωρίς στολή» Πάνο Καμμένο. Μια χαρά τα   τα βρίσκουν, αν χρειάζεται. Τη δουλειά τους κάνουν. Και την κάνουν και καλά.

Φιγούρες ίδιες, μέσα στη διαφορετικότητα τους, με  σημεία  ιδεοληπτικής επαφής και συνάντησης ιδεασμών, πολλά και διάφορα. Κι ας φαίνονται στη βιτρίνα  τους  ντυμένες  ως κούκλες, διαφορετικά  . Κι ας περπατούν  σε  απέναντι πεζοδρόμια , να μη βλέπει  ο ένας τον άλλο.  Και ούτε κατά διάνοια θέλουν να φαντάζονται πως αμφότεροι έχουν  το τέρμα τους κοινό, αφού δεν είναι,  παρά ο   Φίλιππος που κάποια στιγμή ανταμώνει   το Ναθαναήλ.

Συμβαίνει και στην πολιτική  ό,τι και στον καθημερινό άνθρωπο. Μπορεί ο γείτονάς σου να δείχνει    γλυκομίλητος  και μπεσαλής νοικοκύρης. Και   κουβέντα κακιά δεν  έδωσε ποτέ δικαίωμα να πεις κανείς.  Είναι, , πάντως  ο ίδιος  που τα βράδια στην καβάτζα  των 4   τοίχων του,  σπάζει την κυρά του στο ξύλο για ψύλλου πήδημα ή στα σκοτάδια ,σκίζει τα λάστιχα του αυτοκινήτου  στο πάρκινγκ  της πολυκατοικίας του ένοικου που έχει 3 μήνες,  ο μοναδικός στην πολυκατοικία  που δεν  πληρώνει κοινόχρηστα στην ώρα του.

Τι λες και  τι δείχνεις,  τί είδους  μουτσούνα κολλάς  στη μούρη σου και βγαίνεις ,  δε με ενδιαφέρει.  Μπορεί να το παίζεις Οσία Μαρία, να  λογαριάζεσαι  Καραμουρτζούνης  φιλάνθρωπος και… να μη δίνεις  του αγγέλου  σου νερό.   Να παριστάνεις τον   αντιφά κι αντιναζί και να είσαι στη ζωή  , μαύρος φασίστας  του κερατά.

Στο προκείμενο.  Πώς και πού συναντιούνται  ο Κουτσούμπας, ο Καμμένος και ο Ρουβίκωνας; Ποιο το σημείο τομής και ο  χώρος επαφής και συνάντησης;  ΠΟΥΤΙΝΙΣΤΕΣ!  Κατάμαυροι και διεφθαρμένοι, δοθέντος πως κάποιοι από δαύτους, αν όχι όλοι, τα αρπάζανε  (και συνεχίζουν) σε ρούβλια , για να είναι κάνουν  αυτό  ακριβώς που κάνουν και δε  δείχνουν. Τσιράκια του Ρώσου δικτάτορα.

Και ήρθε  η ώρα σε τούτο το σημείο  να πούμε την  κουβέντα  τη μεγάλη  .   Κάποιοι, ως  συνήθως θα την πάρουνε  στραβά  και άλλοι θα τη φέρουν στα δικά τους μέτρα  να τη λογαριάσουν.  Ας κάνουν όπως πρεσβεύουν  Καμιά σημασία.

«Όλα τα γουρούνια  ίδια μούρη» .Σαν τους Γκέμπελς που προσφέρουν έργο στα αφεντικά που τους προσέλαβαν, για να   κάνουν αυτό ακριβώς για το οποίο αμείβονται.

΄Ιδια  απαίσια μούρη και οι Πουτινιστές. Τα ιδεοληπτικά  τους κουρέλια , δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να κρύψουν και την ιδεολογική τους γύμνια. Τις πομπές που κουβαλούν.

Το μυστικό είναι ένα εδώ. Το   «Σαμάνο» ,τον «Γκουρού» που  βλέπεις και ξέρεις πως είναι τσουβάλι αδειανό και  ψεύτικος  και πως  αν διδάσκει κάτι είναι μόνο το έγκλημα και τη θηριωδία , δεν πρόκειται ποτέ να τον  συντύχεις.  Τον «Τσάρο»,  ως τέτοιο, δεν μπορείς να τον προφτάσεις, ούτε ποτέ να τον αγγίξεις. Τον φυλάνε  στρατιές ολόκληρες.   Κι έχει κεφάλι καλυμμένο  με  κράνος αλεξίσφαιρο    και στέκει  ψηλά, πολύ από το δικό σου  μπόι. Σε κανένα βεληνεκές από εκείνα που διαθέτεις στην «ασημότητά» σου δεν είναι μέσα.

΄Όμως, έχεις μπροστά  σου, εύκολο στόχο  το σφογγοκωλάριό του, το στρατιώτη του,  τον οπαδό και τον  υπάλληλό του.   Είναι τα πόδια και τα χέρια του. Χωρίς αυτά,  το κεφάλι δεν έχει τρόπο  να κάνει τις δουλειές τους.

Αυτούς  βούτα . Είναι στα μέτρα σου, το μπόι σου. Κόντυνέ τους,  όσο σε παίρνει και μπορείς.  Καθένας το πόστο και στο μετερίζι του. Εφ ω ετάχθη.

Η κεφαλή  δε γίνεται ποτέ  να στέκει χωρίς τα άκρα που παίρνουν την εντολή να δίνουν την κίνηση του χαμού και του ολέθρου.  Εν προκειμένω, στους κάθε είδους  Πουτινιστές και υπηρέτες. Τούτοι ευθύνονται, ακόμα περισσότερο και από το τρελαμένο  αφεντικό τους, για το αίμα  700.000 θυμάτων πότε στην Τσετσενία και τη Γεωργία και πρόσφατα  στη Συρία και την Ουκρανία τούτη την ώρα.

Πέρε θέση. Με εφ όπλου λόγχη!